Mijn eerste ervaring met Gellak! Review: Smoothnails

Het is bestwel grappig, want ondanks dat ik me er enorm aan kan storen als mijn nagellak chipped heb ik eigenlijk nog nooit gellak geprobeerd. Tenminste tot nu toe. Onlangs werd ik gevraagd door het merk Smoothnails om hun starterset uit te proberen. Dit is dus een complete set om thuis gellak op je nagels aan te kunnen brengen. Ik was heel benieuwd!

Smoothnails

Dit is een gellak merk waar ik in ieder geval nooit eerder van gehoord had. Toen ik op de webshop keek was ik wel heel aangenaam verrast. Ik vind de vormgeving en de producten er in ieder geval heel erg mooi uitzien. Dat was meteen ook de reden dat ik de samenwerking ben aangegaan. Ik weet dat het niet altijd wat zegt, maar als een merk er goed uit ziet heb ik meteen meer vertrouwen.

Het motto van het merk is dat ze de nummer 1 webshop in Nederland zijn op het gebied van gellak. Deze gellak belooft 14 dagen lang goed te blijven zitten en het verwijderen zou net zo makkelijk zijn als het aanbrengen.

Smoothnails Startersset

Om de gellak goed aan te kunnen brengen heb je wel een aantal items nodig, zoals bijvoorbeeld een lamp. Hiervoor kun je een startersset aanschaffen, waardoor je meteen alles hebt wat je nodig hebt. Er zijn verschillende varianten en prijzen.

Wil je kijken welke er allemaal zijn? Ga dan naar Smoothnails.nl/starterssets

De set die ik zelf ontvangen heb is de Led Startersset Medium

Deze kost 144,00 euro maar is nu tijdelijk afgeprijst naar 119,00 euro

 

Hij bevat:

  • Een smoothnails professionele LED lamp 18w (twv 84,95 euro)
  • Een smoothnails remover 100 ml 4,75 euro
  • Een smoothnails cleaner 100 ml, 4,75 euro
  • Een smoothnails woodstick 0,75 euro
  • Een smoothnails wrapset(50 stuks) 0,95 euro
  • Een smoothnails boomerang vijl 0,95 euro
  •  Een smootnails white block 0,95 euro
  • Een uv base coat en een uv top coat 12,95 euro per stuk
  • Twee gellak kleuren naar keuze 9,95 euro per stuk

Mijn eerste ervaring met gellak

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje nerveus was om dit te gebruiken. Ik ben niet heel goed in het netjes aanbrengen van mijn nagellak en ik was bang dat ik het verkeerd zou doen. Toch viel het gelukkig heel erg mee. Er staat heel duidelijk aangegeven welke stappen je moet doen en hoe lang ze moeten duren op het bijgeleverde foldertje.

Wat betreft de tijd in de gaten houden vond ik de lamp ook super handig. Hij heeft knopjes voor elke tijdsduur en het enige dat je hoeft te doen is hem indrukken en je hand er in doen. Op het schermpje telt hij dan af en als het klaar is gaat hij vanzelf uit. Ik vond dit bizar handig!

Ik heb wat betreft de kleuren een transparante en een roze kleur gekozen. Dat is ook de reden dat ik op mijn swatch alleen de roze kleur laat zien. De transparante zegt natuurlijk niet zo veel;).

Nadat ik alle stappen had gedaan die samen maximaal 15 minuten in beslag namen was ik klaar. Ik heb nog nooit gelnagels gehad, maar ik had wel eens gehoord dat ze veel harder zouden zijn. Ik wilde zeker weten of dat klopte. Misschien een beetje gek, maar om die reden heb ik dingen gedaan als proberen deukjes te maken en afdrukken met een kussen. Echter bleven ze totaal onaangetast. Het is dus zeker waar dat deze gellak heel hard blijft.

Ook heb ik de lak nu meer dan een week op en zit het nog perfect. Wat een verademing is dat! Ik snap nu pas waarom mensen hier voor zouden kiezen en ik zou deze lak van Smoothnails daarom ook zeker aanraden.

Liefs,

Melike

 

3 thoughts on “Mijn eerste ervaring met Gellak! Review: Smoothnails

  • Reply Deb 29 maart 2017 at 13:42

    Klinkt als een fijne set! Ik kende het merk overigens ook nog niet. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit gel nagellak omdat ik teveel wissel van nagellak (soms wel 2 x per week 😉 ) dus ik ben het wat dat betreft gewoon niet waard.

  • Reply Yvonne 31 maart 2017 at 20:03

    Een week dat klinkt goed, maar toch zou dit niets voor mij zijn ik ben niet zo’n nagellak fan.

  • Reply Evelien 4 april 2017 at 20:56

    Wat klinkt dit goed zeg! En best een goede prijs ook. Ik wissel niet zo vaak qua nagellak, dus dit zou een uitkomst voor me zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *