Mijn nieuwe lifesavers tegen een vermoeid gezicht? Review: Clarins Multi-Active Yeux en Beauty Flash Balm

Clarins is een merk dat al een tijdje op mijn wishlist staat. Ik heb een foundation van ze gehad en sindsdien ben ik zo nieuwsgierig naar de rest van hun producten. Vooral, omdat ik weet dat ze veel gebruik maken van plantaardige ingrediënten en dat de producten ook geschikt  zijn voor een gevoelige huid. Onlangs kreeg ik een aantal producten van ze toegestuurd en ik was zo benieuwd! Twee van de producten die ik ontvangen heb, zijn inmiddels uitgebreid getest. Dit is een oogverzorging en een gezichtsverzorging.

Multi Active-Yeux

Dit is een oog crème die belooft je een effect te geven alsof je acht uur geslapen hebt. Hij is gemaakt voor actieve vrouwen met een druk bestaan. Na het aanbrengen vervagen je donkere kringen, wallen en rimpels meteen. Waardoor je weer een uitgeruste frisse blik krijgt.

De crème bevat onder andere kaardebol extract, dat beschermt en preventief werkt tegen wallen en donkere kringen, Indische kastanje dat donkere kringen verminderd, cafeïne dat helpt tegen het verminderen van wallen en haversuiker dat licht liftend werkt.

Beauty Flash Balm

Deze huidverzorging geeft je huid een directe energieboost. Hij vervaagt direct tekenen van vermoeidheid en geeft een frisse stralende teint. Hij kan op drie manieren gebruikt worden. Namelijk als extra boost over je dagcrème, als primer of als nachtmasker. Dit is een van de meest bekende producten van Clarins en het wordt wereldwijd geprezen om haar goede werking. Modellen op de catwalk zouden erbij zweren.

De beauty flash balm bevat onder andere glycerine dat vocht inbrengend werkt, olijfblad dat gladmakend werkt en bisabolol dat kalmerend werkt.

Vermoeid gezicht!

De laatste tijd ben ik ontzettend druk. Zelfs zo druk dat ik regelmatig wakker word met wallen en een doffe huid. Ik realiseer mij steeds vaker dat ik nu toch echt ouder aan het worden ben en dat slaap mijn beste vriend zou moeten zijn als ik er nog een beetje normaal uit zou willen zien;). Ok, nu overdrijf ik een beetje maar ik merk zeker verschil. Ik mis de tijd waarin het niet uitmaakte dat ik een avond op stap was geweest. Nu ben ik uiteraard niet iedere nacht op stap, maar ik zie er soms in de ochtend wel zo uit. Ouder worden is niet altijd leuk;) Gelukkig bestaan er producten die er in ieder geval een beetje bij helpen.

Lifesavers

Deze twee producten van Clarins zijn op dit moment mijn nieuwe lifesavers. Ik had ze onlangs in mijn toilettas gedaan, omdat ik een nachtje in Amsterdam ging slapen. Ik had twee events, een in de avond en een in de ochtend. Ik wist al dat ik er in de ochtend waarschijnlijk niet heel fris meer uit zou zien, aangezien ik de dag ervoor laat ging slapen. Het leek mij het perfecte moment om deze twee producten te testen.

Toen ik die ochtend wakker werd schrok ik me rot! Ik had enorme wallen, erger dan ik had verwacht. Ik wist dat ik die dag een beetje moe zou zijn van de avond ervoor, maar dit was toch wel heel extreem. Een beetje in paniek heb ik de oog crème meteen aangebracht. Het tubetje heeft een heel fijn metalen uiteinde waarmee je de oog crème zachtjes in kan masseren.

Hij voelt lekker koud aan en geeft meteen een verzachtend gevoel. Na het aanbrengen waren mijn wallen eerst een beetje opgezwollen en trokken ze daarna toch na een paar  minuten weg. Dit was echt bizar! Ik heb namelijk heel veel oogproducten gehad die beweerden meteen effect te hebben, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat het ook echt zoveel effect geeft.  Sinds ik dit heb ontdekt kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ik gebruik hem nu iedere dag!

De beauty flash balm is ook een product dat vermoeidheid in je gezicht tegengaat. Ik heb ook dit product aangebracht na mijn dagcrème en het effect was ook heel zichtbaar. Mijn huid zag er een stuk frisser en stralender uit. De crème is lekker dun van structuur, waardoor hij heel makkelijk verdeeld en goed over je dagcrème heen aangebracht kan worden. Wat je vooral merkt is dat je huid er meteen na het aanbrengen een stuk rustiger en egaler uit gaat zien. Dat is naar mijn idee ook de reden dat hij perfect is als primer onder je make-up. Ik heb hem nu regelmatig op die manier gebruikt en ik merk dat mijn foundation een stuk langer goed blijft zitten.

Ik was na het gebruik van beide producten gewoon getransformeerd tot een frisse vrouw in plaats van een vermoeide vrouw en ik durfde weer naar buiten;). Heel serieus, ik was echt in paniek toen ik mijn gezicht in de ochtend zag;) Tuurlijk was ik zonder de producten ook naar buiten gegaan, maar het is toch wel fijner om je niet druk te maken over je vermoeide gezicht!

Zeker twee aanraders dus voor de busy lady’s die mijn blog lezen!

Liefs,

Melike

 

2 thoughts on “Mijn nieuwe lifesavers tegen een vermoeid gezicht? Review: Clarins Multi-Active Yeux en Beauty Flash Balm

  • Reply Evelien 4 april 2017 at 20:54

    Ik voel je helemaal, wat betreft ouder worden! Maar gelukkig helpen deze producten je een beetje erbij. Vooral de Multi Active-Yeux klinkt erg goed, en dan met name die metalen applicator. De Beauty Flash Balm, daar hoor ik inderdaad veel over. Ik zou hem dolgraag willen, mijn huid zou er veel baat bij hebben.

  • Reply Anna Gerrie 5 april 2017 at 21:08

    Ohh ik herken het wel, ik trek een nachtje met weinig slaap steeds minder goed, haha. De oogcrème klinkt echt als een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *