Wie is jouw Monsieur Big? Event Maison Lancôme!

 

Vorige week was ik uitgenodigd om een event van Lancôme bij te wonen. Het was een ontzettend mysterieuze uitnodiging, want er stond alleen een adres, tijd en datum op. Verder stond er alleen bij dat ze iets groots gingen presenteren. Ik heb eerlijk gezegd in de weken ervoor veel zitten speuren op hun instagram pagina, of ik kon ontdekken wat het kon zijn. Ik was gewoon te nieuwsgierig!

Sex And The City Meets Lancôme

Nadat ik mijn gewoonlijke verdwaalactie in Amsterdam had overleefd, kwam ik dan eindelijk aan. De mensen die vaker mijn blog lezen, weten dat ik een ramp ben in het vinden van de weg. Zelfs met navigatie op mijn telefoon;).

De locatie was heel bijzonder. Aan de buitenkant was er eigenlijk niks te zien, het leek een soort woning. Eenmaal binnen bleek het een ouderwetste gentelmans club te zijn. Je weet wel zo’n geheime club voor alleen mannen die je wel eens in films ziet. Lancôme had deze club volledig omgetoverd tot een lady’s club, inclusief knappe mannen en cocktails. We kregen een ‘Monsieur Big’ tour, geïnspireerd op ‘Mister Big’ van Sex And The City.

Er waren allemaal aparte kamers ingericht en in de eerste ruimte waar we kwamen mochten we aangeven welke van de mannen die werden gepresenteerd onze ‘Monsieur Big’ was. Je kon kiezen uit een rocker, een barman en een hipster. We waren er al vrij snel uit met het groepje bloggers waar ik mee was, het werd de barman! Heel fout, ik weet het;)

(Van links naar rechts: Anita van Beautyglitter.nl, Debb van Beautygoddes.nl, ikzelf, Nikkie van Nonstopnikkie.nl en Sylvanakusters.nl)

Monsieur Big Producten

De nieuwe producten die Lancôme in mei gaat uitbrengen hebben dus als thema ‘Monsieur Big’. Zo werd ons uitgebreid laten zien dat de nieuwe mascara zelfs beter werkt dan nepwimpers. Ik heb het met mijn eigen ogen mogen zien en proberen en hij is echt super goed! Meer details hierover komen binnenkort in een uitgebreide review.

Ook bevat de lijn een nieuw wenkbrauw product. Dit is een product dat inspeelt op de natural brow trend die er steeds meer aan zit te komen. Geen strakke wenkbrauwen meer, we gaan weer terug naar mooie natuurlijke borstelige wenkbrauwen.

De eyeliner die bij deze collectie hoort is in de vorm van een stift. Hij heeft een dikke punt die dun uitloopt. Zo kun je er zowel dikke als dunnen lijnen mee tekenen. Wat ik nog het mooist vind aan deze eyeliner is dat hij een zwarte glanzende finish heeft. Dit vind ik toch altijd mooier dan mat.

Matte Shaker

De bekende juicy shaker heeft ook een nieuwe variant. Deze is namelijk mat. Naast dat hij mat is blijft hij ook nog eens super lang zitten en geeft hij niet af. We konden onze lippen meteen laten doen met dit product, maar jammergenoeg had ik een koorstlip..dus moet ik nog even wachten tot ik hem kan testen. Wat ik bij de andere meiden zag was dat hij zelfs niet af gaf op een wijnglas en de dames van Lancôme vertelden mij trots dat ze hem al sinds de ochtend op hadden. Hij zat nog perfect op zijn plek en hun lippen zagen er niet droog uit. Naar mijn idee weer een prachtig product!

Vol energie en inspiratie terug naar huis!

Soms zou ik willen dat ik jullie allemaal een keer mee zou kunnen nemen naar een event als deze. Het is namelijk zo mooi om mee te maken. Het meest bijzondere aan het event vond ik wel dat Lancôme mij met dit event echt het gevoel had gegeven van kracht. De kracht die ik heb als vrouw. Dat wij vrouwen de hele wereld aan kunnen. We run the world;) Dat is wat de nieuwe ‘Monsieur Big’ lijn voor mij uitstraalt.

Uiteraard komen er binnenkort nog uitgebreide reviews over de producten die in mijn goody bag zaten. Hieronder alvast een sneakpeak..

 

Liefs,

Melike

 

3 thoughts on “Wie is jouw Monsieur Big? Event Maison Lancôme!

  • Reply Yvonne 5 april 2017 at 20:57

    Zoooo bofkont, leuk zeg! Ik ben benieuwd naar je review(s)

  • Reply Anna Gerrie 5 april 2017 at 21:13

    Wat een tof evenement! De eyeliner lijkt mij heel fijn.

  • Reply Jonna@burgertrutjesNL 7 april 2017 at 10:52

    Tof event! Ben nu wel heel benieuwd naar de Nieuwe mascara!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *