Een gezonde glow krijgen met een treatment thuis? Event Soap Treatment Store ‘Take the treatment home’

Een gezonde stralende, bijna flawless huid is naar mijn idee echt een van de ultieme doelen voor ‘beauty addicts’ als ik. Echter is het vaak niet altijd even makkelijk om dit te krijgen. Ik ben dan ook altijd een beetje jaloers op vrouwen die dit gewoon van nature hebben;).

Vorige week mocht ik een event bijwonen van de Soap Treatment Store ter ere van hun nieuwe lancering: ‘Take the treatment home’. De naam zegt het natuurlijk al, maar het is dus een treatment die je zelf volledig thuis kan uitvoeren die je een resultaat geeft alsof je een salon behandeling hebt gehad. Dat leek mij super interessant en vooral, omdat de treatment je dus een prachtige natural glow zou geven.

Soap Treatment Store

De lancering vond plaats in de Bijenkorf in Amsterdam waar binnenkort ook een Soap Treatment Store wordt geopend. Ik ben zelf enorm fan van het merk en het concept en ik vind het zo leuk dat het steeds op meer plekken word geopend. Wat het zo bijzonder maakt voor mij is dat het merk ook eigen producten maakt. Ze hebben een eigen merk genaamd ‘Soap Reccomends’ en deze producten worden speciaal ontwikkeld vanuit de ervaring van de schoonheidsspecialisten. Ik heb er al eens een review over geschreven.

Wat vooral bijzonder is aan de producten is dat er heel zorgvuldig word nagedacht over de ingrediënten en er ook veel gewerkt word met natuurlijke bestanddelen. Zo heb ik een balsem van het merk, waar zelfs mijn eczeem handen heel goed tegen kunnen.

Soap Recommends: Take the treatment home!

 

Uiteraard draaide het event allemaal om de nieuwe treatment. te laten zien en ervaren. We kregen een uitgebreide video te zien over hoe je de treatment kon toepassen en dat was inclusief een massage voor je gezicht. Ik heb zelf nog nooit mijn gezicht gemasseerd, dus ik ga dat zeker nog even proberen;)

Verder waren er schoonheidsspecialistes aanwezig waaraan we na de presentatie echt alles mochten vragen op ‘skincare’ gebied. Super interessant!

Geen bb cream, geen cc cream maar Beam Cream?

De nieuwe thuis treatment bestaat uit twee producten. Namelijk een beam tonic en een beam cream met als extra het al bestaande leave on beautyfying mask. Je zult je vast afvragen wat het allemaal is! Ik vroeg het me ook af en sinds ik het weet ben ik een beetje geobsedeerd. Het zijn namelijk producten die ervoor zouden zorgen dat je dus echt een natuurlijke stralende egale look krijgt. Een beetje de ultieme ‘no make-up’ look en dat is deze zomer toch echtwel de trend;).

Het product dat er voor mij echt uitspringt is wel de beam cream. Ik hou van vernieuwende producten en dit product is er een die ik nog niet eerder heb gezien. Nadat je de tonic gebruikt met een wattenschijfje is het de bedoeling dat je je gezicht masseert en het masker gebruikt. Vervolgens breng je de beam cream aan over je hele gezicht of alleen op je wangen en neus. De beam cream heeft je een soort instant glow, die volledig natuurlijk oogt. Ook kun je deze cream mengen met je foundation om deze ook iets meer glow te geven.

Uiteraard komt er nog een aparte review over hoe ik de thuis treatment heb ervaren. Wil je hem zelf alvast bekijken? Dan kan dat in een Soap Treatment Store bij jouw in de buurt of via deze link: Take the treatment home

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *