Een sjaal als bandana? Mijn favoriet voor deze zomer!

Het is natuurlijk niks nieuws om een sjaal als bandana te dragen. Ik heb het altijd heel mooi gevonden en toch draag ik het niet zo heel vaak. Toch merk ik dat ik het deze zomer steeds meer doe;). Het is een trend waar ik heel blij mee ben! Het doet me denken aan oude filmsterren als Audrey Hepburn, die ze om haar hoofd deed om haar kapsel tegen de wind te beschermen. Dit inclusief een oversized zonnebril is naar mijn idee toch wel een beetje de ultieme diva/ celebrity look. Nu wil ik dit ook wel op die manier dragen, maar ik woon in Zwolle en dat is niet bepaald de plek waar mensen gaan snappen waarom ik er ineens als een soort verwarde filmster bijloop. I know I shouldn’t care haha, maarja..

Gangbare diva look

Dus aangezien ik niet van plan was er als een Diva uit een andere tijd bij te lopen, heb ik een wat meer gangbare optie die ik jullie even wilde laten zien. Ik heb een vrij dunne rode sjaal op een marktkraampje gekocht en deze gevouwen met behulp van wat YouTube tutorials. En zo heb ik nu dus een rode sjaal die ik regelmatig om mijn hoofd draag. Waarom ik voor rood heb gekozen is uiteraard, omdat dit mijn favoriete kleur is.

Bandana look gone wrong..

Haha, de look die ik uiteindelijk op de foto draag was alsnog misschien een beetje too much. Mijn vriend ging mee om even wat foto’s te maken en hij was eigenlijk een beetje verbaasd over hoe ik er uit zag. De nodige grapjes werden gemaakt. Ik kreeg namelijk het ‘geniale’ idee om de foto’s voor een grafiti muur te maken.

Dat in combinatie met de oufit gaf een totaal andere sfeer dan ik eigenlijk wilde op de foto. Het doel was een soort toffe moderne diva look. Wat ik kreeg was een beetje een gangster chick look. Huh? Niet goed over nagedacht dus! Wel heb ik er enorm om moeten lachen en daarom heb ik toch besloten om jullie ook die foto te laten zien. Zien jullie het verschil?

Love it anyway

Op de een of andere manier heb ik gewoon de speciale gave om er soms een beetje ‘too much’ uit te zien, zonder dat ik dat meteen door heb. Een heel eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg. Ik hou ervan om er niet uit te zien als iedereen. Ik hou ervan om een beetje anders te zijn.

Het enige waar ik soms nog wel aan moet werken is dat ik me vervolgens niet druk moet maken over wat anderen ervan vinden. Er zijn mensen die zeggen dat ze hier totaal niet mee bezig zijn. Maar ik geloof niet dat dat bestaat. Iedereen denkt er over na en dat is helemaal niet erg, het moet je alleen niet beperken in wat je zelf wil uitstralen.

Dit ging toch over bandana’s?

Deze blog zou dus gaan over de bandana trend en ik ben inmiddels een beetje afgeweken van het onderwerp. Maar misschien heb je mijn punt wel begrepen. Be brave, als je ook een moderne diva look wil. Dare to wear what you like;)

Liefs,

Melike

 

One thought on “Een sjaal als bandana? Mijn favoriet voor deze zomer!

  • Reply Deb 6 juli 2017 at 22:18

    Leuke foto’s! De bandana staat je ook heel goed. En helemaal mee eens: dare what you like! Laat je vooral niet beperken door wat anderen ervan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *