Het leukste haarproducten merk voor deze zomer? Bumble And Bumle het event!

Vorige week had ik weer een aantal leuke events die ik mocht bezoeken, waaronder ook een over een haarproducten merk. Ik ben gek op haarproducten, dus hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ook kende ik het merk al en vond ik het al heel lang jammer dat ik dit merk eigenlijk alleen maar in Sephora winkels in het buitenland tegenkwam. Je kent het dan ook vast nog niet;). Binnenkort komt het in een aantal Douglas winkels en ik denk dat we daar heel blij over mogen zijn!

Bumble and bumble

Dit merk is ontstaan in 1977 in een haarsalon in New York. Het bestaat dus eigenlijk al heel lang en wat ik te weten kwam op het event is dat het merk zich vooral richt op de werking van de producten. Dat houdt in dat het niet bezig is met trends maar vooral producten bedenkt vanuit kapperservaring. Het merk wordt wereldwijd omarmd door de catwalk en vele fashionista’s vanwege haar innovatieve producten.

Het meest bekende product is misschien wel de Surf spray. Een spray die je haar de ultieme Beach look geeft;).

Het event

We kregen eerst een presentatie over het merk en daarna mochten we zelf in de kappersstoel zitten voor een leuke haar touch-up. Dit stond natuurlijk in het teken van Beach hair en de hele ruimte was ook in een soort beachy surf stijl veranderd. Ik hou echt van deze stijl en stiekem heb ik nog altijd surfer chick goals. Maybe one day?

De producten die ik in mijn haar kreeg voelden super fijn aan. De kapster deed een soort structuur spray in mijn haar, waardoor het meer volume kreeg. Ik was op het moment dat ze het in mijn haar deed even bang dat mijn haar zo hard zou worden. Maar het bleef gewoon zacht aanvoelen en het zat echt een stuk mooier.

Na de haar touch-up maakten we nog een klein reisje met de Waterdream boot van Prins Bernhard om vervolgens een hapje en een drankje te doen.

Uiteraard heb ik ook een aantal leuke producten mee gekregen om uit te testen. Ik ben nu al super benieuwd en I keep you posted;)

Liefs,

Melike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *