Droge huid na het zonnen? Maar wil je wel natuurlijke producten? Lees dan mee over deze opties van Madara!

Madara is een merk waar ik inmiddels al ontzettend veel producten van heb gebruikt. Het is een van de eerste merken die ik ooit mocht testen voor mijn blog. Ik heb mede daardoor nog steeds echt een beetje een band met het merk. Het doet me natuurlijk denken aan het leuke moment dat ik producten mocht testen voor mijn blog. Dat voelt als blogger namelijk echt als een eer;).

Maar dat ik iets mocht testen is zeker niet de belangrijkste reden dat ik een band heb met dit merk. Sinds ik mijn blog ben begonnen is het allemaal eigenlijk heel snel gegaan. Ik ging binnen ongeveer 2 maanden al met bedrijven samenwerken en dit werd steeds meer. Ik kreeg de ene na de andere samenwerking aangeboden. Hier ben ik natuurlijk heel dankbaar voor, maar er is ook een keerzijde. Ik vind het op mijn blog ontzettend belangrijk dat ik mijn geloofwaardigheid niet verlies.

Er zijn veel bloggers die bij elke blog verkondigen dat het hun eerlijke mening is, ondanks dat ze een product ontvangen hebben. Ik zeg dat eigenlijk nooit. De reden daarvoor is heel simpel. Ik vind het niet nodig om constant te vertellen hoe eerlijk en oprecht ik ben. Ik doe het op een andere manier. Ik neem eigenlijk alleen producten aan waarvan ik bijna al zeker weet dat ik er heel blij mee zal zijn. Het komt dan alsnog natuurlijk wel eens voor dat het toch een beetje tegenvalt. Soms schrijf ik de blog dan iets minder enthousiast en soms plaats ik er dan helemaal niks over.

Misschien zul je het raar vinden dat ik dan niks plaats. Echter vind ik dat juist niet. Ik vind het namelijk belangrijk dat de toon van mijn blog positief blijft. Ik wil dat je blij wordt van de dingen die ik laat zien en vertel. Een bedrijf of product afkraken past daar simpelweg niet bij. Ik hoop dat je mijn punt daarin een beetje begrijpt;). En ik realiseer me nu dat ik toch wel heel erg van mijn onderwerp ben afgeweken haha. Natuurlijke producten voor na het zonnen dus, let me tell you!

Madara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Cream Day

Dit is de nieuwste gezichtsverzorging van het merk. Hij is speciaal gemaakt voor de droge tot zeer droge huid. Het is dus geen aftersun of iets dergelijks, maar dat zijn alle producten niet die ik je laat zien niet. Wat ik juist wil laten zien is producten die je huid goed verzorgen. De zon is een van de grootste killers als het gaat om huidveroudering. Dit komt onder andere doordat de zon je huid natuurlijk uitdroogt.

De substantie van deze creme is melkachtig. Het is een complex van onder andere mos, varens, korstmos en vrouwenmantel. Het verfrist en beschermd de huid. Het is speciaal ontwikkeld voor de eerste tekenen van huidveroudering door je huid te hydrateren en je fijne lijntjes te bestrijden. Ook bevat het antioxidanten die je natuurlijk collageen structuur beschermen en je huid bevorderd om stevig en veerkrachtig te blijven.

Madara sculpting Oil

De naam zegt het al, maar dit is dus een verzorgende body olie die je huid ook beschermt. Hij is gemaakt om je lichaam net even wat extra stevigheid te geven en dat is naar mijn idee nooit verkeerd;). De olie bevat vitaminerijke ingrediënten als Baltische rozenbottel en gerstekiemen. Het versterkt, reinigt en verbeterd de elasticiteit van de huid. Je huid wordt rijkelijk gevoed en zijdezacht. Ook is de olie zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Hij gaat namelijk door de werking ook het ontstaan van striae tegen en verminderd al bestaande striemen. De ingrediënten zijn voor 100% natuurlijk en voor 91% van biologische oorsprong.

Madara Nourishing Cream

Dit is een voedende body creme. Hij bevat onder andere het helende Noorse doornduin olie extract. Het voedt tot diep in je huid en verminderd droogheid en schilfers. Hij is daarom ook goed te gebruiken bij droge ellebogen en hielen. Of in mijn geval een droge eczeem huid. Ik heb daar zoals sommigen van jullie weten soms veel last van en dat is een voedende creme als deze echt heel fijn. je huid wordt na gebruik heerlijk zacht en gehydrateerd.

Mijn ervaring?

Zoals ik in het begin aangaf in deze blog ben ik simpelweg heel erg fan van dit merk. Er is nog geen product geweest dat mij heeft teleurgesteld en dat is dit keer ook niet gebeurt. De producten zijn allemaal op zichzelf heel erg fijn. Ik krijg er een hele zachte huid van en geen irritaties. Dat ik geen irritaties krijg is denk ik nog wel het belangrijkste. Ik hou er van als een merk echt zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt en Madara doet dit voor 100%. Ik geloof echt dat het daarom ook zo fijn werkt. Mijn huid is heel gevoelig en ik merk bij alle producten meteen bij het aanbrengen dat het goed is.

Fijne lijntjes zijn natuurlijk nooit te voorkomen en ik ben ook niet meer de jongste. Toch zie ik nadat ik de creme een tijdje heb gebruikt wel dat mijn huid iets gladder lijkt. De body olie en creme zijn daarnaast weer heel erg fijn om mijn huid zacht te houden, ook na het zonnen;).

Zeker aanraders dus en als je zelf benieuwd bent kun je hier nog even kijken: Madaracosmetics.nl

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *