Langere wimpers met een beetje hulp? Review: M2BEAUTÉ wimperserum

Als het gaat om mijn dagelijkse make-up is een mascara eigenlijk iets waar ik simpelweg niet zonder kan. Hoe voller en opvallender mijn wimpers zijn, hoe beter. En daar ben ik vast niet de enige in:). Toch ben ik zelf geen false lash type. Ik vind het soms wel mooi bij anderen, maar meestal vind ik het er toch echt te nep uit zien. Gekke woordspeling, I know;). Maar je snapt vast wat ik bedoel. Ik denk dat het gewoon een persoonlijke kwestie is wat je mooi vindt.

Wel heb ik ooit wimper extensions gebruikt en ondanks dat ik dit heel mooi vond, was het effect toen ze er weer af moesten een beetje traumatisch. Mijn wimpers vielen er namelijk bijna allemaal uit bij het verwijderen, waardoor ik ongeveer twee weken bijna zonder wimpers liep! Ik blijf dus maar bij mascara;)

En naast mascara heb ik onlangs een wimper serum getest. Ik heb al eerder wimper serums getest en ik kan hier over zeggen dat dit bij mij altijd heeft gewerkt. Meestal na een paar weken gebruik zie ik zeker verschil.

M2BEAUTE Lashes eyelash activating serum 

Dit is het serum dat ik heb ontvangen ter review. Het is een serum dat speciaal is ontwikkeld om je wimpers sterker en langer te maken. Het effect zou na ongeveer 6-8 weken zichtbaar zijn.

De serum bevat:

  • biotine
  • MDN
  • Hyaluronzuur
  • Prodew 300
  • Gehydroliseerde glycosaminoglycanen

De belangrijkste werkzame stof in dit rijtje is MDN. Dit is een werkzame stof die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de oogheelkunde en de behandeling van glaucoom. Het stofje stimuleert de wimper wortels. Hierdoor kan je groeifase worden verlengd en kan je ook dikkere wimpers krijgen.

De eerste weken gebruik..

Zoals ik al eerder aangaf had ik al ervaring met vergelijkbare serums voordat ik deze gebruikte. Echter was er bij dit serum toch een verschil dat ik merkte in de eerste weken. Ik kreeg namelijk na het aanbrengen regelmatig geïrriteerde ogen. Deze reden daarvoor is naar mijn idee dat het kwastje een beetje te dik is om het product dun genoeg aan te kunnen brengen. Het is heel belangrijk namelijk dat het product echt alleen op je wimper rand komt en niet in je ogen. Het zou verder niet schadelijk zijn, maar het kan dus wel irriteren. Uiteraard liet ik me niet meteen uit het veld slaan, met een minpuntje..Maar ik vind het wel belangrijk om het te noemen.

Zes weken later

Het is nu ongeveer zes weken geleden dat ik ben begonnen met het gebruik van dit product. Door de struggels in het begin heb ik er ook af en toe een dag tussen gehad dat ik het niet gebruikte. Toch heb ik nu wel een manier gevonden om hem niet meer in mijn ogen te krijgen. Dit voorkom ik door het kwastje echt een aantal malen op een zakdoekje te strijken voordat ik het product op mijn wimper rand aanbreng.

Wat ik tot nu toe wat betreft het resultaat kan zeggen is dat mijn wimpers een stuk sterker en dikker aanvoelen. Ook heb ik het idee dat ze iets langer zijn, maar dat is niet goed genoeg te zien om er een foto van te plaatsen. Wel ben ik van plan het product nog een tijdje door te gebruiken. Als ik dan echt een duidelijk zichtbaar resultaat heb zal ik dit alsnog delen;).

Ondanks het iets te dikke kwastje ben ik wel heel tevreden over het product. Ik wil altijd voller lijkende wimpers en doordat mijn haartjes dikker zijn krijg ik een voller effect. Vooral als je wat dunnere haartjes heb zoals ik is dit echt ideaal. Daarnaast  heb ik wel gezien in andere reviews dat je wimpers er ook echt langer van kunnen worden. Ik heb het idee dat dit bij mij al wel een beetje zo is, dus ik ben benieuwd hoe het er uit ziet over een paar weken.

Aanrader?

Als je hele gevoelige ogen hebt is het heel eerlijk gezegd geen aanrader. Maar als je net als ik vastberaden bent en dus minder gevoelige ogen hebt zeker wel! De versie die ik zelf heb getest is een speciale zomereditie, die ook nog komt met een wimper kruller. Zo kun je uiteraard nog meer halen uit je lashes. De serum is te koop op meerdere webshops online en het setje is speciaal verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Liefs,

Melike

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *