My love for Clarins! Waarom Clarins een van mijn favoriete merken is en een aantal favourites;)

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik regelmatig producten van het merk Clarins gebruik. Het leek me daarom leuk om hierbij in deze blog nog even stil te staan, waarom dit een merk is dat mijn hart een beetje gestolen heeft;). Ik merk namelijk dat ik in mijn dagelijkse beauty routine bijna altijd grijp naar de producten van dit merk. En dat zegt echt wat, aangezien ik ook heel graag steeds iets anders probeer.

Waarom Clarins?

Een merk kan mij allereerst eigenlijk alleen  maar echt overtuigen als ik ontdek dat meerdere producten uitblinken in hun werking. Dit komt naar mijn idee namelijk maar weinig voor. Ik wil hiermee niet zeggen dat ik een absolute expert ben, maar ik heb toch zeker wel meer uitgetest dan een gemiddeld persoon.

Als ik ontdek dat een merk daadwerkelijk uitblinkt in werking, dan heb je mij gewoon. Het zegt namelijk naar mijn idee heel veel over het merk. Wat het voor mij zegt is dat ze dus blijkbaar echt veel tijd en aandacht hebben besteed aan hun producten en niet alleen maar gefocust hebben op vormgeving en verkoop.

Toen ik ooit op de koffie was bij het merk, was dit ook eigenlijk wat ik uit het gesprek haalde. Je zult niet snel een enorme reclame banner van het merk tegenkomen, zoals bijvoorbeeld bij vele andere merken. Clarins is een Frans merk dat echt voor haar eigen normen en waarden staat en ondanks de grote massa, klein en uniek is weten te blijven. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan ontwikkeling en ingrediënten. Zo zijn veel gebruikte ingrediënten natuurlijk of zelfs van biologische origine.

Mijn tips op dit moment?

Ik heb ontzettend veel producten van het merk momenteel, maar deze had ik nog niet laten zien. De eerste twee producten zijn uit de relatief nieuwe Hydra- Essentiel lijn. Het is een serum en een dagcreme die speciaal gefocust is op hydratatie. Heb je dus een vochtarme huid, dan zijn dit zeker hele mooie aanraders.

Wat de producten uit deze lijn doen is de natuurlijke hydratatie kracht van je huid stimuleren. Daarnaast geven de producten je ook bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Sinds ik de producten gebruik merk ik dat mijn huid ontzettend zacht en prettig aanvoelt. Zoals sommigen van jullie weten is mijn huidtype vooral heel droog en gevoelig. Daarnaast ruikt het heel lekker fris en is de structuur heel licht.

Naast deze twee producten is er nog een product waar ik heel erg blij mee ben. Dat is deze fixing spray.

Zonder dat ik hem nog gebruikt had was ik eigenlijk al verliefd. De reden? Heel simpel, ik vind hem er prachtig uitzien en ja ik ben ook een beetje een beauty ekster;). Maar als hij niet goed zou werken zou mijn liefde natuurlijk wel snel voorbij zijn. Dat is gelukkig niet gebeurd! Het is een spray die je na het aanbrengen van je make-up een beetje een dewy finish geeft. Met andere woorden minder mat en dus natuurlijker. Ik ben zelf niet het geen extreem make-up type. Ik hou er van als make-up je gezicht wat extra’s geeft, maar niet too much. De dewy finish die deze spray geeft kan ik dat nog meer creëren. Daarnaast blijft mijn make-up ook nog eens beter zitten, dus het is echt een win-win.

Het aanbrengen voelt ook echt als een zachte nevel. Misschien het beste te vergelijken met hoe ochtend mist in je gezicht voelt. Lekker fris en zacht. Het product bevat onder andere aloe vera, dat je huid helpt te hydrateren en beschermen.

En nu last but not least. Het product waarvan ik weet dat veel mensen hem blijven gebruiken naar hem een keer ervaren te hebben. Ik heb het over de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector.

Dit is een product dat meteen geclaimd werd toen ik hem binnenkreeg. Mijn zus bleek hem namelijk al jaren te gebruiken en het is haar ultieme favoriet. Dat maakte het voor mij natuurlijk extra interessant.

Het is een lipgloss die zowel kleur afgeeft als verzorging. Hij bevat acacia micro parels en kan zowel alleen als over een lipstick gedragen worden. Hij geeft een glanzend en plumping effect.

Ik merk eigenlijk altijd als ik hem draag dat ik mijn lippen veel mooier en voller vind en dat ze daarnaast ontzettend zacht blijven. Als ik hem alleen draag is het effect nog het mooist. Hij is namelijk heel natuurlijk, maar geeft toch een extra dimensie. Daar hou ik van;).

Dat was het voor nu…

Zo dat was mijn ode voor nu en dit was zeker niet de laatste;)

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *