Een heerlijk nieuw huidverzorgingsmerk uit Nederland! Review: Iconic elements Sensitive Cream, Spot Reducer Cream en winactie!

Mijn huid is moeilijk. Hij is droog gevoelig en alles behalve egaal. Nu de zon weer volop schijnt maak ik mij weer zorgen over zonneallergie en pigmentvlekjes. Ook droogt de zon mijn huid enorm uit. Begrijp mij niet verkeerd, de zon is natuurlijk heerlijk. Ik hou van de zon en alle warmte. Winter is zeker niet mijn seizoen. Echter hebben mijn huid en de zon wel een haat liefde verhouding. Daarom is voor mij ook in de zomer, een goede verzorging onmisbaar.

Jullie hebben al eerder mijn review kunnen lezen over de Iconic Elements Daycream. Nu heb ik nog twee crèmes mogen testen in samenwerking met Iconic Eelements en Choosebeauty. Choosebeauty is een website waar ik zelf reviews voor schrijf. Het is een eerlijke onafhankelijke website waar je reviews en leuke blogs kunt lezen over talloze producten en behandelingen. Voor degenen die mijn vorige artikel niet hadden gelezen wil ik eerst nog even wat meer vertellen over het merk zelf.

Iconic Element is een merk dat is ontwikkeld door dermatoloog Dr. Francis Wu. Hij heeft jaren ervaring met patienten met ernstige huidaandoeningen en is zo op het idee gekomen zelf huidverzorging te ontwikkelen. Het idee kwam in de eerste instantie tot stand doordat hij zijn patienten sneller wilde laten herstellen na een behandeling en een goede verzorging wilde bieden.  De ontwikkeling van de producten is daarom ook volledig gericht op natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten bevatten geen parabenen, synthetische ingrediënten of agressieve chemicaliën.Voor meer informatie heb ik een linkje voor je Iconic Elements

Iconic Elements Spot Reducer

image

Deze crème wilde ik heel graag testen, omdat ik merk dat ik door de zon steeds meer pigmentvlekjes krijg in mijn gezicht. Dit had ik vroeger nooit, maar de laatste paar jaren steeds meer. Mijn huid is daardoor niet egaal en ik was heel benieuwd of dit product hierbij zou helpen. De spot reducer is gemaakt uit natuurlijke ingrediënten die werken tegen vlekken en onregelmatigheden. Ook beschermd de crème tegen weersinvloeden van buitenaf en het zou de poriën verkleinen.  Op de website van Iconic Eelements zag ik dat dit product zelfs een prijs had gewonnen in China. De grand prix de la beauty award voor de samengestelde ingrediënten, de smeerbaarheid en het smeergevoel. Ik heb er al vaker aan gedacht een crème te gebruiken tegen vlekjes en oneffenheden. Echter durfde ik het nooit, omdat ik het toch wel een eng idee vond dat het iets verkeerds met mijn huid zou kunnen doen. Deze creme durfde ik wel te gebruiken, omdat de ingrediënten natuurlijk zijn.

Ingrediëntenlijst: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Rosa Damascena Flower Water*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Palmitate, Cocos Nucifera Oil*, Ectoin, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Algin, Sodium Benzoate, Phytic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Lactate, Lactic Acid

Ik heb de creme nu twee weken gebruikt. Het advies is om het twee keer per dag dun aan te brengen op je onregelmatigheden. Nadat je gezicht goed gereinigd is. Ik heb het ’s ochtends en ’s avonds aangebracht. Mijn probleem zone is vooral bij mijn wangen. Wat ik na twee weken merk is dat mijn huid er echt iets egaler uit ziet. Nog wel heel minimaal, maar het product lijkt te werken. Ik denk dat het resultaat pas echt goed zichtbaar is na een langere periode. De eerste ervaring is in ieder geval zeker positief. Verder voelt het product lekker aan bij het aanbrengen en krijg ik geen irritaties. Mijn huid is zoals ik eerder aangaf erg gevoelig. Ik heb over deze crème ook een kleine review geschreven op www.choosebeauty.nl.

Iconic Elements Sensitive Cream

image

Deze creme is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid die snel geirriteerd en onrustig raakt. Hij bevat shea boter en jojoba olie voor hydratatie. Daarnaast zit er komkommer, haver en kokos extract in voor het kalmeren en verzachten van de huid.

Ingrediëntenlijst: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Glyceryl Stearate, Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Cucumis Sativus Extract, Ascorbyl Palmitate, Algin, Phytic Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Lactic Acid

Ik heb de crème nu ook twee weken gebruikt in combinatie met de spotreducer. Hij voelt heel fijn aan bij het aanbrengen en mij huid voelt er meteen zachter door aan. Gedurende de dag blijft mijn huid ook echt fijn aanvoelen. Net als met de daycream voel ik dat mijn huid minder droog is dan normaal. Ik werk in een gesloten ruimte met computers en klimaat controle en zelfs na een dag werken voelt mijn huid nog steeds fijn aan. Zeker een aanrader dus voor de droge huidjes. Ik ben er heel enthousiast over en ik ga hem zeker blijven gebruiken.

Ik heb over deze crème ook een kleine review geschreven op www.choosebeauty.nl

En dan nu de win actie!

image

Ik mag namelijk een Iconic Elements Daycream met natuurlijke UVA filters weg geven ter waarde van 24,95 euro. Om te winnen heb ik de volgende acties bedacht:

  • Volg melikebeauty op Facebook en Instagram
  • Volg Choosebeauty op Facebook en Instagram
  • Volg Iconic Elements op Facebook en Instagram
  • Laat hieronder weten waarom jij moet winnen!

Zes keer volgen dus en een reactie;) De uitslag maak ik bekend op 20-05-2016.

Deze winactie is gesloten! De winnaar is beautybybabs en het pakketje is onderweg!!

 

Liefs,

Melike

 

 

 

13 thoughts on “Een heerlijk nieuw huidverzorgingsmerk uit Nederland! Review: Iconic elements Sensitive Cream, Spot Reducer Cream en winactie!

  • Reply Babs 6 mei 2016 at 22:31

    Ik krijg ook steeds meer pigmentvlekjes en vind het best opvallend dat ik dat steeds om mij heen hoor. Zou het zijn omdat we een jaartje ouder worden of is de zonkracht veranderd?
    Ik heb de laatste 2 dagen af en toe in de zon gezeten, ook omdat ik een sunscreen test, maar nu krijg ik plots last van galbulten, jeukende rode bultjes in mijn gezicht….Ik vind dat zo vreemd.
    Nooit last van gehad.
    Ik heb ook een paar korte reviews op Choosebeauty geplaatst, leuke site overigens! Heel handig om snel wat meer over producten te weten te komen en wat andere mensen erover zeggen.
    Maar ik moet soms zo hard denken wat ik allemaal gebruikt heb.. en dan weet ik plots niets… blurry…

    Ik ga zo alle stapjes doen voor de winactie. Ik wist niet dat Choosebeauty ook een FB pagina had, super handig!

    Een dagcrème met SPF is altijd welkom, ook omdat ik vaak geen foundation draag (die vaak ook weer een zonnefactor heeft)
    En ik twijfel momenteel nogal aan de sunscreen… zou ik daar allergisch voor zijn?

    • Reply melikebeauty 8 mei 2016 at 22:17

      Ik hoor het ook steeds meer om mij heen en daardoor denk ik dat het ook wel te maken heeft met de veranderingen aan de zon. Super leuk dat je ook dat je ook wat korte reviews hebt geschreven op choosebeauty! En heel leuk dat je mee doet met de winactie!

  • Reply debbeautygoddessnl 6 mei 2016 at 22:46

    Vervelend om te horen van de pigmentvlekjes. Misschien heb ik ze ook wel, maar ze vallen me (nog) niet zo op vanwege mijn vele sproeten. Ik ben wel bang ze op een dag op mijn handen te krijgen.
    Fijn dat deze producten goed werken voor jou en al snel resultaten geven. Ik moet je winactie helaas overslaan omdat de dagcrème zo te zien parfum bevat en dat is nu net een ingrediënt dat ik moet mijden in gezichtsverzorging omdat mijn huid er niet zo goed tegen kan.De rest van mijn lichaam is gelukkig minder gevoelig. Ik wens alle deelnemers succes! Fijn weekend X

  • Reply jeapiebel 7 mei 2016 at 08:38

    Het klinkt positief. Al heb je wat meer tijd nodig om optimaal resultaat te boeken. Voor een gevoelige huid die snel geirriteerd en onrustig raakt dan is het echt voor mij geschikt. Ik doe graag mee. 🙂

  • Reply jeapiebel 7 mei 2016 at 08:43

    Ik heb alle stappen al gedaan.

  • Reply Yasemin 7 mei 2016 at 09:27

    Ik doe graah mee! Mijn vermoeide huid kan wel een wat extra verzorging gebruiken!

  • Reply Kirsty 7 mei 2016 at 16:58

    Wat fijn dat hij zo goed voor je werkt! Ik sla de winactie over omdat ik net een nieuwe crème aan het testen ben, maar wens iedereen heel veel succes!

  • Reply Astrid 7 mei 2016 at 20:14

    Dat klinkt heel goed. Ik heb wat pigmentvlekjes boven mijn lippen als de zon gaat schijnen. Zou fijn zijn als ik dat wat kon verminderen. Heb alle stappen gezet 🙂

  • Reply ikhouvanbeautynl 7 mei 2016 at 20:15

    Ik krijg altijd pigmentvlekjes boven mijn lip als de zon gaat schijnen. Zou fijn zijn als ik dat wat kon verminderen. Dus ik doe graag mee. Ik heb alles geliked 🙂

  • Reply Claudia 8 mei 2016 at 14:01

    Ik heb ook last van pigmentvlekjes vooral rond mijn oogzone. Door peelings bij de schoonheidsspecialiste zijn ze gelukkig wel minder zichtbaar geworden. Ik sla deze win-actie ook even over, ben ook een andere creme aan het testen. Maar wel heel erg fijn natuurlijk dat de mogelijkheid er is om kennis te maken met een nieuw product. veel suc6 iedereen. X

  • Reply elisabethsmusthaves 8 mei 2016 at 15:31

    Ik heb nu 1 pigmentvlek.. Hoop dat het daar bij blijft 😉 Maar dat zal wel niet. Ziet er goed uit. Ik zit sinds kort ook in het test team van Choose beauty. Deze winactie sla ik over. Maar ik wil iedereen succes wensen <3

  • Reply Karen Kempeneers 12 mei 2016 at 20:02

    Ik heb ook vaak last van onzuiverheden… Ik weet nooit welke producten van dagcrème, nachtcrème, … ik het best kan gebruiken, het lijkt alsof ik bij elke crème wel puistjes krijg.
    Ik doe graag mee met deze leuke wedstrijd!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *