Ik ging naar de Kiko en ik nam mee..Review: Kiko Sushine DD Cream, Kiko Wanderlust Facebrush en Foundation Face Brush

De Kiko heb ik een aantal jaren geleden voor het eerst ontdekt in Milaan. Ik was er met mijn beste vriendin Carolina beland en we keken onze ogen uit. We waren maar twee dagen in Milaan en ik denk dat we minimaal vier keer per dag terug zijn gegaan naar de winkel. We konden niet meer stoppen met make-up inslaan. Kiko gekte dus! Toen we weer naar huis gingen zaten we zelfs nog in het vliegveld te overleggen welke items we eigenlijk ook nog hadden moeten kopen.

Toen het eenmaal in Nederland kwam kon ik mijn geluk niet op. Ik vind de Kiko namelijk echt goed in verhouding qua prijs en kwaliteit. Zoals jullie wel vaker kunnen zien op mijn blog ben ik best een sucker voor duurdere merken. Kiko is voor mij een merk dat dezelfde kwaliteit levert en een stuk voordeliger is.

Ik heb laatst weer een paar prachtige exemplaren gescoord en dit wil ik graag met jullie delen. Ik heb twee prachtige brushes en een DD cream gekocht. Een van de brushes is een kabuki poeder kwast en de andere een platte foundation kwast. Ze zien er prachtig uit en ze zijn ongelofelijk zacht. Ik vind het zelf altijd heerlijk als brushes zacht aanvoelen. Beiden werken daarnaast perfect.

Waar ik nog het meest enthousiast over ben is de DD cream. Van CC en BB cream heb ik natuurlijk wel vaak gehoord, maar een DD cream eigenlijk niet. DD staat voor dynamic doitall. Het houdt eigenlijk in dat het een crème is waarbij aan alles is gedacht. Een DD cream zou dan ook alle voordelen van een CC en een BB cream bevatten. Ik heb ook een beetje onderzocht wat er over wordt gezegd door anderen. Wat ik vooral lees is dat er niet veel verschil zit tussen de cremes.

(Op de eerste foto heb ik niks op mijn huid, zien jullie het verschil?)

Hoe dan ook, het maakt mij eigenlijk niet uit wat voor letters er voor de crème staan. Het gaat er om of hij doet wat je wil. De kleur die ik heb gekocht is 01 very light, dit was de lichtste kleur. Ik ben altijd op zoek naar een foundation die goed dekt, verzorgd en mijn huid niet droog laat ogen. Deze cream doet dit allemaal. Ik ben er zo’n fan van geworden dat ik bijna niet meer naar mijn normale foundation heb gegrepen. Ik vind het effect van de crème namelijk veel mooier. Mijn huid ziet er de hele dag stralender uit en blijft prettig aanvoelen. Ik kan het effect het beste omschrijven als een sunkissed look zonder al te veel moeite. Ook vind ik het heel fijn dat er een factor 30 in zit. Ideaal voor de lente en de zomer.

Wat vinden jullie van Kiko en hebben jullie ook een favoriet product op dit moment?

Liefs,

Melike

0 thoughts on “Ik ging naar de Kiko en ik nam mee..Review: Kiko Sushine DD Cream, Kiko Wanderlust Facebrush en Foundation Face Brush

 • Reply debbeautygoddessnl 3 mei 2016 at 18:34

  Wat een mooi resultaat! Heel subtiel, maar het geeft je huid duidelijk iets extra’s. Ik ben net als jij fan van Kiko. Ik heb er al van alles van geprobeerd. Ik vind hun mascara’s en lipsticks en glosses vooral erg fijn. Die blijf ik ook steeds opnieuw kopen.

  • Reply melikebeauty 4 mei 2016 at 21:39

   Oh dankjewel! Die zijn inderdaad ook super goed!

 • Reply jeapiebel 3 mei 2016 at 20:49

  Een DD cream daar ga ik zeker aandacht aan besteden als ik in de Kiko winkel de volgende keer ben. Het resultaat is echt goed bij jou. Wat een leuk herinnering heb je met dit merk. Ik vind vaak lastig als ik in de winkel kom en er is zoveel tezien. Er zijn er gewoon te veel en ik krijg vaak een overdondert gevoel van. Tenzij ik precies weet wat ik wil hebben. Factor 30 is zeker ideaal. 🙂

  • Reply melikebeauty 4 mei 2016 at 21:40

   Ik snap wel wat je bedoelt, ik raak er ook altijd een beetje overweldigd door;)

 • Reply ikhouvanbeautynl 3 mei 2016 at 21:21

  Kiko heeft van die mooie verpakkingen vaak vind ik. Ik heb twee lipsticks en een paar losse oogschaduws. Vind ze wel fijn. De dd cream ziet er goed uit bij jou!

 • Reply Babs 3 mei 2016 at 22:23

  Wat een mooie brushes. Factor 30, dan zit je zeker goed deze zomer. Ik ben overigens nog nooit bij een Kiko geweest. Maar als ik er een spot.. snel ik rap naar binnen 🙂

 • Reply Claudia 4 mei 2016 at 15:36

  Ik vind de brushes geweldig. Ik ken Kiko wel maar heb er zelf nog geen ervaring mee. X

 • Reply Mariska 4 mei 2016 at 17:42

  Mooie boost voor de look van je huid! Ik ben zo dol op Kiko en deze spulletjes zien er ook gewoon heel erg ooi uit 😀

 • Reply Kirsty 4 mei 2016 at 18:36

  Het resultaat ziet er mooi uit! Ik vind de verpakking stiekem ook al heel mooi.

 • Reply DisneyChicks.nl 4 mei 2016 at 18:49

  Wauw, die tube alleen al ziet er zo mooi uit! Ik vind het resultaat je ook erg goed staan, heel natuurlijk. Mooi gedaan door Kiko! 🙂

 • Reply ditiskim 4 mei 2016 at 20:34

  Oeeeh ik hou van Kiko! Zo’n fijn merk 🙂 ik heb je trouwens getagd op m’n blog vandaag, dus mocht je de tag willen overnemen; voel je vrij! X

 • Reply Jill Martin 4 mei 2016 at 21:17

  Jammer genoeg nog geen Kiko hier in de buurt. Vind het grappig hoe jij en je vriendin zo vaak terug gingen en er op het vliegtuig nog druk over bezig waren 🙂 xxx

  • Reply melikebeauty 4 mei 2016 at 21:43

   Haha ja dat was ook echt weer zo’n moment. Wat jammer dat je nog geen Kiko in de buurt hebt, hopelijk kun je er een keer naar toe in een andere stad;)

 • Reply Natiza 5 mei 2016 at 20:11

  Ik moet ook weer echt nieuwe producten van Kiko gaan kopen! Jammer dat die in Eindhoven altijd zo over vol 🙁

 • Reply Miss 5 mei 2016 at 20:16

  Oooh, die tube alleen al is pretty! En nu wil ik echt een gaan shoppen in een kiko! Ben helemaal benieuwd geworden naar dezedd cream!

 • Reply Yvonne 6 mei 2016 at 09:03

  DD cream dat is nieuw voor mij, ik kom ook regelmatig bij Kiko en heb tot nu toe nog geen slechte producten gehad. Ik heb nog geen kwasten van Kiko daar had ik toch zo mijn twijfel over.

 • Reply Carolina Lejuez 11 mei 2016 at 06:33

  Mellie we love KIKO! Milano en KIKO vergeet ik ook nooit meer. Wat ben ik blij dat het nu ook bijna overal verkrijgbaar is. Ik ging destijds zelfs naar Duitsland voor KIKO so big fan too.
  Benieuwd welk nieuw merk we in het buitenland samen gaan spotten. X

 • Reply sally 29 juni 2016 at 00:35

  Ik heb laatst voor de eerste keer foundation gekocht bij kiko en een lipstick en blusher in 1, een soort potlood, in de tint roze wat ik heel lang zocht. Hoewel die bepaalde foundation voor dames boven de 40 is (ben 35) doet ie mijn huid heeeel mooi stralen. Ben heel tevreden en zal vaker gaan, dit was in stadshart zoetermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *