Boho, hippie, surf chick inspiratie voor de zomer!

Zoals sommigen van jullie weten ga ik bijna op vakantie. Hoe dichter het bij komt hoe meer ik er aan denk;) Ik weet niet of iemand dit herkent. Mijn stijl op vakantie is meestal vooral heel boho. Ik hou van kleding die mij doet denken aan hippies en surfgirls met een tikkeltje vintage. Het leek mij leuk om eens te laten zien hoe dit er dan uit ziet. En op deze manier jullie een sneak peak te geven wat voor items er in ieder geval mee gaan in mijn koffer.

De items die ik op de foto’s draag zijn bijna allemaal van de H&M behalve het bikini topje en het t-shirt. De top is van Roxy. Voor degenen die dit niet kennen is dit een surf merk voor vrouwen. Eerlijk gezegd heb ik zelf nooit gesurfed, dus een echte surf chick ben ik niet haha. Niet doorvertellen hoor! Ik weet niet wat het is maar ik vind surfchicks er gewoon altijd heel stoer uitzien. Ik hoop het ooit zelf nog eens te leren. Een deel van mijn vakantie zal ik in Portugal door brengen dus wie weet! Portugal is daar namelijk wel perfect voor en ik heb veel vrienden daar die het regelmatig doen.

20160710_223508.png20160710_223412.png20160710_223250.png

Het t-shirt is van Ali Express. Ik ben gek op kleding met zeemeermin quotes. Dit is natuurlijk heel specifiek en niet makkelijk te vinden. Zeemeerminnen zijn iets dat ik sinds ik een klein meisje was door gefascineerd ben. Natuurlijk weet ik dat ze niet bestaan haha.

20160710_224021.png

Van bohemian hippie achtige kleding wordt ik altijd heel vrolijk. De kleuren en de patronen geven mij een heel fijn rustgevend gevoel. Ik heb echt kleur nodig in mijn kleding. Als ik alles in dezelfde kleur zonder patroon draag wordt ik meteen een beetje kriebelig. Ik voel me dan heel erg saai. Ook hou ik niet van perfect combineren. Daarmee bedoel ik je tas, riem en schoenen matchen. Dat klinkt misschien vreemd maar dat voelt voor mij heel verstikkend. Ik denk dat dit voort komt uit mijn eeuwige drang naar vrijheid. Ik heb altijd een kleine rebel in mij gehad en ik hou niet zo van regeltjes. Ook niet als het gaat om kleding;)

Ik vind het altijd heel interessant ook om anderen te analiseren op hun kleding. Naar mijn idee is dit vaak ook weer een weerspiegeling van je karakter.

Wat voor kleding type ben jij en denk je dat dit verbonden is met  je karakter?

Liefs,

Melike

 

 

0 thoughts on “Boho, hippie, surf chick inspiratie voor de zomer!

 • Reply ikhouvanbeautynl 11 juli 2016 at 07:17

  Mooie kleding! Dit staat je heel leuk. Ik heb niet echt een specifieke stijl denk ik. Ik hou van verschillende stijlen.

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:21

   Dankjewel! Verschillende stijlen vind ik ook heel leuk om mee te spelen;)

 • Reply Babs 11 juli 2016 at 07:55

  Ik vind het altijd leuk als mensen kleding combineren op een net andere manier.. ik weet niet wat het is maar als ik het doe zie ik er meer uit als een zwerver of iemand die zich in het donker heeft aangekleed. Ik ben gewoon niet \’goed\’ in kleding combineren. en het is juist zo leuk. als je ziet wat voor vrolijke combinaties kinderen aanhebben dan denk ik wel eens..waarom zo saai, Babs?
  Ik ben dus onhandig met stylen.
  Het staat je gewoon geweldig en wat kan jij lekker poseren, zeg! Veel inventiever dan de vele kledingoutfit looks die ik voorbij zie komen. Mooi, ietwat dromerig… love it!

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:23

   Ik realiseer me ineens door je comment dat het inderdaad niet altijd even makkelijk is om leuk te combineren. Ik denk dat het gewoon leuk is om jezelf lekker te voelen in wat je aan hebt. Van wat ik gezien heb zie je er naar mijn idee altijd wel heel erg leuk uit! Haha zo lief je compliment, het was ook de bedoeling een beetje dromerig te laten lijken. Super leuk dat het je opvalt!

 • Reply retromatte 11 juli 2016 at 09:48

  I Love It!!

 • Reply The Fashion Mom 11 juli 2016 at 11:28

  Wauw zo mooi allemaal! Ik hou ook van de boho hippie stijl omdat het zo dromerig is. En ja dat past heel goed bij mijn karakter eigenlijk, hihi. Die mermaid shirt vind ik echt geweldig! 🙂 xxx

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:24

   Hihi dan hebben we waarschijnlijk een beetje dezelfde stijl;) Ja leuk he dat shirt en hij was heel goedkoop;)

 • Reply debbeautygoddessnl 11 juli 2016 at 15:16

  Wat een mooie outfits en wat een prachtig figuur heb je! Ik vind de boho hippie stijl ook leuk, maar je moet ervan houden en het moet je staan; en jou staat het super, maar ik denk niet dat het mij zal staan. Al kocht ik zaterdag wel een maxi dress die misschien een beetje past in deze stijl. Geen idee hoe ik mijn stijl zou omschrijven 😉 Ik houd ook van verschillende stijlen; volgens mij zit er ook niet echt een lijn in hihi, wie weet wat dat over mijn karakter zegt haha.

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:26

   Oh dankje wat lief! Er zijn ook veel stijlen die mij echt niet staan;) Ik voel me nu een beetje een psycholoog haha, maar misschien hou je wel van verandering.

 • Reply kim 11 juli 2016 at 18:09

  Nou gelukkig weet je dat zeemeerminnen niet bestaan haha! Wel leuk van die shirts met quotes 🙂 Mooie kleding!

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:26

   Haha ja er is een tijd geweest dat ik dat wel dacht;) Dankjewel!

 • Reply Carolina 11 juli 2016 at 19:34

  Wauw! I love the pics ? En de outfits staan je perfect! Ik ben deze zomer ook helemaal in to the bohemian hippie look! I feel inspired and free! X

  • Reply melikebeauty 11 juli 2016 at 21:27

   Thank you!! Hihi you and me together;) Lekker genieten!

 • Reply Rebecca Denise 11 juli 2016 at 21:54

  Wat een super leuke outfits!
  Volgens mij kan jij wel een hele hoop hebben op het gebied van kleding!

 • Reply Kirsty 12 juli 2016 at 15:23

  Mooie foto\’s en de kleding staat je ook goed! Ik houd zelf wel van een mix van stijlen, zolang het er uiteindelijk maar vrouwelijk uitziet, want dat is wel een lijn die ik kan herkennen in mijn kleding.

 • Reply Miss 13 juli 2016 at 12:25

  Goh, ik begrijp wel wat je bedoelt met je kleden naar je karakter. Maar zelf ben ik een heel verlegen iemand en ik kleed mij vaak erg stoer om het zo maar te zeggen. En andere dagen weer erg lief met veel kleur ik denk dat bij mij dit een beetje verschilt van mijn humeur. Maar jouw outfit zijn echt geweldig love it! Je kan het echt goed hebben!

 • Reply Claudia 17 juli 2016 at 10:33

  Je past helemaal op het eiland Ibiza. De kleding staat je erg goed. Jij bent zo mooi slank, jij kans alles hebben. Ik kies altijd voor vrouwelijke kleding en draag heel veel jurken en rokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *