Even weer een artikel voor de curly girls! Review: Kevin Murphy Killer Curls

Mijn haar krult niet heel heftig, maar stijl kun je het ook zeker niet noemen. Vooral bij vochtig weer kan echt heel onhandelbaar zijn. Helaas is dat het nu al een tijdje. Ik denk dat wij een van de landen zijn die het meest over het weer praten. Ook ik kan er niet over ophouden. Het regenachtige weer van afgelopen weken heeft bij mij het resultaat dat ik elke ochtend wakker wordt met een enorme pluizenbol. Ik denk dat dit wel herkenbaar is voor de curly’s die dit lezen.

Het leek mij een goed moment om weer eens een artikel te schrijven over een product dat ik gebruik om mijn curls te temmen. Ik gebruik dit product al enige tijd en ik wil jullie er graag meer over vetellen.

Eerlijk is eerlijk de hoofdreden waarom ik dit product had gekocht was in de eerste instantie de naam en de verpakking. Killer curls, wie wil dat nu niet? Het is van het merk Kevin Murphy. Dit is een merk dat is opgericht door de wereldwijd gerenommeerde haarstylist Kevin Murphy. Hij heeft met veel bekende Amerikaanse sterren gewerkt. Alle producten van Kevin Murphy zijn sulfaat en parabeen vrij en niet getest op dieren. Ik vond ook dit in ieder geval wel goed klinken!

En nu natuurlijk over het product. Killer curls is een krullen crème die zou definiëren en pluis en kroes zou tegengaan. Daarnaast voedt het je haar en versterkt, verzacht en hydrateert het je haar.

Mijn ervaring:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste keer dat ik de creme heb gebruikt de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen heb. Ik heb een pompje verdeeld over mijn handdoek droge haar en het laten opdrogen. Dit is geen aanrader! Ik had verwacht dat mijn haar zacht en pluisvrij zou worden, maar in plaats daarvan werd het enorm plakkerig en zat het alles behalve in model. Ik was enorm teleurgesteld!

Dus toch maar de gebruiksaanwijzing opgevolgd;) De instructie is dat je je haar eerst in model brengt en er dan een klein beetje in kneed.

Nadat ik de instructies had opgevolgd in de gebruiksaanwijzing ging het al een stuk beter. Wat ik vooral merk met dit product is dat je veel volume krijgt zonder dat je haar pluist. Ook komen je krullen mooier in model. Ik heb zelf heel fijn haar en ik heb gemerkt dat ik er echt een heel klein beetje van moet gebruiken. Het is behoorlijk krachtig spul en je merkt al snel dat als je te veel gebruikt je haar plakkerig en vettig aan gaat voelen.

Nu ik het product wat langer gebruik heb ik er mijn eigen weg mee gevonden. Ik gebruik een heel klein beetje en ik ben heel blij met het resultaat. Verder ruikt het ook heerlijk. De geur geeft mij echt een net van de kapper gevoel.

Ik ben dus zeker positief over deze krullen crème, maar het is wel een product met een gebruiksaanwijzing. Ik denk zelf dat het ook heel erg geschikt is voor dikker haar dat neigt naar kroes. Vooral, omdat het zo krachtig is in zijn werking.

Ik heb het gekocht bij www.johnbeerens.com en het is verkrijgbaar in meerdere online webshops.

Liefs,

Melike

 

12 thoughts on “Even weer een artikel voor de curly girls! Review: Kevin Murphy Killer Curls

 • Reply Jolanda 13 juli 2016 at 20:46

  Wat goed dat hij toch bevalt! Ik vind de verpakkingen van dit merk altijd zo mooi! Echte plaatjes!!

  • Reply melikebeauty 13 juli 2016 at 20:51

   Ja hihi gelukkig wel;) Ik vind ze ook echt prachtig!

 • Reply Little Louvain 13 juli 2016 at 20:50

  Wauw wat een mooi merk, die verpakking is echt prachtig!
  En je hebt echt heel mooi haar.

 • Reply Babs 13 juli 2016 at 21:24

  Zoiets zou mij ook zo kunnen overkomen. Dit soort producten zijn altijd tricky in gebruik. bij de kapper kneden ze je haar zo mooi en als ik thuis zoiets doe stop ik er vaak weet teveel in…
  Jouw haar is echt prachtig, ook dat verloop van kleur van donker naar licht… Als mijn haar weer lang is wil ik ook weer zoiets 🙂 !

 • Reply Yasemin 13 juli 2016 at 22:19

  Mooie blog weer! Heb geen krullen maar misschien is het iets voor mijn man! Xxx

 • Reply Mariska 14 juli 2016 at 08:03

  Ik heb dat ook wel eens gehad met haarproducten, verkeerd gebruiken. Toch gek dat dat zo veel verschil kan maken. Wel echt mooi spul!

 • Reply Kirsty 14 juli 2016 at 10:59

  Wat fijn dat dit product als je eenmaal door hebt hoe het werkt zo goed werkt! Zelf heb ik van nature juist heel stijl haar, stiekem zou ik best krullen willen haha.

 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 14 juli 2016 at 11:39

  Mooie foto en de verpakking ziet er heel mooi uit. Ik ben benieuwd naar deze crème, ik heb dan geen krullen maar als ik er een product in kneed dan zijn er wel krullen 😉

 • Reply ikhouvanbeautynl 14 juli 2016 at 13:03

  Wat heb je toch een mooie bos krullen, echt prachtig!

 • Reply The Fashion Mom 14 juli 2016 at 21:41

  Wauw, wat een mooie krullen! Ik heb er geen maar de regen doet ook geen goed aan mijn haren. Lang leve het zonnetje 🙂

 • Reply Beauty45plus 15 juli 2016 at 13:30

  Wat een mooie verpakking, ik heb geen krullen zelfs niet één, jij hebt prachtige krullen zeg!

 • Reply debbeautygoddessnl 18 juli 2016 at 08:53

  Dit lijkt me een heel interessant product! Het is dus meer een stylingproduct dan een verzorgingsproduct. Ik heb nog maar heel weinig goede stylingproducten ontdekt voor krullend haar dus deze ga ik zeker onthouden! Heb jij trouwens wel eens R&B van Lush gebruikt? Dat is een leave-in conditioner die je dus op je handdoekdroge haar kunt aanbrengen. Dit is een van de weinige producten dat echt goed werkt, voor mij dan. Je krijgt meer krullen van en neemt alle pluis weg. Ik kan je dit echt aanraden.. de geur is trouwens ook hemels.. echt een vakantie geurtje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *