Review: Lancome Grandiose Liner

Een nieuwe eyeliner proberen vind ik altijd spannend. Toch kon ik het niet laten om deze te kopen. Ik hou van innovatieve producten en dit was er een. De nieuwe eyeliner van Lancome is namelijk buigbaar bij het penseeltje en dit zou het makkelijker maken bij het aanbrengen.

Voor mij is een eyeliner onmisbaar in mijn dagelijkse make-up look. Ik draag het niet iedere dag maar wel heel regelmatig. Ik vind het een mooie manier om net even iets extra aan je ooglook toe te voegen zonder dat het meteen te veel wordt. Ik hou zelf altijd meer van penseeltjes dan bijvoorbeeld een stift. Met een penseeltje is het wel wat moeilijk aanbrengen, maar naar mijn ervaring kun je er wel veel preciezer mee tekenen.

Toen ik zag dat deze eyeliner een penseeltje had en buigbaar was werd ik meteen enthousiast. Ik was heel nieuwsgierig of het inderdaad makkelijker zou werken en daarnaast ben ik vaak wel heel tevreden over make-up van Lancome. Het is misschien wel wat prijziger, maar meestal staat daar ook hele goede kwaliteit tegenover.

20160713_201245.jpg

Mijn oordeel:

Ik heb mijn best gedaan hem op verschillende manieren te testen. Zowel recht als gebogen. Ik moet zeggen dat gebogen wel iets beter werkt, maar ik vond het niet verbluffend. Het penseeltje is namelijk zo dun dat het zelfs gebogen heel moeilijk is hem netjes en strak aan te brengen. De kleur zelf is wel goed zwart, maar hij droogt heel snel op en wordt dan naar mijn idee te droog en mat. Na veel frustratie en oefening is het me wel gelukt om het goed aan te brengen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel blij was met het resultaat.

Ik vind deze eyeliner dus helaas meer nadelen dan voordelen hebben. dit betekend niet meteen dat ik hem heel slecht vind. Een groot pluspunt is wel dat hij goed blijft zitten en niet uitloopt.  Mijn voorkeur gaat gewoon uit naar een iets glanzendere zwart look als het gaat om eyeliner. Daarnaast houd ik wel van kwastjes, maar was deze te dun voor mij. Ik denk dat als je heel goed in tekenen bent je hier prima mee kunt werken. Het zal naar mijn idee dus zeker verschillen per persoon. Daarnaast als je een matte zwarte eyeliner mooi vind is deze dus wel een goede optie.

Voor mij is het dus wel een beetje een miskoop geweest. Ik ben veel tevredener over mijn eyeliner van L’oreal waar ik eerder een blog over geschreven had. Toch zal ik de Lancome wel blijven gebruiken aangezien ik er best wat geld in heb geïnvesteerd. Wellicht veranderd mijn oordeel in de loop van de tijd, ik hoop het! Voor nu is het voor mij geen yeey;)

Liefs,

Melike

 

15 thoughts on “Review: Lancome Grandiose Liner

 • Reply Babs 16 juli 2016 at 08:19

  Zo jammer, want dit is een flinke investering… ik zie het ook, normaal gesproken heb je een strakke lijn en deze bubbelt een beetje. (bubble eyeliner schijnt hip te zijn las ik laatst…weer wat nieuws)
  Misschien moet je een ander penseel gaan gebruiken, die gewoon in de eyeliner dopen , wellicht gaat dat beter!

  • Reply melikebeauty 18 juli 2016 at 08:02

   Ja dat is het precies, hij bubbelt. Haha oh jee ik denk dat ik die trend maar even oversla. Goede tip ik zal het inderdaad eens met een ander kwastje proberen!

 • Reply Mariska 16 juli 2016 at 08:55

  Gaat potje! Misschien is het iets om aan te wennen. Belangrijkst is dat \’ie goed en netjes blijft zitten 🙂

  • Reply melikebeauty 18 juli 2016 at 08:02

   Ja hij ziet er inderdaad wel heel gaaf uit! Ik hoop dat ik er aan wen!

 • Reply kim 16 juli 2016 at 10:45

  Jammer dat hij tegenvalt! Het potje is wel erggg mooi!

 • Reply jeapiebel 16 juli 2016 at 14:07

  Ik heb zelf altijd het gevoel dat naast mascara een eyeliner de look compleet maakt. Wel jammer dat het voor jou een miskoop is geweest, maar dat is altijd zo dat als wij enthousiast zijn over beauty producten, toch zullen wij moeten proberen en zelf erachter komen wat wij ervan vinden. Wat ik altijd nadeel vind is dat het niet erg als iets duur is, wel als het een miskoop is. Dus ik hoop dat in de loop van de tijd je toch een betere ervaring krijgt. Wie weet. 😉 En een hele fijne vakantie straks.

  • Reply melikebeauty 18 juli 2016 at 08:04

   Ja dat is echt zo. Het is een beetje het risico dat je neemt. Ik ga hem gewoon nog een tijdje proberen en hoop dat het toch geen miskoop was;)

 • Reply debbeautygoddessnl 16 juli 2016 at 17:10

  Jammer dat ie tegenvalt. Het is altijd afwachten met een nieuwe eyeliner. Ik gebruik ook graag eyeliner en mijn laatste van Kiko belandde helaas in de prullenmand omdat deze mijn ogen heel erg irriteerde en ervan moesten tranen. Dus hier ook een vette miskoop!

  De beste vloeibare eyeliner die ik tot nu toe heb gehad (is ook met een penseeltje) en ook glanzend en waterproof is, is van Urban Decay. Deze ga ik zeker binnenkort weer halen na de miskoop van Kiko.

  • Reply melikebeauty 18 juli 2016 at 08:05

   Haha gelukkig ben ik niet de enige! Zo vervelend is dat als je hoge verwachtingen niet waar worden gemaakt. Naar die van Urban decay ben ik nu ook heel benieuwd;)

 • Reply Beauty45plus 16 juli 2016 at 19:37

  Wat jammer ik heb het product bij Lisa gezien op Youtube. Ik kan niet met een zacht penseeltje omgaan. Ik zou het gewoon stug blijven proberen wie weet heb je straks zoiets van…..wat een fijn product, ik help het je hopen in ieder geval.

 • Reply Claudia 17 juli 2016 at 10:30

  Het is een prachtige verpakking maar ik zie idd geen mooie strakke lijn. Misschien moet je het nog even een paar x een kans geven. Dat je aan de toepassing moet wennen.

 • Reply zazazoobeauty 19 juli 2016 at 12:24

  Wat jammer zeg! Vooral omdat hij niet geheel goedkoop is. De verpakking vind ik overigens wel erg leuk!

 • Reply www.jouvence.nl 21 juli 2016 at 18:52

  Wat jammer dat hij tegenvalt, helemaal omdat hij niet goedkoop is xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *