MUA festival make-up! Even wat make-up fun na een week zonder make-up!

Normaal gesproken draag ik eigenlijk alleen natuurlijke kleuren als het om make-up gaat. Het leek mij daarom wel eens leuk om iets heel anders te proberen. Misschien komt het door mijn make-up loze week? Ik denk het wel eigenlijk. Ben je benieuwd naar mijn no-make-up week dan kun je hem nog even terug lezen op mijn vorige blog.

Ik heb voor deze look een aantal producten van MUA gebruikt en het leek mij leuk om ze op deze manier ook meteen te reviewen. Verder heb ik ook wat producten gebruikt die ik al langer gebruik.

Wat ik allemaal heb gebruikt is:

 • Het glitterball palete
 • De Power Pout Acrylic
 • De Pixel Perfect Multi-Blush
 • De Luxe Shimmer Highlight stick
 • DD cream van Kiko
 • Eyeliner van L’oreal

Zoals ik al eerder aangaf gebruik ik nooit veel kleur dus heb ik een YouTube tutorial gebruikt om mezelf te inspireren. Mijn eigen look is niet helemaal zo geworden, maar hij was wel heel duidelijk en makkelijk om als voorbeeld te gebruiken. De tutorials die ik zelf heel graag kijk zijn die van Lisa Eldridge, sommigen van jullie zullen haar vast kennen! Hier nog even een linkje naar de tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=mfdyK1dzmuQ

En dit is het resultaat!

Ik zou deze look zeker niet iedere dag willen dragen. Daar is hij voor mij echt iets te opvallend voor. Wel vind ik hem ideaal voor een leuk zomers festival!

Wat vind ik van de MUA producten?

Het palette vind ik heel erg goed. De pigmentatie is mooi dekkend zoals je op de foto’s van mijn look kunt zien. Ik zou deze dus zeker aanraden als je wat kleur wil toevoegen aan je shadow collectie.

Over de lipstick ben ik nog wel het meest enthousiast. Het lijkt namelijk in de eerste instantie een hele lichte kleur, maar doordat hij zo goed dekt valt hij wel heel goed op. Voor mij echt een verassing dat ik deze kleur ook echt mooi vind staan. Ik draag namelijk altijd veel donkerdere kleuren. Verder blijft hij ook bizar lang zitten. Nadeel is wel dat hij er dan ook iets moeilijker af gaat. Hij zit een beetje tussen mat en glanzend in. Glans van een lipgloss, maar dekking als een matte lipstick.

De blush zie je op mijn huid bijna niet. Ik vind het meer een overal shimmer poeder dan een blush. Ik heb een hele lichte huid, maar ik denk dat je voor deze blush toch wel extreem licht moet zijn. Vandaar dat hier ook geen swatch van is. Ik kreeg hem niet zichtbaar op de foto.

De highlighter vind ik heel erg mooi. Ik vind de kleur perfect subtiel en toch genoeg om een beetje op te vallen. Voor mij hoe een highlighter hoort te zijn. De kleur is een beetje champagne. Dat is toch wel de mooiste kleur voor een highlighter vind ik. Verder blijft hij goed zitten en vind ik het handig dat het een stick is. Zo brengt hij heel makkelijk en snel aan.

Mua is verkrijgbaar in sommige Kruidvat winkel en op hun webshop. Naar mijn idee een budget met een goede kwaliteit! En dat zeg ik niet snel aangezien ik toch iets meer van de luxe merken ben;)

Gebruiken jullie wel eens gekleurde make-up?

Liefs,

Melike

 

16 thoughts on “MUA festival make-up! Even wat make-up fun na een week zonder make-up!

 • Reply zazazoobeauty 6 juli 2016 at 07:07

  Superleuk! Ik vind het palette ook echt een topper!

 • Reply Hilde 6 juli 2016 at 08:03

  Wow, hup, naar een feestje! Ik heb ook een MUA palette, maar met meer natuurlijke kleuren. Goede pigmentatie ook vind ik.

 • Reply Babs 6 juli 2016 at 08:57

  Wat staat dat leuk! Voor een festival of \’s avonds als je uitgaat op vakantie… mooi! De lipstick, ik ga daar volgende week ook naar kijken, lees goed verhalen erover en deze kleur is heel mooi 🙂

 • Reply debbeautygoddessnl 6 juli 2016 at 11:53

  Wat fijn lijkt het me om na zo\’n make-up loze week even helemaal ongeremd los te gaan met cosmetica. Je hebt er een prachtige kleurrijke festival look van gemaakt, de vlechtjes maken het af. Ik ben enorm benieuwd geworden naar het palette en de lipstick. Gelukkig is deze glanzend met eigenschappen van een matte gloss. Ik ben persoonlijk namelijk niet zo\’n fan van matte lipsticks/glosses al is het op dit moment een enorme trend.

 • Reply Mariska 6 juli 2016 at 12:05

  Jaa lekker vrolijke kleurtjes en spulletjes! Super! Een make-up feestje na een week zonder 😀

 • Reply robinvalentine♥ 6 juli 2016 at 12:23

  wauw mooie look, lekker vrolijk! ik gebruik eigenlijk alleen maar bruin tinten, best saai haha! ik vind MUA producten erg mooi 🙂

 • Reply robinvalentine♥ 6 juli 2016 at 12:23

  wauw mooie look, lekker vrolijk! ik gebruik eigenlijk alleen maar bruin tinten, best saai haha! ik vind MUA producten erg mooi 🙂

 • Reply Beauty45plus 6 juli 2016 at 18:52

  Ik vier het feestje met je mee 🙂 leuke producten en mooie look, ik gebruik de laatste maanden ook meer kleur dan dat ik jaren gebruikt hebt.

 • Reply Jill Martin 6 juli 2016 at 19:58

  Wauw, zo mooi! En bedankt voor de tutorial tip, want ik kan het allemaal niet zo goed haha 🙂 xxx

 • Reply Miss 7 juli 2016 at 09:48

  Leuke producten en een gewelige vrolijke look heb je gemaakt!

 • Reply Claudia 7 juli 2016 at 10:34

  Wat heb jij een leuke en vrolijke look gemaakt. Je bent er helemaal klaar voor. Happy!! Ik gebruik nooit gekleurde make up, komt ook omdat ik er niet goed in ben.

 • Reply jeapiebel 8 juli 2016 at 10:00

  Meer shimmer poeder dan blush dan zal deze blush helemaal niet goed kunnen zien als ik ze op mijn huid gebruik. 😉 Je hebt gelijk dat je helemaal een feest van maakt met MUA oogschaduw na een week zonder make up. Een budget met een goede kwaliteit dat is echt een compliment. Ik heb ook twee MUA meegenomen naar Thailand. 😉

 • Reply Maaike 8 juli 2016 at 13:27

  Wauw, die lipstick ziet er inderdaad onwijs mooi uit zeg. Mooie kleur heeft die ook! En ik draag eigenlijk nooit zulke kleurrijke make-up, ik moet zeggen dat ik altijd voor subtiele kleurtjes ga

 • Reply ikhouvanbeautynl 8 juli 2016 at 16:09

  Hele gave look! Lekker even los na een weekje geen make-up 🙂 Ik vind dat oogschaduwpalette ook heel gaaf, heb \’m al meerdere keren voorbij zien komen. Lisa Eldrige kijk ik ook altijd graag.

 • Reply Kirsty 8 juli 2016 at 18:04

  Mooie look! En wat een mooie lipkleur zeg, ik word er meteen hebberig van.

 • Reply annagerriee 13 juli 2016 at 13:31

  Leuke look zo met die kleurtjes! Het mua palette lijkt mij ook mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *