Een Ferrari onder de föhns? Review: Fripac Mondial Hairdryer Ultralight en Megastrong & Mashup Protective Spray N.44

Eerlijk gezegd föhn ik mijn haar bijna nooit. De reden daarvoor is dat ik er simpelweg vaak ’s ochtends te lui voor ben. Als ik wat meer tijd heb vind ik het altijd wel heel leuk om mijn haar mooi in model te föhnen. Hierbij is de ene föhn de andere niet. Vaak als ik bij de kapper ben verbaas ik mij altijd over hoeveel beter en sneller het föhnen daar gaat. Ik heb wel eens gehoord dat dit aan de föhn ligt die ze gebruiken.

Deze föhn ontving ik onlangs van de webshop www.johnbeerens.com en ik was heel benieuwd! In de eerste instantie laat de omschrijving mij namelijk wel denken dat dit een vergelijkbare föhn is als bij de kapper. Ook ontving ik een aantal haarstyling producten. Een daarvan was de mashup protective spray n.44 ter bescherming van je haar.

Over de producten:

Fripac Mondial Hairdryer Ultralight en Megastrong

Wat mij als eerste opviel toen ik hem uit de verpakking haalde was dat hij een hele lange snoer had. Namelijk bijna 3 meter lang. Voor mij is dit echt ideaal. Mijn stopcontacten in huis zitten niet helemaal op de goede plek, waardoor ik me soms in allerlei bochten moet wringen om mijn haar voor de spiegel te kunnen föhnen.

Hij komt verder met twee mondjes, een smalle en iets bredere. Er zitten twee knoppen op. Een knop regelt de temperatuur en de andere de kracht. Ook kun je de temperatuur knop helemaal uit laten, waardoor je dus ook koud kunt föhnen.

In de omschrijving belooft de föhn je haar snel te droog, glanzend en pluisvrij te maken.

Mashup Protective Spray N.44

Deze spray maakt je haar pluisvrij, beschermt tegen uv stralen en brengt je haarkleur extra naarboven. Hij bevat veel verzorgende ingrediënten als vitamine e. Je kan hem zowel op nat als op droog haar gebruiken en het maakt het direct zachter en doorkambaarder. Ook geeft het veel glans.

Mijn haar is altijd heel pluizig en droog, dus mijn haar kan altijd wel een beetje hulp gebruiken. Als ik het föhn zonder iets er in te doen, wordt het meestal een grote droge pluisbol.

Daarom leek het mij perfect om deze spray te gebruiken bij het testen van de föhn.

Mijn ervaring?

Allereerst heb ik de Mashup Protective Spray N.44 over mijn handdoekdroge haar verdeeld. Mijn haar voelde hierdoor meteen een stuk zachter en gladder aan. De spray verdeelt goed met de verstuiver en een paar pompjes is genoeg.

Vervolgens heb ik de föhn erbij gepakt. Mijn haar droogt van zichzelf heel langzaam dus ik was vooral heel benieuw hoe lang ik er mee bezig zou zijn. Eerst heb ik de zachtere stand gebruikt maar al gauw ging ik over op de hardere stand. Dit werkte heel erg goed. Binnen ongeveer tien minuten was mij haar droog, glad en pluisvrij.

Door deze ervaring overweeg ik nu toch eens vaker mijn haar te gaan föhnen, want ik was heel blij met het resultaat. Wat ik verder ook een heel groot pluspunt vind is dat de föhn ook weinig geluid maakt en dat hij heel licht is in de hand. Geen zware lawaaierige föhn dus. Ik vind dit echt een Ferrari onder de föhns en ik zou hem zeker aanraden! Ik heb wel eens gelezen dat het geheim van een goede föhn de motor is. In de omschrijving las ik ook dat hij een speciale motor heeft die ervoor zorgt dat hij extra lang mee gaat. Daarnaast bleef mijn haar de hele dag glad, glanzend en pluisvrij door de spray van Mashup. Met als resultaat een amazing hair day!

 

Beide producten zijn verkrijgbaar bij www.johnbeerens.com. De Fripac Mondial Hairdryer Ultralight en Megastrong kost 59,95. De prijs vind ik zelf heel goed in verhouding aangezien het naar mijn idee echt een top föhn is! Wil je hem bekijken of bestellen:

Fripac Mondial Hairdryer Ultralight & Megastrong

De Mashup Protective Spray N.44 kost 24,95. Mashup is een kappersmerk en heeft een breed assortiment aan haarproducten. Ik heb er nu een getest en ik ben fan. Ik heb nog een aantal andere producten liggen en daar komen binnenkort ook reviews van. Wil je de spray meteen bekijken op de webshop:

Mahup Protective Spray N.44

Liefs,

Melike

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Een Ferrari onder de föhns? Review: Fripac Mondial Hairdryer Ultralight en Megastrong & Mashup Protective Spray N.44

 • Reply zazazoobeauty 26 augustus 2016 at 08:27

  Hij is inderdaad echt top!! Ben er zelf ook heel blij mee

 • Reply The Fashion Mom 26 augustus 2016 at 09:43

  Wauw je haren zijn echt mega glanzend!

 • Reply hillybillybeauty 26 augustus 2016 at 11:16

  Ik föhn mijn haren om precies dezelfde reden vaak niet. Maar binnenkort wil ik naar de kapper en dan neem ik mijzelf voor eens wat meer te gaan stylen. 😉
  Je haar zit inderdaad prachtig!

 • Reply ikhouvanbeautynl 26 augustus 2016 at 13:58

  Ik vind fohnen ook vaak zoveel gedoe. Meestal laat ik het aan de lucht drogen 🙂 Deze fohn klinkt wel heel fijn, top dat je deze mocht testen!

 • Reply debbeautygoddessnl 26 augustus 2016 at 18:12

  Wat een mooi resultaat! Het klinkt als een hele fijne föhn. Zelf föhn ik mijn haar altijd met behulp van een diffuser om mijn krullen een boost te geven. De spray lijkt me ook iets voor mijn pluisgevoelige krullen.

  • Reply melikebeauty 27 augustus 2016 at 20:21

   Dat denk ik ook! Hij werkt echt wonderbaarlijk goed!

 • Reply Susan 27 augustus 2016 at 21:37

  Geluidloos klinkt ideaal! Ziet er ook mooi uit 🙂

 • Reply Claudia 28 augustus 2016 at 09:57

  Haha ik fohn mijn haren eigenlijk nooit! Even op de fiets en droog zijn mijn manen. Wat gaaf dat je deze fohn mocht testen! Want je haar zit erg mooi!

 • Reply orientalspiceandsomechocolate 28 augustus 2016 at 10:47

  Wat een mooi resultaat! Ik föhn mijn haar ook niet vaak (alleen in de winter, anders droogt het niet ;-)). Dit klinkt wel als een hele fijne föhn!

 • Reply demikloosterman 28 augustus 2016 at 11:21

  Klinkt heel fijn! Ik vind het resultaat ook heel mooi geworden!

 • Reply Beauty45plus 28 augustus 2016 at 16:16

  Klinkt als een fijne fohn, top dat je die mag testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *