Nieuwe sieraden van Lucardi! Van budget tot iets duurder.

Als het gaat om sieraden vind ik het altijd heel lastig kiezen. Je zult mij dus niet snel iedere dag met andere accessoires zien. Als ik eenmaal iets nieuws heb gekozen ben ik vaak zo verliefd dat ik het een langere tijd iedere dag draag. Ook houd ik niet zo van sieraden die kwalitatief niet goed zijn en dus snel verkleuren of stuk gaan. Goud of zilver is natuurlijk behoorlijk prijzig, maar gelukkig zijn er ook goede alternatieven hiervoor.

Een tijd geleden was ik benaderd door Lucardi Juwelier of ik iets van hen wilde uitzoeken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik zie Lucardi juwelier als een merk dat voor iedereen wat heeft. Je kunt er zowel duurdere als hele budgetvriendelijke items kopen en de kwaliteit is goed. Het leek me daarom leuk om van beide opties iets uit te zoeken, zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel.

Ik draag zelf heel graag armbandjes dus wat dat betreft was de keuze snel gemaakt. Welke armbandjes ik zou kiezen, was wel wat lastiger. Er was heel veel keuze.

Guess Roseplated Armband Met Swarovski

Ik heb dus als iets ‘duurdere’ optie een armband van het merk Guess. Ik denk dat veel van jullie dit merk wel kennen. Ik vind hem zelfs iets oriëntaals hebben en ik vind de vormgeving gewoon heel erg leuk. Toen ik hem binnen had was ik dan ook meteen verliefd. Hij is gemaakt van een materiaal dat brass heet en heeft een rosé gouden laagje. Hij kost 59,00, maar ik ontdekte bij het schrijven van dit artikel iets leuks. Hij namelijk op dit moment afgeprijsd naar 44, 25 euro. Dit was nog niet zo toen ik hem koos;) Dus mocht je hem ook zo mooi vinden zou ik er snel bij zijn!

Sweet to send, Stalen Armband Roseplated Infinity

Het tweede armbandje dat ik koos is van de Sweet To Send collectie. De naam zegt het als, het zijn hele leuke sieraden die je ook naar iemand kunt opsturen. Ik heb zelf een armbandje met een infinity teken gekozen. Deze is ook is rosé goud kleur en gemaakt van staal. Ik vond het leuk om de twee armbandjes te combineren, dus vandaar dezelfde kleur. Hij komt in een heel schattig pakketje met een envelopje. Ik kreeg bijna zelf de neiging om hem naar iemand op te sturen! Maar als je dus nog een origineel cadeautje zoekt denk ik dat dit wel heel erg leuk is.  Dit armbandje kost normaal gesproken 29,95, maar is nu in de aanbieding voor 9.95. Heel budget vriendelijk dus!

Nu nog even samen!

Verder heb ik nog getwijfeld om een horloge te nemen, dus dit staat nog om mijn wishlist. Bijvoorbeeld een van deze van Seiko: https://www.lucardi.nl/nl-nl/horloges/seiko/-/dames. Alle items die ik heb laten zien kun je dus bestellen via www.lucardi.nl.

Hebben jullie wel eens iets bij Lucardi gekocht?

liefs,

Melike

 

 

 

16 thoughts on “Nieuwe sieraden van Lucardi! Van budget tot iets duurder.

 • Reply babs 29 augustus 2016 at 09:15

  Wat een goede keus, ik vind hem heel mooi, zeker met die oriëntaalse twist!
  ik heb in het verleden wel eens wat bij Lucardi gekocht, maar dat is lang geleden. Vind het een fijne winkel en niet zo heel duur. Heel toegankelijk voor iedereen!

 • Reply debbeautygoddessnl 29 augustus 2016 at 10:30

  Wow, mooie sieraden! Ze zijn ook helemaal mijn smaak. Guess heeft zulke mooie sieraden. De armbandjes passen ook nog eens super goed bij elkaar.

  Wat betreft jouw vraag: Ik heb destijds onze trouwringen bij Lucardi gekocht

 • Reply zazazoobeauty 29 augustus 2016 at 11:57

  Supergoed uitgekozen!! Die Guess armband is super!!

 • Reply Maaike 29 augustus 2016 at 16:10

  Wat een prachtige armbanden heb je uitgekozen! Vooral de eerste vind ik super mooi <3

 • Reply hillybillybeauty 29 augustus 2016 at 17:20

  Hele mooie items heb je uitgezocht!! Prachtige keuze. Lucardi zit hier in het winkelcentrum. Mijn dochters komen er vooral erg graag. 😉

 • Reply Gea (@GlamviewNL) 29 augustus 2016 at 19:20

  Ik vind ze echt heel mooi! Lucardi heeft altijd leuke dingen, zelf haal ik daar ook graag mijn sieraden 🙂 Liefs Gea. http://www.glamview.nl

 • Reply Beauty45plus 29 augustus 2016 at 19:25

  Goede keus Melike!

 • Reply ikhouvanbeautynl 29 augustus 2016 at 20:01

  Oh vooral die armband van Guess vind ik erg mooi. De combi van deze twee samen is ook erg leuk.

 • Reply Susan 29 augustus 2016 at 21:11

  Hele mooie spullen zeg! Ik kom eigenlijk nooit bij de Lucardi.

 • Reply Robin Valentine 29 augustus 2016 at 22:13

  dat Infinity armbandje is zo leuk! super mooie kleur ook <3 ik heb nog niets van Lucardi!

 • Reply dedotties 30 augustus 2016 at 10:06

  De armband van Guess vind ik prachtig!

 • Reply Kim 30 augustus 2016 at 13:04

  Mooie items! Ik mocht ook wat uitzoeken en ben voor gouden oorbellen gegaan, binnenkort schrijf ik er een artikel over. Heb ze sindsdien elke dag in, ben er helemaal verliefd op haha!

  • Reply melikebeauty 30 augustus 2016 at 20:54

   Oh super leuk. Ik ben nu ook heel benieuwd naar je oorbellen hihi

 • Reply debbeautygoddessnl 30 augustus 2016 at 13:48

  Volgens mij had ik gisteren ook een reactie bij je artikel geplaatst.. maar die lijkt verdwenen te zijn!

 • Reply The Fashion Mom 31 augustus 2016 at 17:10

  Wauw, het oneindigheids teken vind ik zo mooi!

 • Reply janadw 1 september 2016 at 14:02

  Die grote armband vind ik echt wel super mooi! leuke post 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *