Argan olie in je haar ken je vast wel, maar quinoa? Review: Hair Doctor Argan Oil en Hair Doctor Invisible Care Styler

Misschien is het jullie wel een beetje opgevallen, maar ik ben echt gek op haarproducten. Vooral als ze een verzorgende werking hebben. Mijn haar is meerdere malen geverfd en is daardoor droog en beschadigd. Ook krult het en is het enorm pluizig. Ik droom altijd van een gezonde sterke bos haar. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat een goede verzorging het halve werk is. Als ik het niet goed zou verzorgen, denk ik dat het zeker niet lang zou kunnen zijn. Vooral als bedenk wat ik er allemaal mee heb gedaan op het gebied van kleuren.

Ik heb onlangs een aantal producten van de webshop www.johnbeerens.com ontvangen. Voordat ik een blog had was dit al mijn favoriete haarproducten webshop, dus je kunt je vast voorstellen hoe leuk ik het vind dat ik nu soms met ze kan samenwerken. Als je iets besteld krijg je tegenwoordig ook het magazine Beauty Inside. Dit is een super leuk magazine waarin je meerdere haartips vind en leuke producten. Daarnaast sta ik er ook in! Een tijd geleden had ik een review geschreven over het merk Rich, oftewel het favoriete merk van Rihanna. Mocht je dit hebben gemist heb ik hier nog even het linkje voor je: Rich review. In het magazine Beauty Inside mocht ik een klein stukje schrijven over mijn ervaring met Rich producten. Dus als je hem in je handen krijgt, zoek mij even op!

Deze review gaat over twee producten die ik heb getest van het merk Hair Doctor. Dit is een Duits haarproducten merk dat zich richt op innovatie en werkzame stoffen. De ingrediënten die ze gebruiken moeten je haar op een effectieve manier verbeteren. Ik testte de Argan Oil en de Invisible Care Styler.  Vooral de Invisible Care Styler vond ik wel heel interresant. Er zit namelijk quinoa in! Ik eet wel eens quinoa, maar in mijn haar? Daar had ik nog nooit aan gedacht!

Hair Doctor Argan Oil

20160821_161958.jpg

Deze olie herstelt, hydrateert en verzacht je haar. Daarnaast gaat het kroes en pluis tegen. Het laat je haar niet vet aanvoelen en is vrij van sls, sulfaten, parabenen en siliconen. Het kan op handdoekdroog en droog haar gebruikt worden.

Ik heb natuurlijk al ervaring met Argan olie. In de pure vorm en in de vorm dat het verwerkt is met andere ingrediënten. De reden dat het goed is voor je haar is vooral, omdat het ontzettend veel vitamine E bevat. Dit is een antioxidant. Ik merk altijd dat het heel verschillend is of het echt wat voor mijn haar doet. Deze olie heb ik na het douchen in mijn puntjes gesmeerd en het natuurlijk laten opdrogen. Ongeveer twee pompjes was genoeg voor mij. Het resultaat was zijdezacht haar dat niet pluisde, dus het doet zeker wat het beloofd. Mijn haar voelt er een stuk beter van aan.

Hair Doctor Invisible Care Styler

20160821_160626.png

Dit styling product bevat dus quinoa. Dit zou pluis tegengaan. Verder bevat het ook vitaminen, aloe vera en inchi olie. Het is vrij van parabenen en siliconen en geschikt voor ieder haartype. Het zou je haar beschermen, verzorgen en voeden.

Je brengt dit product op droog haar aan. Een of twee pompjes over je haar verdelen is genoeg. Nadat ik dit had gedaan werd mijn haar werkelijk een stuk gladder en zachter. Ook is het heel licht, waardoor mijn natuurlijke slag wel zichtbaar bleef. Je voelt eigenlijk totaal niet dat je iets in je haar hebt. Dit vind ik zelf heel fijn!

Met andere woorden ben ik dus heel enthousiast over beide producten. Mijn haar zag er stukken beter uit. Het pluisde niet en had veel glans. Dat is toch zo’n beetje alles wat ik wil. Verder ruiken beide producten lekker fris, maar niet overheersend.

Het resultaat?

Hair Doctor Argan Oil kost 26,95 euro

Hair Doctor Invisible Care Styler kost 19,95 euro

Beide producten zijn dus te bestellen op www.johnbeerens.com.

Liefs,

Melike

 

16 thoughts on “Argan olie in je haar ken je vast wel, maar quinoa? Review: Hair Doctor Argan Oil en Hair Doctor Invisible Care Styler

 • Reply zazazoobeauty 31 augustus 2016 at 06:57

  Leuke review!! De haarolie is inderdaad echt heel fijn! Leuk he, dat we in het magazine staan ?

 • Reply debbeautygoddessnl 31 augustus 2016 at 07:34

  Wat een mooi resultaat! Ik heb denk ik een vergelijkbaar haartype als jij en deze producten zouden zeker ook wat voor mij zijn. In ieder geval de moeite waard om te proberen 😉 ! Ik kende het merk Hair Doctor (leuke naam!) nog niet trouwens. Bijzonder dat ze quinoa in hun producten verwerken. Ik ga het artikeltje waar jij in staat gelijk ff lezen. (Ps hopelijk wordt mijn comment nu wel gepubliceerd; ging bij je eerdere artikel niet goed)

  • Reply melikebeauty 31 augustus 2016 at 20:45

   Eindelijk zie ik je comments weer! Ik denk indd ook dat ze heel geschikt zijn voor jouw;)

 • Reply Babs 31 augustus 2016 at 07:55

  Wat leuk dat je in het magazine staat! Als ik de foto\’s zo bekijk ziet je haar er super mooi uit!

 • Reply Kirsty 31 augustus 2016 at 09:25

  Wat tof dat je in het magazine staat! De producten klinken allebei goed. Bijzonder ook dat er in het styling product quinoa zit verwerkt!

 • Reply ikhouvanbeautynl 31 augustus 2016 at 16:15

  Leuk dat je in het magazine staat! Prachtige bos haar heb je.

 • Reply The Fashion Mom 31 augustus 2016 at 17:12

  Zo leuk dat je in het magazine staat! Je haren zien er zo glanzend uit, prachtig! Ik eet graag quinoa, maar wist niet dat er zelfs producten van bestaan 🙂

 • Reply debbeautygoddessnl 31 augustus 2016 at 18:29

  Wat een mooi resultaat! Ik kende dit merk nog niet, leuke naam! Ik ben vooral benieuwd geworden naar de invisible care styler. Grappig dat ze er quinoa in verwerkt hebben, je zou het bijna gaan proeven, of niet hihi.

 • Reply Yvonne 1 september 2016 at 06:42

  Altijd fijn als een product resultaat geeft. Quinoa in haarverzorging is nieuw voor mij.

 • Reply Miss 1 september 2016 at 10:50

  Allereerst vind ik je foto\’s echt enorm mooi gemaakt!En ik kende dit leuke merk nog niet! Klinkt zeker enorm fijn vooral de invisible care styler!

 • Reply annagerriee 2 september 2016 at 14:59

  Mooie items! Ik ben dol op verzorgende oliën:)

 • Reply cstruijck 3 september 2016 at 14:32

  Ik vind het zo leuk dat jij in het magazine staat! Echt top. Ik ben gek op haarolie, gebruik het dagelijks.

 • Reply Beauty treasures 4 september 2016 at 20:45

  Klinkt goed! Ik zou wat vaker een haarolie of serum in mijn haren moeten gebruiken.

 • Reply Evelien 6 september 2016 at 20:35

  Wat grappig, met quinoa erin! En wat is je haar mooi zeg. Deze producten lijken me dan ook erg fijn in gebruik. Ook erg leuk dat je nu samenwerkt met je favo webshop en zelfs in het magazine staat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *