De favoriete shampoo van Rihanna? Dit moest ik proberen! Review: Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner en Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan oil Elixer

Zoals jullie vaak lezen op mijn blog ben ik gek op shampoo’s. Ik heb de laatste tijd veel sulfaatvrije opties getest. Deze shampoo, conditioner en olie is dat niet, maar zou echt geweldig zijn. Hij is geschikt voor alle haartypen en zou het haar ook goed beschermen tegen stylingtools. Hij zou de favoriet van Rihanna zijn en dat terwijl ze verder geen officiële reclame voor ze maakt. Wat ik daarmee bedoel is dat ze dus niet betaald wordt om dit te zeggen. Dus ik kon niet wachten om dit te gaan testen.

Het merk Rich komt van dezelfde producent als het merk Chi. Dit is vooral bekend natuurlijk om de goede stijltangen. Maar Chi heeft ook goede haarproducten. De Rich producten die ik heb getest zijn geschikt voor mensen met droog, beschadigd en chemisch behandeld haar.

De shampoo:

image

De shampoo gebruik je als een normale shampoo. Wat ik meteen merkte was dat mijn haar meteen bij het aanbrengen al zacht aanvoelde. Het is goed te verdelen en je hebt maar een heel klein beetje nodig. Mijn haar voelde meteen al gevoed en ik had bijna het gevoel dat ik dit zelfs zonder conditioner met gemak kon gebruiken. Hij bevat onder andere keratine. Dit werkt vaak goed om je haar te herstellen. Wat ik ook echt positief vind is dat hij heerlijk ruikt. Wat echt grappig was is dat ik in mijn hoofd de hele tijd het liedje ‘Work’ van Rihanna aan het zingen was. Ik voelde mij stiekem toch een beetje Rihanna die haar haar waste.

De conditioner:

image

De conditioner is vrij dik, waardoor je ook maar een klein beetje nodig hebt. Ik verdeel conditioner vaak alleen maar over mijn punten, omdat dat dit echt mijn probleem zone is. Ik heb het een paar minuutjes laten zitten en vervolgens uitgespoeld. Hij zou op basis zijn van keratine, tarwe en eiwitten zijn.

De olie:

image

Ik heb de olie na het wassen in mijn puntjes verdeeld. Een klein druppeltje was genoeg. Het is namelijk ook heel dik en geconcentreerd en deze het ruikt ook weer heerlijk. Hij is op basis van argan olie en andere olien als omega 9. Een goed pluspunt vind ik ook dat hij zou beschermen tegen uv stralen. De zomer komt er aan en de zon kan je haar nu eenmaal extra beschadigen.

(Op de eerste afbeelding zie je hoe mijn haar er normaal uitziet en op de andere twee, mijn haar na de producten)

Na deze drie handelingen liet ik mijn haar natuurlijk opdrogen. Het resultaat was voor mij echt ongelofelijk. Mijn haar was zachter en glanzender dan ooit. Dit terwijl het niet zwaarder was geworden. Ook zat het de hele dag mooi in model en was het volledig pluisvrij. Ik ben zo enthousiast, dat ik overweeg om over te gaan op deze shampoo op de lange termijn. Dit is een moeilijke beslissing voor mij aangezien ik het liefst iedere keer weer iets anders uitprobeer. Het effect vond ik zo mooi dat ik bang werd dat de shampoo op zou raken. Dat is bij mij altijd het beste teken. Dus deze shampoo zal ik zeker nog een tijdje blijven gebruiken.

De shampoo is te koop op de webshop van Jon Beerens. Ik vind zelf de prijs wel goed in verhouding, aangezien ik de producten echt goed vind werken. Hij is niet heel duur maar ook niet heel goedkoop.

Wil je de producten meteen bestellen of meer informatie klik dan hier onder:

Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo

Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixer

Liefs,

Melike

 

 

28 thoughts on “De favoriete shampoo van Rihanna? Dit moest ik proberen! Review: Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo, Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner en Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan oil Elixer

 • Reply Babs 29 maart 2016 at 20:24

  Ik dacht: Dat zal wel heel duur zijn, toch even kijken. Ik klik op de link en …. dat valt mee zeg! Na jouw positieve review gaat dit merk direct op mijn wensenlijstje!

  • Reply melikebeauty 29 maart 2016 at 20:27

   Ja de prijs valt zeker mee! Leuk dat hij op je wenslijstje komt!

 • Reply Mariska 29 maart 2016 at 21:54

  Dat klinkt wel ontzettend goed zeg! Wist niet dat dit de favoriet van Rihanna is. Ik ben hier nu wel heel nieuwsgierig naar geworden 😀

  • Reply melikebeauty 29 maart 2016 at 21:56

   Ja haha dat van Rihanna vond ik echt het leukste!

 • Reply lipsticks & joy 29 maart 2016 at 22:08

  Ohhh ik ben zo benieuwd geworden naar de Shampoo! Hele fijne review.

  -x- Sabrina

 • Reply Vinesma 30 maart 2016 at 02:39

  Supergoede review!! Ben een beetje obsessed geweest naar de producten die Rihanna gebruikt haha. En nu ik dit heb gelezen krijg ik weer een nieuwe obsessie. Moet dit uitproberen!! Heb ze besteld, ben zo benieuwd 😀

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 09:00

   Haha jij snapt mij Vinesma! Echt he als Rihanna het gebruikt kun je het toch niet weerstaan;) Ik ben heel benieuwd wat jij er van gaat vinden!

 • Reply jeapiebel 30 maart 2016 at 08:57

  Even een Rihanna moment is niks mis mee. 😉 Dat je haar zachter en glanzender dan ooit na het gebruik van olie dat belooft wel wat. Ik ga de website even checken.

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 09:01

   Hihi ja dat dacht ik dus ook! Ik ben inderdaad echt heel enthousiast!

 • Reply kim 30 maart 2016 at 13:10

  Zo, die prijs valt mij ook heel erg mee! Op dit moment heb ik nog wat volle flessen staan, maar ik ga hem onthouden 🙂

 • Reply rachelkromdijk 30 maart 2016 at 13:19

  Lijkt mij een heel fijn product! liefs en een fijne week verder

 • Reply irisgraaf 30 maart 2016 at 14:03

  De prijs valt serieus echt mee, ik had het veel duurder verwacht. Fijne review, ik ben echt nieuwsgierig geworden. Het is natuurlijk ook niet voor niets de favoriete shampoo van Rihanna.

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 14:22

   Dankjewel Iris! Hij valt inderdaad wel mee qua prijs;)

 • Reply Kirsty 30 maart 2016 at 14:37

  Wat bijzonder dat je de shampoo die Rihanna ook het liefst gebruikt hebt getest, daar zou ik ook wel een Rihanna liedje van in mijn hoofd krijgen denk ik 😛 De producten klinken ook gewoon heel goed, dus nu ben ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig geworden.

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 20:35

   Haha ja echt ik voelde mij even een Rihanna onder de douche. Maar de producten waren ook echt super goed bevallen. Die extra info over Rihanna maakte het natuurlijk ook extra leuk!

 • Reply debbeautygoddessnl 30 maart 2016 at 16:00

  Dit klinkt enorm veelbelovend! Vooral omdat je zegt dat je haar na 3 behandelingen mooi in model zat en het allerbelangrijkste (voor mij dan) volledig pluisvrij (!!) was heb je me enorm benieuwd gemaakt! Volgens mij hebben wij een beetje hetzelfde haartype en hoop ik stiekem dat wanneer het voor jou werkt, het dat voor mij ook doet. Ik ga gelijk even kijken naar deze producten!

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 20:33

   Wat super leuk om je reactie te lezen! Als ik zo naar je foto kijk, zou je wel eens gelijk kunnen hebben over het haartype! Pluisvrij is inderdaad wel echt het belangrijkste pluspunt! Als je het gaat proberen hoop ik dat het ook zo goed voor jouw werkt!

 • Reply twinkelbella 31 maart 2016 at 10:35

  Ik kende het helemaal nog niet maar het klinkt super. En de prijs valt ook nog eens mee, leuk!

  • Reply melikebeauty 31 maart 2016 at 11:05

   Dankjewel! Het is ook nog niet zo bekend!

 • Reply Jamey 31 maart 2016 at 15:38

  Klinkt echt heerlijk voor mijn haar!

 • Reply Claudia 31 maart 2016 at 15:51

  Ik vind de prijs eigenlijk best wel meevallen. Ik ben ook dol op shampoo’s. Ik kan echt genieten van mijn haren wassen met shampoo. Dit product klinkt echt super voor mijn haar. Leuk hoor!

  • Reply melikebeauty 31 maart 2016 at 15:55

   Haha dan snap je mij als medeshampoo verslaafde. Ik zou het zeker even gaan bekijken!

 • Reply Jennifer 31 maart 2016 at 16:02

  Wat grappig om te lezen dat het een favoriet is van Rihanna! Zelf dacht ik dat een erg dure producten waren, maar het valt opzicht wel mee. Zelf ben ik ook weg van argan olie.

 • Reply Argan olie in je haar ken je vast wel, maar qouinoa? Review: Hair Doctor Argan Oil en Hair Doctor Invisible Care Styler – MeLikeBeauty 31 augustus 2016 at 06:01

  […] het favoriete merk van Rihanna. Mocht je dit hebben gemist heb ik hier nog even het linkje voor je: Rich review. In het magazine Beauty Inside mocht ik een klein stukje schrijven over mijn ervaring met Rich […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *