Eylure wenkbrauwen? Review: Eylure Brow Palet brow trio en Eylure Brow Duo brush&wand

Iedereen kent waarschijnlijk de nepwimper lijn van blogger Mascha Feotiskova wel van het merk Eylure. Deze hype heb ik zelf even overgeslagen. Ik vind het echt super gaaf, maar fake lashes zijn toch niet echt mijn ding. De Etos in Zwolle en ik denk ook in de rest van Nederland is vernieuwd. Ik zag ineens wenkbrauw producten van Eylure die ik niet kon weerstaan. Toen ik ze zag dat ik in mezelf: ‘Als iedereen lyrisch is over de wimpers dan moeten dit ook wel heel goed zijn!’. Ik heb zelf voor de Eylure Brow Palet brow trio en de Eylure Brow Duo brush&wand gegaan.

Normaal gesproken ben ik heel trouw aan mijn Anastacia Brow Definer, maar ik lees ook altijd dat poeders goed werken. Tot nu toe heb ik hier nog geen goede ervaringen mee, maar ik wilde het echt even weer een kans geven. Dus daarom ben ik voor de Brow palet gegaan. Je hebt hem in drie versies: dark brown, medium brown en blonde. Dit vond ik zelf heel handig, ik heb bruin haar dus ik nam meteen de medium brown mee. Het leek mij ook wel handig om een goed borsteltje te kopen. De brush en wand zag er uit als een goede optie.

Eenmaal thuis was het wel even wennen. Vooral bij het aanbrengen had ik de nodige struggels. Dit komt doordat ik niet gewend ben zonder potlood te werken. Er zitten drie kleuren in de palet. Dit is een highlighter, een bruine wax kleur en een bruine kleur in poedervorm.

De bedoeling is dat je eerst shaped met de wax bruin. Dus hiermee heb ik eerst mijn wenkbrauwen omlijnd. Ik schrok echt van de kleur. Hij is namelijk heel donker en heeft een warme bruine ondertoon. Vervolgens kleurde ik mijn wenkbrauwen in en deed er wat highlighter onder.

De palet heeft ook een eigen borsteltje dat erbij zit. Ik heb het zowel met het bijgeleverde borsteltje als met de brush wand die ik heb gekocht geprobeerd. Ik vind de brush wand wel iets beter werken. Hij net iets makkelijker en soepeler om mee te shapen.

Ik was eerlijk gezegd niet zo blij met het resultaat. Dit kwam vooral door de kleur. Ik denk dat ik zelf niet zo had moeten vertrouwen op wat er aangegeven werd. Hij is namelijk echt te donker voor mij en ik ben niet zo dol op warme ondertonen. De substantie zelf vond ik wel echt super goed werken. Door de wax gaan je wenkbrauwen minder snel uit model en blijft het goed zitten. Ook heeft de poeder heel veel pigment, waardoor je niet veel nodig hebt en zo klaar bent. En de highlighter valt echt heel mooi uit.

Ik kan dus zeggen dat ik het product wel goed zijn werk vind doen, maar niet goed is nagedacht over de kleur voor een brunette als ik. Misschien werd er met medium brown wel een veel donkerder type bedoeld. Zelf denk ik achteraf dat ik voor de blonde had moeten gaan. Deze is iets lichter en heeft een koudere ondertoon. Wel een aanrader dus, maar ik zou heel goed op de kleur letten!

De Brow Pallete Brow Trio kost 12,99 euro

De Brush & Wand kost 7,99 euro

Liefs,

Melike

0 thoughts on “Eylure wenkbrauwen? Review: Eylure Brow Palet brow trio en Eylure Brow Duo brush&wand

 • Reply Claudia 31 maart 2016 at 15:46

  Jouw wenkbrauwen zijn echt super mooi. Ik besteed eigenlijk te weinig tijd voor het mooi in vorm brengen van mijn wenkbrauwen. Dat komt ook omdat ik niet zo goed weet hoe het moet hihihi. Ik doen altijd maar wat. Ik denk dat ik me binnenkort even laat ‘brauwen’ bij de stand van Anastasia in de Douglas. X

  • Reply melikebeauty 31 maart 2016 at 15:50

   Dankjewel wat lief! Ik vind mezelf ook nog steeds best een kluns in wenkbrauwen hoor;) Wat gaaf ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden!

 • Reply Mariska 31 maart 2016 at 15:59

  In een andere kleur was deze fijner geweest, maar hij klinkt op zich best goed!

 • Reply Jennifer 31 maart 2016 at 16:05

  Ben er benieuwd ernaar, ga eens binnenkort een kijkje nemen bij de Etos 😉 En wat jammer dat de kleur bij jou te donker is uitgevallen.

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 10:33

   Ja dat was wel jammer, misschien is de kleur voor jouw wel goed!

 • Reply Miss 31 maart 2016 at 18:06

  Jammer dat jouw kleur wat te donker is! Maar vind dat je zo al erg mooie brows hebt!

 • Reply ditiskim 31 maart 2016 at 18:40

  Op de foto’s lijkt hij niet eens zoveel te donker voor je, maar hij is inderdaad wel vrij warm! Jammer dat hij je niet zo goed bevalt, maar je wenkbrauwen zien er wel netjes uit, zeg! Leuke review!

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 10:34

   Nee dat klopt op de foto valt het nog wel mee, maar in het echt was het best heftig haha. Wat lief dankjewel!

 • Reply jeapiebel 1 april 2016 at 08:34

  De hype rondom Marsha nepwimpers herken ik wel. Eigenlijk maakt het mij ook nieuwsgierig naar, maar ik ben nog niet toe aan nepwimpers. 😉 De palette is best leuk vind ik. Jammer dat je niet blij bent met het resultaat wegens de kleur. Warme tinten vind ik wel mooi en het past altijd bij mij.

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 10:35

   Ik denk ook dat het bij jouw tint heel mooi past warme kleuren! Haha ja echt een hype he!

 • Reply Babs 1 april 2016 at 11:54

  Bedankt voor je review…dat bespaart mij weer een miskoopje. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wenkbrauwproducten, maar wat je zegt…te donker en te warm is ook niets voor mij. Ik heb nog rood/paarse vlekken onder mijn wenkbrauwen van een PMU. Was een tint met teveel rood erin, en ik moet koele kleurtonen hebben.

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 16:12

   Dat is ook altijd goed. Iemand besparen voor een miskoop;) Helaas was het voor mij al te laat haha

 • Reply debbeautygoddessnl 4 april 2016 at 10:58

  Jammer dat de kleur uiteindelijk te donker was voor jou. Ik vind dat je hele mooie brows hebt trouwens!
  Zelf werk ik mijn brows altijd bij met een potlood in combinatie met poeder (ik gebruik een oogschaduw van MAC; daar zijn zoveel tinten dat er altijd wel een tussen zit die goed bij je past en oogschaduws kun je prima voor je brows gebruiken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *