Het is lente en het zonnetje schijnt! Dan heb ik altijd zin in fruitige en frisse dingen. Oftewel een nieuwe aldi file!

Dit weekend wordt er heerlijk weer voorspeld en daar wordt ik echt blij van. Ik kan er echt van genieten als de zon schijnt en mijn humeur wordt er altijd stukken beter van. Ook krijg dan vaak zin in lekkere frisse dingen eten, die niet te zwaar zijn. Dit ‘toetje’ hebben jullie al een keer voorbij zien komen bij de introductie van de Aldi Files. Het leek mij een goed moment om er wat meer over te vertellen.

Deze Aldi file gaat dus over het Coconuts About You kokosdessert. Het eerste dat je misschien denkt is dat het dus een kokostoetje is. Bij een toetje denk ik aan iets lekker zoets voor na het eten. Dat is dit eigenlijk niet. Het smaakt naar yoghurt met een vleugje kokos. En hij is dus totaal niet zoet. Hij bestaat voor 96% uit kokosmelk en in kokosmelk zitten heel veel goede voedingsstoffen en vetten. Hij is dus niet calorie arm, maar de vetten die er in zitten zijn goede vetten.image

 

Wat ik zelf heel erg fijn vind aan dit toetje is dat hij lactosevrij is. Dit betekend dat er geen zuivel in zit. Ik wil niet zeggen dat zuivel slecht voor je is, maar ik probeer er niet te veel van te eten. Je lichaam heeft er maar een heel klein beetje van nodig. Ook krijg ik zelf een opgezwollen buik van zuivel en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Misschien herkennen sommigen van jullie dit wel. Mijn probleem is dat ik wel heel veel van zuivel houd. Vooral yoghurt met  fruit en muesli vind ik heerlijk. Daarom ben ik heel blij met deze goede gezonde vervanging.

Het potje bevat 250 gram en zou goed zijn voor twee porties. Dit vond ik eerst een beetje gek, want het potje is maar heel klein. Ik denk dat dit vooral een advies is vanwege de calorieën. Een halve portie bevat namelijk 171 kcal. Dat is dus al behoorlijk en dus ook genoeg om verzadigd te zijn.

Hij kost 2,29.

Liefs,

Melike

 

0 thoughts on “Het is lente en het zonnetje schijnt! Dan heb ik altijd zin in fruitige en frisse dingen. Oftewel een nieuwe aldi file!

 • Reply Kirsty 1 april 2016 at 15:13

  Het klinkt wel lekker op zich, alleen jammer dat er twee porties in één verpakking zitten, dan hadden ze er beter een dekseltje op kunnen maken. Zelf eet ik eigenlijk nooit toetjes.

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 16:11

   Hihi er zat wel een deksel op, maar was niet handig voor de foto;)

 • Reply elma 1 april 2016 at 20:07

  Klinkt goed, ik hou echt van cocos! Vind 2,29 alleen best prijzig voor een bakje van 250 gram..

  • Reply melikebeauty 1 april 2016 at 21:35

   Ik vind hem inderdaad ook niet heel goedkoop;)

 • Reply Babs 2 april 2016 at 10:41

  Lactosevrij vind ik een pluspunt. Ik had een keer pillen bij het Kruidvat gekocht die de lactose afbreekt, maar ik vergeet ze steeds in te nemen. Voor Aldi begrippen is het prijzig, maar het is zoals veel producten waar stoffen uitgehaald zijn waar je allergisch voor kan zijn, die zijn altijd wel duurder.
  Als ik hem zie staan dan neem ik hem mee. Meestal eten wij Griekse yoghurt en lekker als afwisseling!

  • Reply melikebeauty 2 april 2016 at 11:11

   Het is inderdaad prijzig voor aldi begrippen, maar zoals je zegt dit soort producten zijn meestal niet goedkoop. Wat grappig dat je er pillen voor had gehaald. Griekse yoghurt is inderdaad ook super lekker!

 • Reply jeapiebel 2 april 2016 at 10:45

  Lekker weer dat had ik ook veel op gerekend. Nu moet ik nog afwachten, want hier is het nog veel bewolkt. 😉 Geen zuivel in zitten dat maakt het zeker interessant. Ik eet niet vaak toetjes, wel ga ik volgende keer zeker eens proberen. Bedankt voor je lang reactie daar heb ik wat mee. 😉

  • Reply melikebeauty 2 april 2016 at 11:13

   Oh wat jammer, hier is het ook een beetje donker vandaag! Ik zie het ook niet echt als een toetje, maar meer als een vervanging voor yoghurt. Ben benieuwd wat je er van gaat vinden! Jij bedankt voor je artikel;)

 • Reply DisneyChicks.nl 2 april 2016 at 11:04

  Klinkt lekker, en lactosevrij is voor mij zeker een pluspunt! Misschien toch maar eens proberen!

 • Reply Miss 2 april 2016 at 14:56

  Het is niet goedkoop maar het klinkt wel erg lekker!

 • Reply irisgraaf 2 april 2016 at 18:56

  Lijkt me erg lekker! Wel wat prijzig voor de Aldi, maar aangezien het lactose vrij is vind ik het de prijs zeker waard. Van de foto’s alleen al krijg ik al trek, hmmm!

 • Reply kim 3 april 2016 at 17:36

  Oh dit wil ik wel een keer proberen! Wel wat prijzig inderdaad.

 • Reply Sofie Katelijne 3 april 2016 at 18:42

  Ben vorige week nog bij Aldi geweest en is me niet opgevallen, wel vrij duur van een Aldi-product te zijn!

 • Reply debbeautygoddessnl 4 april 2016 at 11:34

  Deze zou ik wel eens willen proberen als kokos gek (ook al proef je maar een vleugje kokos) , helaas hebben we hier geen Aldi in de buurt.

 • Reply lipsticks & joy 5 april 2016 at 10:16

  Deze lijkt me echt heerlijk! Vooral omdat het kokos smaak is.

 • Reply anneliesdp 5 april 2016 at 10:55

  Was echt genieten van het mooie weer dit weekend! Klinkt echt als een heerlijk dessertje!

 • Reply Rebecca Denise 6 april 2016 at 13:17

  Ah wat klinkt dit lekker zeg! Ben dol op kokos!

  • Reply melikebeauty 6 april 2016 at 21:02

   Oh ja ik ook! Dan zou ik dit zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *