Thee met koekjes, wie vindt dat niet heerlijk! Ik kan daar echt van genieten. Nieuwe Aldi File over fijne biologische opties!

Heerlijk vind het als ik even een momentje voor mezelf heb! Ik kan dan echt genieten van  thee met koekjes. Dit klinkt misschien een beetje oudbollig, maar ach ik denk echt niet dat ik de enige ben. Koekjes zijn natuurlijk vaak niet heel gezond. Vooral als je zoals ik toch wel meer van zoetere varianten met chocola houd. Er zijn natuurlijk alternatieven voor zonder suiker, maar ik vind dat je soms best even mag zondigen. En ik vind het altijd wel een prettig idee als er dan suiker in zit het, toch biologisch is.

Bij de aldi heb je heerlijke biologische volkoren koekjes met een laagje chocola. Ze zijn zowel in melk als puur verkrijgbaar. Ik vind ze zelf echt heerlijk! Deze kosten 1,09 euro. Dit vind ik persoonlijk echt een redelijke prijs voor biologische koekjes.

image

En nu natuurlijk de thee. De varianten die ik heb gekocht zijn de kamille en de (peper) munt thee. Deze zijn beiden 0,99 cent voor 25 zakjes. Dit zijn trouwens ook hele gezonde theetjes als je er geen suiker in doet. Ik wil je graag nog even kort de belangrijkste voordelen er van noemen.

Kamille thee:

image

 • Het is rustgevend
 • Het helpt tegen menstruatie pijn
 • Het is desinfecterend
 • Het bevorderd de spijsvertering
 • Het is goed voor de luchtwegen
 • Het helpt tegen keelpijn

Er zijn nog meer voordelen natuurlijk. De meest opvallende vond ik wel dat je het ook op je haar kan gebruiken. Het zou je haarwortels versterken en haaruitval tegengaan. Ik heb dit zelf nooit getest, maar het lijkt mij zeker interessant!

Munt thee:

image

 • Het bevorderd de spijvertering
 • Het is goed voor je blaas
 • Het helpt rustiger te kunnen slapen
 • Het is desinfecterend
 • Het helpt je hongergevoel te verminderen
 • Het helpt tegen keelpijn
 • Het zuivert je huid en wordt aangeraden bij acne

Zoals je kunt lezen hebben muntthee en kamillethee veel overeenkomsten en zouden ze beiden goed zijn voor heel veel kwaaltjes. Ik merk zelf als ik ze drink ook echt dat ik er een fijn rustig gevoel van krijg. Ik weet niet of dit tussen mijn oren zit, maar ik zou ze in ieder geval beiden aanraden vaak te drinken.

Dus mocht je binnenkort weer bij de Aldi langsgaan en houdt je net als ik van thee en koekjes? Dan zou ik deze opties zeker even proberen. Voor de prijs hoef je het naar mijn idee in ieder geval niet te laten. Ik ga zelf binnenkort maar eens de kamille thee op mijn haar uittesten. Als dit goed uit pakt horen jullie dit nog!

Liefs,

Melike

 

0 thoughts on “Thee met koekjes, wie vindt dat niet heerlijk! Ik kan daar echt van genieten. Nieuwe Aldi File over fijne biologische opties!

 • Reply Babs 14 april 2016 at 08:00

  Jammie, koekjes. Soms wil je gewoon iets lekker zoet- knapperigs en koekjes zijn daar prima voor geschikt. Kamille thee dronk ik heel veel toen ik een tiener was, zo ook brandnetelthee. Alles om mijn bloed ‘te zuiveren’.. tja, acne…
  Munt thee is ook lekker, ik wist niet dat dat ontspannend werkte. In onze vorige tuin groeide munt als een malle… misschien gaf de natuur wel aan dat ik het kon gebruiken! (dat zei mijn vader altijd, wat groeit in je tuin heb je nodig, apart hé?)

  • Reply melikebeauty 14 april 2016 at 20:23

   Wat leuk dat van je vader! Hij had nog gelijk ook! Dit soort verhalen vind altijd zo leuk. Ik wist het ook niet maar toen ik het las vond ik het eigenlijk wel logisch;)

 • Reply jeapiebel 14 april 2016 at 08:06

  Ik doe regelmatig boodschappen bij Action. Die heerlijke biologische volkoren koekjes zijn mij nooit opgevallen. Erg he, de thee wel. Ik vind het fijn dat ze toch meer bewust zijn van gezonde alternatieven, ook in budget supermarkt. 🙂

  • Reply melikebeauty 14 april 2016 at 20:29

   Ze zijn de laatste goed echt goed bezig idd, vandaar dat ik er vaak over schrijf! Misschien dat je ze de volgende keer ziet!

 • Reply Miss 14 april 2016 at 08:36

  Die thee heb ik ook en vind die kruiden thee met munt enorm lekker!

 • Reply debbeautygoddessnl 14 april 2016 at 15:21

  Heel af en toe las ik ook een thee momentje in, niks oudbolligs aan.
  De koekjes lijken mij heerlijk en zou ik wel eens willen uitproberen. Ik ben ook dol op munt thee en straks kunnen we die maken van verse munt uit de tuin. Het moet alleen nog even goed gaan groeien 😉

  • Reply melikebeauty 14 april 2016 at 20:57

   Ja heerlijk he! Wat leuk hoop indd dat ze snel groeien! Dat is zo lekker innd!

 • Reply Kirsty 14 april 2016 at 15:48

  Ik ben een grote theeleut en drink regelmatig zowel kamille als pepermuntthee, dus ik denk dat ik deze thee ook wel lekker zou vinden. Koekjes eet ik bijna nooit bij mijn thee, maar als ik het dan een keer doe dip ik ze altijd in mijn thee haha.

  • Reply melikebeauty 14 april 2016 at 20:58

   Hihi dat doe ik ook wel eens hoor. Super lekker!

 • Reply Sofie Katelijne 14 april 2016 at 19:27

  Ga hier zeker eens op letten, ben een echte theeleut!

 • Reply The Fashion Mom 15 april 2016 at 09:50

  Ik drink ook graag thee! Iedereen is zo into koffie, maar ik lust dat niet 🙂
  En ja ik eet er ook graag koekjes bij, maar moet een beetje op m’n lijn letten, hihhi 🙂

  xxx

 • Reply Claudia 16 april 2016 at 09:18

  Ik ben een echte theemuts en drink de hele dag door thee! Een leuk artikel! Ik ga binnenkort maar eens kijken bij de Aldi! Trouwens wat leuk dat wij gaan samenwerken met sarah’s choice. Ben erg benieuwd! X

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:23

   Hihi gelukkig ik ben niet de enige! Ja wat leuk he ik ben ook echt benieuwd! Ook zo leuk dat we beide zijn gekozen!

 • Reply Jennifer 17 april 2016 at 12:36

  Het is voor mij al een hele poos geleden dat ik bij de Aldi ben geweest. Wist ook niet dat ze nu ook biologische producten verkocht tot nu dan 😉 Qua prijs valt ook reuze mee als ik zo lees, binnenkort toch maar eens effe boodschappen doen.

  • Reply melikebeauty 17 april 2016 at 19:56

   Hihi ja dat is ook een beetje waarom ik de Aldi files heb gecreeerd. Veel mensen weten het niet en het is zo fijn! Indd heel voordelig:)

 • Reply Patricia 17 april 2016 at 12:37

  Ja dat doe ik ook wel eens. Is super lekker ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *