Review: Chanel Rouge Coco Stylo.

Ik kon mijn geluk niet op toen ik zag dat Chanel weer een nieuwe variant had uitgebracht van de rouge coco. Misschien zegt dit je niet meteen wat, maar Chanel Rouge Coco is mijn absolute favoriet onder de lipsticks. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ook echt een sucker ben voor Chanel. Als ik de producten gebruik van het merk voel ik mij altijd een klein beetje Coco. Ik vind haar verhaal heel inspirerend en ze is echt een voorbeeld voor mij als vrouw. De vormgeving van de producten vind ik ook altijd super mooi, stijlvol zwart met wit. Daarnaast hebben de producten mij tot nu toe nog niet teleurgesteld. Dat mag natuurlijk ook wel voor die prijs.

image

Deze lipstick pen wordt omschreven als een lipstick die glanst als een lipgloss, verzorgd als een lippenbalsem en kleur afgeeft als een lipstick. Ik heb meerdere kleuren getest, hij is namelijk verkrijgbaar in acht kleuren. Uiteindelijk kwam ik uit op de kleur histoire. Dit is een rode kleur die iets naar oranje neigt. Het opbrengen was heel gemakkelijk met de pen en het voelde meteen heerlijk zacht aan. Hij bevat namelijk jojoba olie en kokosolie om je lippen extra verzorging te geven.

Ik was even bang dat het te veel weg had van een lippenbalsem daardoor. Vaak geeft dit namelijk niet veel kleur af. Toch heeft Chanel zelfs hier weer heel goed over nagedacht. De kleur komt namelijk wel heel mooi intens uit en blijft ook lang zitten. Ook krijgen je lippen een prachtige glans. Ik heb hem ook de bijna hele dag niet bij hoeven te werken.

Er is wel een nadeel aan de pen. Als je de hem uitdraait komt de lipstick wel heel gemakkelijk naar boven, maar terugdraaien lukt bijna niet. Je moet dus heel voorzichtig zijn met het uitdraaien en hem zelf even terug drukken. Ik dacht eerst dat hij stuk was, maar later las ik in andere reviews dat dit normaal was. Dit wil ik ze zelf wel vergeven, omdat ik het verder weer een geweldig product vind.

Hij is natuurlijk wel aan de prijzige kant, anders was het geen Chanel. Een echte Chanel junkie als ik kan hem daarvoor in ieder geval niet laten liggen. Ook doe ik zelf vaak heel lang met lipsticks en vind ik het dan ook minder erg om er in te investeren. Hij kost 35,95 euro. Hij is op dit moment mijn absolute favoriet en ik draag hem bijna iedere dag. Van welk merk zouden jullie een nieuw product niet kunnen laten liggen? Ik ben heel benieuwd!

Liefs,

Melike

40 thoughts on “Review: Chanel Rouge Coco Stylo.

 • Reply jeapiebel 15 april 2016 at 08:11

  De kleur is zeker mooi en intens. Staat je ook prachtig. Jammer dat je het moeilijk kan terug draaien. Ik heb nog nooit zo’n dure lipstick gekocht van 35,95 euro. Geniet ervan, wat een verwennerij is dit.

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:43

   Dankjewel! Het voelt ook echt als mezelf even verwennen hihi

 • Reply Miss 15 april 2016 at 08:44

  De kleur is inderdaad mooi en goed intens! Inderdaad jammer dat ie zo moeilijk terug te draaien is… Maar geniet van dit product klinkt goed!

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:44

   Dankje!!Hij is echt heel fijn, maar dat is indd wel een groot nadeel.

  • Reply jeapiebel 17 april 2016 at 08:05

   Dat snap ik. 😉

 • Reply Jill Martin 15 april 2016 at 10:01

  Super mooi! Nog nooit een Chanel gehad, hoop er ooit eens eentje te bezitten 🙂

  xxx

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:46

   Dankjewel! Als je er dan een bezit maakt het het wel extra speciaal denk ik! Zo voelt het voor mij nog steeds!

 • Reply DisneyChicks.nl 15 april 2016 at 11:20

  Wat een cadeautje om zo’n mooi product te dragen! Hij staat je echt heel mooi! 🙂

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:46

   Zo voelt het ook echt! Wat lief dankjewel!

 • Reply kim 15 april 2016 at 16:41

  Staat je erg mooi! Die prijs is alleen wel jammer, haha.

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:47

   Haha ja dat snap ik hoor. Soms voel ik me echt een beetje gek dat ik er zoveel aan uit heb gegeven.

 • Reply Rebecca Denise 15 april 2016 at 18:42

  Oeh een gevoel van lippenbalsem maar toch zo veel kleur, dat is heel fijn! Wel balen dat je de pen zelf moet terug drukken..

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:48

   Ja hij is echt heel fijn! Maar dat is indd wel een nadeel dat ik eigenlijk niet had verwacht van Chanel.

 • Reply Quinty 15 april 2016 at 20:08

  Jeetje wat duur! Hij is wel erg mooi maar ik hou het bij mac 🙂 toch iets goedkoper haha

  • Reply melikebeauty 15 april 2016 at 21:49

   Hihi ja dat snap ik wel. Hij is ook behoorlijk prijzig.

 • Reply Babs 15 april 2016 at 22:37

  Hij is mooi! Ik had toen zo een gratis proefmonster setje van Chanel gekregen en ik vind ze fijn! De geur, de glans en het bleef ook nog lang zitten. Het heeft iets uberluxe en ik heb het nog steeds. Ik ben ook heel zuinig met lipsticks.

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:15

   Wat leuk dat je proefmonstersetjes had gekregen! Die had ik ook wel gewild hihi. Wat goed om te lezen dat jij dezelfde ervaring had!

 • Reply Claudia 16 april 2016 at 09:16

  De kleur staat je echt heel erg mooi! Dat hij voelt als een lipbalsem dat klinkt echt heel goed! Geniet er lekker van! X

 • Reply debbeautygoddessnl 16 april 2016 at 11:18

  Wat een mooie kleur! Ik moest wel even slikken toen ik die prijs zag, maar als je een echte Chanel Junkie bent, kan ik me voorstellen dat je het ervoor over hebt 😉 . Hij staat je ook super mooi.

  Ik heb een zwak voor Benefit. Wanneer zij een nieuw product op de markt brengen, begint het bij mij altijd te kriebelen. Fijn weekend!

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:17

   De prijs is indd echtwel hoog. Benefit is denk ik wel mijn tweede verslaving hihi, zulke mooie producten altijd! Jij ook geniet ervan!

 • Reply Kirsty 16 april 2016 at 12:07

  De kleur vind ik heel mooi en hij staat je ook erg mooi! De prijs is wel wat aan de hoge kant inderdaad, maar dat heb je toch met Chanel.

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:17

   Dankjewel wat lief! Indd dat had ik ook niet anders verwacht;)

 • Reply Patricia 16 april 2016 at 12:57

  Mooi kleurtje, staat je goed. Ik zou wel graag wat meer diervriendelijke lipstick reviews willen lezen

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:18

   Dankjewel! Goede tip! Ik let er wel steeds meer op, dus ik zal dat binnenkort eens doen!

 • Reply Mariska 16 april 2016 at 14:33

  Wat jij met Chanel hebt heb ik met Anastasia Beverly Hills. Niet dat ik daar nu alles van heb, maar als ik ’t geld had zou ik de volledige collectie hebben liggen 😛 ‘T is een mooi kleurtje! Chanel is ook wel echt heel mooi.

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 21:00

   Haha ja dat zou ik ook wel van Chanel willen, maar dan zou ik ook wel eerst even wat meer moeten verdienen. Anastasia is ook echt super mooi! Dankjewel!!

 • Reply Mascha 16 april 2016 at 14:47

  Wat jij met Chanel hebt, heb ik met Dior. Voelt altijd als een klein feestje als ik iets ervan voor mezelf koop. Soms moet je jezelf gewoon even verwennen met iets luxe.

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 21:01

   Jij snapt mij! Het kan mij ook zo blij maken! Inderdaad soms mag je jezelf best even verwennen en producten van Dior vind ik ook echt heel goed!

 • Reply blogenbeauty 16 april 2016 at 20:50

  Ik vind de kleur heel erg mooi, maar wow wat een prijsje hangt eraan.

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 21:01

   Dankjewel! Chanel is jammergenoeg indd wel prijzig;)

 • Reply Hennie 17 april 2016 at 09:14

  Oh ja, dit is echt een plaaaaatje! Wat zien die Chanelletjes er toch altijd prachtig uit.

 • Reply Bertine 17 april 2016 at 13:01

  oh wat een prachtig product! heel luxe! mooie kleur:)

 • Reply Natiza 18 april 2016 at 18:16

  Wat jammer dat het zo duur is 🙁 Maar voor de rest wauwie <3

 • Reply Mieke | Mieksmind 19 april 2016 at 12:20

  Mooi kleurtje maar wel echt een behoorlijke prijs! Dan moet ik er wel echt, echt, echt tevreden over zijn of de kleur geweldig vinden. Mijn duurste aankoop qua lipsticks is er 1tje van NARS

 • Reply Yvonne 19 april 2016 at 14:57

  Ik heb al zoveel merken lippenstiften gehad maar nog nooit van Chanel, ik hoor er wel goede dingen over en nu jij ook weer 🙂

 • Reply rachelkromdijk 22 april 2016 at 13:59

  Wauw ziet er goed uit en ik hoor nooit zoveel over chanel eigenlijk! jammer… liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *