Een oplossing voor je curly girl problems? Review: Mashup Curling Paste Extra Strong N.38

Een goed werkend product voor krullend haar vinden, is in mijn ervaring zeker niet altijd even makkelijk. Ik heb zelf heel fijn haar dat krult en pluist. Daarnaast is het ook nog eens heel erg droog. Zeker geen makkelijk haar dus. Ik noem het ook wel mijn ‘curly girl problems’.

Ik denk dat ik daarom ook een lichte haarproducten obsessie heb. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe goed werkende producten en mijn collectie miskopen is enorm. Ik was daarom ook heel erg benieuwd naar deze Curling Paste van het merk Mashup.

John Beerens Webshop

De webshop van John Beerens is voordat ik mijn blog begon altijd een van mijn favoriete haarproducten webshops geweest. Je kunt je daarom vast voorstellen hoe leuk ik het vind dat ik nu soms producten van hen kan testen! Zo heb ik ook deze Curling Paste van Mashup ontvangen. Ben je benieuwd naar de webshop? Kijk dan op www.johnbeerens.com

Mashup

Het merk Mashup kende ik zelf nog niet. Het is een hoogwaardig haar producten merk uit Italië. Helaas is de website van Mashup geheel in het Italiaans, waardoor ik er niet veel inhoudelijks over kan zeggen.

Mashup Curling Paste Extra Strong No.38

Ik was eerlijk gezegd een beetje bang om dit product te gebruiken. Extra strong komt bij mij namelijk over, alsof mijn haar er hard van zou worden. Ik hou zelf van producten die wel wat doen, maar niet voelbaar of zichtbaar zijn.

De substantie van de Paste is heel dik. In de eerste instantie lijkt het een beetje op een wax. Echter voelt hij eenmaal op mijn vinger heel anders aan. Meer als een creme. De geur is trouwens heerlijk. Ik weet niet zo goed hoe ik hem moet omschrijven. Fris en hij doet me denken aan de kapper;)

Ik heb zelf een heel klein nootje in mijn handen gewreven en vervolgens over mijn haar verdeeld. Ongeveer vanaf boven mijn oor. Dit doe ik eigenlijk altijd bij dit soort producten, omdat het haar anders heel vet kan ogen. Na het verdelen heb ik mijn haar met een difuser föhn gedroogd.

 

Het resultaat was heel anders dan ik had verwacht. Mijn haar voelde namelijk heel zacht aan en het product was bijna niet te voelen. Mijn haar kreeg veel volume en mijn krullen zaten heel mooi in model. Het effect bleef ook de hele dag aanwezig. Ik denk dat met de term extra strong op dit product vooral bedoelt wordt dat het effect langdurig houdt. Hou je dus net als ik niet van producten die je voelt of ziet, terwijl ze wel hun werk doen? Dan is dit zeker een aanrader.

Zelfs de dag erna blijft mijn haar namelijk beter zitten met dit product. Ik werd wakker met een bos glanzende pluisvrije krullen.

Het product kost 31,95 en is te bestellen op www.johnbeerens.com

Wil je hem meteen bekijken? Klik dan hier: Mashup Curling Paste Extra Strong No.38

20161002_182400.png

Wat wil een curly girl nog meer?

Liefs,

Melike

15 thoughts on “Een oplossing voor je curly girl problems? Review: Mashup Curling Paste Extra Strong N.38

 • Reply Babs 5 oktober 2016 at 06:29

  Dat idee heb ik ook altijd! Bij hairspray of mousse durf ik vaak niet de extra strong versie te kiezen omdat ik dan ook denk dat mijn haar keihard wordt. Je haar zit mooi zo, ik hou van glanzende geföhnde lokken of warrige, gedefinieerde lokken. Mooi spul! En heel zuinig in gebruik zie ik!

  • Reply melikebeauty 7 oktober 2016 at 21:36

   Ja dat klopt helemaal, hij is echt heel zuinig in gebruik;) Extra strong is meestal inderdaad een slecht voorteken;)

 • Reply zazazoobeauty 5 oktober 2016 at 07:13

  Mooi hoor! Nu heb ik zelf geen krullend haar maar kan me voorstellen wat je bedoelt. Gelukkig maakt dit je haren niet keihard

 • Reply Mariska 5 oktober 2016 at 09:59

  Je hebt echt mooi haar! Ik heb zo raar haar. Van mezelf krult het best wel, alleen bepaalde plukken dan weer niet. Vind het er zo gek uitzien dus ik stijl het vaak maar om het gelijk te maken. Ik wil ook mooie krullen :'(

  • Reply melikebeauty 7 oktober 2016 at 21:38

   Wat lief dankjewel! Mijn haar krult ook zeker niet altijd. Het doet eigenlijk ook een beetje wat het wil. Wellicht helpt het als je toch wat meer styling producten probeert voor krullend haar. Ik moet er ook wel moeite voor doen dat het een beetje goed zit;)

 • Reply debbeautygoddessnl 5 oktober 2016 at 10:39

  Fijn om te horen dat het zo goed werkt voor jou! Het klinkt ook als een ideaal product voor mijn haren! En ik zou het heel graag uitproberen.. maar omdat het redelijk prijzig is durf ik het eerlijk gezegd toch niet aan om het te kopen omdat ik (helaas) al heel vaak teleurgesteld ben op het gebied van haarproducten voor krullend haar en daardoor toch noodgedwongen iets meer terughoudend ben geworden 🙁 Als je nou een sample’tje zou kunnen bestellen.. zou ik dat eerst kunnen proberen..maar zo te zien hebben ze dat niet.

  • Reply melikebeauty 7 oktober 2016 at 21:39

   Ik snap je wel. Ik heb zoals ik aangaf ook echt een hele collectie miskopen en ben daardoor ook voorzichtiger;)

 • Reply jeapiebel 5 oktober 2016 at 11:48

  Wat klinkt dat resultaat erg fijn voor je haar na het gebruiken. Ik had zeker niet verwacht door de textuur van het product. Vroeger gebruik ik wel iets voor mijn haar, nu niet veel meer. Het effect van het product blijft lang duren, is zacht en heeft volume daar zeg ik ja tegen.

 • Reply marleen@burgertrutjes 5 oktober 2016 at 11:51

  Klinkt héél goed. Maar ik vind hem wel prijzig hoor! Voor 18 euro heb je ook de REF Haircare Curl activator (ook te koop bij JB Webshop ;))
  Die werkt ook súper! 🙂

  Deze ziet er wél top uit!

 • Reply Beauty45plus 5 oktober 2016 at 17:49

  Ik moet daar ook maar eens gaan neuzen, kijken of ze hier in NL iets hebben wat mijn haar volume geeft. Ik gebruik nu producten uit de USA.

  • Reply melikebeauty 7 oktober 2016 at 21:40

   Zou ik zeker doen! Ik ben nu wel heel benieuwd wat je gebruikt uit de USA!

 • Reply Kirsty 5 oktober 2016 at 18:03

  Klinkt heel goed! Je haar is ook heel mooi! Zelf heb ik juist heel stijl haar, dus niet bepaald curly, maar ik vind het er wel heel mooi uitzien.

 • Reply hillybillybeauty 5 oktober 2016 at 20:41

  Wat een prachtig haar heb jij toch!

 • Reply Anna Gerrie 6 oktober 2016 at 14:20

  Het geeft inderdaad een mooi effect!

 • Reply The Fashion Mom 7 oktober 2016 at 19:18

  Zelf heb ik geen krullen, maar had er altijd heel graag gehad. Zo typisch 🙂 Je hebt prachtige haren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *