Win een mascara naar keuze van Friday Mascara + Review All In One Mascara!

Als je mijn blog al langer volgt weet je waarschijnlijk dat ik heel enthousiast ben over de mascara’s van Friday Mascara. Ik heb inmiddels meerdere opties geprobeerd en wat mij vooral opvalt is dat de kwaliteit bizar goed is. Mijn mascara verslaafde hartje ging er echt sneller van kloppen! Dit keer zal mijn review over de All in One Mascara gaan en mag ik een aantal van jullie ook blij maken met een mascara. Lees dus zeker verder!

Over Friday Mascara

Via instagram heb ik een tijd geleden de leukste winactie ooit gewonnen. Dit was namelijk een mascara abonnement van Friday mascara. Dit betekent dat ik om de zoveel tijd een mascara naar keuze per post ontvang.

Sommigen van jullie zullen het merk en concept vast nog niet kennen, dus ik vertel er graag nog even wat meer over. Friday Mascara is een uniek concept. Zo kun je bij Friday mascara dus een mascara abonnement afsluiten.

Ik vind dit zelf een geniaal idee en het gaat als volgt in zijn werk:

 • Er zijn zes verschillende mascara’s en jij kiest welke jouw het beste lijkt
 • Er zijn acht verschillende borsteltjes en je kiest jouw ideale borsteltje
 • Je geeft aan hoe vaak je de mascara wil ontvangen. Dit kan maandelijks, om de twee maanden en om de drie maanden.
 • Per levering betaal je 10,50 euro, dit is inclusief bezorging

Wat er dan gebeurt, is dat je dus eens in de zoveel tijd je mascara door je brievenbus ontvangt. Dit voelt echt als een cadeautje! Bij elke levering ontvang je namelijk niet alleen de mascara.

Friday vindt dat het moment dat je je nieuwe mascara ontvangt, moet voelen als een speciaal momentje. Ze willen graag dat het ontvangen van de mascara je een glimlach geeft en je inspireert. Daarom zit de mascara altijd in een prachtig doosje met spiegel en zit er altijd een leuke inspirerende quote bij. Ook krijg je nu tijdelijk bij je tweede levering een extra cadeautje. Namelijk een pincet ter waarde van 11,95 euro. Ik vind het pincet wat betreft de kwaliteit echt op die van bijvoorbeeld tweezerman lijken!

Ik word er in ieder geval elke keer helemaal blij van, als ik het pakketje weer in mijn brievenbus ontvang. Wat mij betreft zouden meer make-up producten op deze manier bij mij binnen mogen komen!

All In One Mascara

Tot nu toe heb ik de Extreme Volume en de Big Splash mascara geprobeerd. Het leek mij daarom dit keer wel leuk om de all in one te proberen. De all in one zou namelijk van alles een beetje hebben. Met alles bedoel ik, alle eisen die je aan een mascara kunt stellen.

Ik heb hem met borsteltje no.1 geprobeerd, omdat ik dit een van de fijnste borsteltjes vind.

Ik had verwacht dat deze mascara wat minder wat betreft volume zou doen, omdat hij van alles wat zou hebben. Echter had ik het helemaal mis. Ik was echt verrast door het resultaat. Mijn wimpers kregen er namelijk super veel volume en lengte van. Ook bleef hij de hele dag goed zitten en liep hij niet uit.

Dit is ook een van de dingen die de omschrijving belooft. Zelfs de fijnste wimpers zouden er langer en voller dan ooit door lijken.

Zie hieronder het resultaat:

De all in one mascara is voor mij dus echt alles in een. Hij doet alles wat ik van een mascara verwacht! Ook doet hij mij heel erg denken aan mascara’s van bijvoorbeeld Chanel en andere luxe merken. Dit is geweldig, aangezien Friday Mascara veel voordeliger is.

Winactie!

Zoals jullie natuurlijk inmiddels hebben gemerkt ben ik heel enthousiast over de mascara’s van Friday Mascara. Ik vind het daarom ook heel erg leuk dat ik een aantal van jullie er ook blij mee mag maken.

Ik mag namelijk drie van mijn lezers blij maken met een mascara+borsteltje naar keuze!

Wat moet je ervoor doen?

 • Volg Friday Mascara op instagram
 • Laat een comment achter op deze blogpost, waarom je wil winnen

Heel simpel dus;)

Wil je alvast een kijkje nemen naar alle mascara’s en borsteltje van Friday Mascara? Kijk dan op www.fridaymascara.com.

Je kunt meedoen tot maandag 17 oktober!

Liefs,

Melike

 

23 thoughts on “Win een mascara naar keuze van Friday Mascara + Review All In One Mascara!

 • Reply Oui Nathalie 3 oktober 2016 at 06:58

  Wat handig dat je het standaard kan laten leveren! Zo hoef je nooit meer je druk te maken of je wel tijd hebt om snel naar de winkel te gaan voor een nieuwe!

 • Reply Yasemin 3 oktober 2016 at 07:24

  Ik wil graag een winnen! Lijkt me super goede mascara lees er vaak over op blog! liefs Yasemin

 • Reply jeapiebel 3 oktober 2016 at 07:35

  Het is dat ik veel mascara heb meegenomen uit Thailand en dat ik ze niet dagelijks draag, anders zal ik zeker meedoen. Het feit dat je er enthousiast over bent doet mij overtuigen. Ik zie ook echt het resultaat op de foto’s. Mascara in een prachtig doosje met spiegel en er zit altijd een leuke inspirerende quote bij. Mooi concept.

 • Reply Babs 3 oktober 2016 at 08:13

  Leuk dat je 3 mensen blij mag maken!
  Wat goed dat deze mascara lijkt op die van Chanel en jij kan dat weten als superfan van Chanel.
  Ik doe daarom graag mee aan de winactie!

 • Reply Anita de Jonge 3 oktober 2016 at 08:13

  Ik vind het altijd weer een uitdaging om een nieuwe mascara uit te proberen.
  Dank je voor deze tip en – mocht ik de mascara niet winnen ☺ – dan ga ik hem zeker kopen!

 • Reply The Fashion Mom 3 oktober 2016 at 11:43

  Wat leuk dat je zo een abonnement gewonnen hebt! Je wimpers zijn echt lang en vol. Zelf gebruik ik maar een gewone mascara van Essence, deze zou ik ook graag eens proberen 🙂

 • Reply Beauty45plus 3 oktober 2016 at 16:17

  Mascara junkie hier, ik hou van mascara en vind het één van de belangrijkste dingen, als ik maar 1 ding mag kiezen…..mascara!

 • Reply Marushi 3 oktober 2016 at 18:24

  Wat gaaf zeg! Ik kende dit merk nog niet. Ik doe graag mee! Ik ben op dit moment verschillende mascara’s aan het uit proberen, maar heb zelf nog geen goeie gevonden. -x-

 • Reply debbeautygoddessnl 3 oktober 2016 at 19:10

  Deze mascara geeft zeker een mooi resultaat! Ik vind het zo’n ontzettend leuk concept en geweldig dat jij (ongeveer) een jaar lang Friday mascara kunt uitproberen. Laten ze de mascara vooral op maandag bezorgen (I hate Monday’s) voor een heerlijk vrijdag(middag) gevoel. Ik doe dus heel graag mee aan je winactie, gewoon omdat je mij nieuwsgierig hebt gemaakt door jouw reviews en als jij als mascara-a-holic pur sang onder de indruk bent dan moet dat wel wat zeggen! Ik volg Friday mascara nu ook op Instagram.

 • Reply hillybillybeauty 4 oktober 2016 at 09:05

  Het concept heb ik al eens eerder op je blog gelezen, leuk bedacht idd! Ik sla deze winactie even over ( door een overvloed aan mascara’s die ik in huis heb op dit moment..haha ). Succes iedereen!

 • Reply Daimy 4 oktober 2016 at 13:51

  De mascara ziet er echt top uit! Zelf ben ik tot nu toe altijd snel uitgekeken op m’n mascara’s en eeuwig op zoek naar de juiste..daar jouw verhaal ben ik daarom nu ook wel heel erg benieuwd naar deze mascara! Hopelijk kan ik hem gaan uitproberen..?

 • Reply kim 4 oktober 2016 at 18:39

  Mooi effect geeft het! Ik sla hem over, heb nog een paar mascara’s liggen!

 • Reply rochella25 4 oktober 2016 at 20:58

  De mascara ziet er zeker goed uit

 • Reply Marleen 5 oktober 2016 at 06:32

  Klinkt goed! Gebruik zelf altijd mascara van de HEMA, misschien nu de tijd om eens wat anders te gebruiken. Dus: kom maar op!

 • Reply Sabine 5 oktober 2016 at 17:50

  Super leuke actie!!!!!!

 • Reply ikhouvanbeautynl 6 oktober 2016 at 11:44

  Wat een leuke winactie en een mooi resultaat inderdaad van de all in one mascara. Ik heb ook nog een grote voorraad mascara’s dus gun de winst aan een ander!

 • Reply reshmaaddicted2beauty 6 oktober 2016 at 17:17

  Ik doe graag mee met de winactie, omdat ik vaak goede reviews lees. Nu ben ik er zelf ook benieuwd naar 😉 Ik heb de fb een like gegeven.

 • Reply nicoleswereld 6 oktober 2016 at 18:35

  Super leuk! Ik zou graag willen winnen omdat ik de perfecte mascara nog steeds niet gevonden heb. Ik vind het lastig om een goede mascara te vinden die mijn korte rechte wimpers mooi gekrult maken.

 • Reply Shana 7 oktober 2016 at 17:35

  Ik doe heel graag mee! Kende het merk eigenlijk helemaal niet maar ben heel benieuwd om het uit te proberen! Ik haal mijn mascara altijd van het Kruidvat en ben er nog geen enkele tegengekomen die goed is voor mij. Altijd klonters of te weinig volume.. Fingers crossed!! 🙂

 • Reply Sonja de Jager 7 oktober 2016 at 17:39

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag een mascara willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply Sabrina 9 oktober 2016 at 08:45

  Wat een handig concept! Ik ben altijd op zoek naar de perfecte mascara, dus doe graag mee!

 • Reply Masha 9 oktober 2016 at 22:13

  Life is short my lashes shouldn’t be right Melike? Alleen al het prachtige pakketje door mijn brievenbus zou mij blij maken!

  Is it friday yet?

  Liefs! Masha

 • Reply Claudia 16 oktober 2016 at 13:39

  Ik doe heel graag mee met deze winactie, op de valreep zie ik! Ik ben een echte mascara addict en ik ga de deur niet uit zonder! Ik ben heel erg benieuwd wat deze mascara gaat doen voor mijn wimpers. Want ik ben best wel kritisch! Make my (Fri)day….hiho

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *