Wie jarig is trakteert! Win een setje van Benefit!

Zoals sommigen van jullie weten ben ik vandaag jarig. Ik moet eerlijk zeggen dat hoe ouder ik word, hoe meer ik er tegen op zie. Ok, dat klinkt een beetje dramatisch;) Maar ik vind het gewoon niet leuk om ouder te worden wat betreft mijn uiterlijk. Ik ben echt bang voor het moment dat je het gaat zien en ik rimpels krijg die niet meer te verbloemen zijn.

Aa de andere kant vind ik het wel weer heel fijn dat ik het gevoel heb, dat ik doordat ik ouder word mezelf wel beter ken. Ik doe steeds minder snel dingen die ik niet leuk vind en focus mij op wat ik wel wil. Ik ga steeds meer voor mijn doel en dat is genieten van wat ik doe. Een van de dingen die daar uit is gekomen is deze blog;)

De blog bestaat nu een tijdje en ik geniet er nog iedere dag van. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan en ik wil jullie ook heel erg bedanken. Mijn lezers zijn voor mij toch wel het aller belangrijkste onderdeel. Soms ben ik nog steeds zo verbaasd dat ik uberhaubt lezers heb. Het is zo gaaf om te horen en lezen als iemand de blog leuk vindt!

Dus wie jarig is trakteert!

Je kunt dit leuke setje van Benefit winnen!

Wat moet je er voor doen?

Schrijf in de comment dat je wil winnen!

Extra kans:

 • Volg mij op Facebook: melikebeauty
 • Volg mij op instagram:melikebeauty

Je kunt meedoen tot 13 november!

Liefs,

Melike

 

46 thoughts on “Wie jarig is trakteert! Win een setje van Benefit!

 • Reply Mascha 31 oktober 2016 at 10:28

  ??happy birthday girl, geniet van jouw dag en aandacht die je krijgt en verdient. Hè en ouder worden is niet erg, als je maar de juiste verzorging?? gebruikt ziet niemand er wat van

 • Reply foryourstyle.nl 31 oktober 2016 at 10:33

  Gefeliciteerd!! Je moet er niet zo over denken hoor! Je bent prachtig!!

 • Reply Annelies 31 oktober 2016 at 11:36

  Hartelijk gefeliciteerd op jouw speciale dag! ????
  Vandaag sta jij in de spotlights en straal je zoals nooit tevoren! ??
  Laat je maar goed verwennen en de verrassingen op je afkomen! ??
  Maar het belangrijkste van al, Geniet!
  Veel liefs!

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:10

   Heel erg lief, je maakt me helemaal vrolijk;) Dankjewel!

 • Reply beautyvsdumasy 31 oktober 2016 at 11:43

  Nogmaals gefeliciteerd! En wat een leuke winactie! Natuurlijk doe ik mee hihi?? Een hele fijne verjaardag! liefs!

 • Reply vintagevanvroeger 31 oktober 2016 at 12:34

  Gefeliciteerd. Wat een leuke winactie πŸ˜‰ Doe jij dan ook mee met mijn Happy birthday Marilyn Monroe winactie op mijn blog vintagevanvroeger? πŸ™‚ Fijne verjaardag vandaag.

 • Reply blogenbeauty 31 oktober 2016 at 12:35

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ik snap wat je bedoeld, maar je ziet er prachtig uit. Dus geniet lekker van deze dag. En je blog is ook erg leuk en verdient het om gelezen te worden. Maar nu je winactie … wow wat geef je een leuk pakketje weg, hier zou Ik echt héél erg blij mee zijn. Ik doe graag mee en volg je al op diverse kanalen. Succes iedereen!

 • Reply Babs 31 oktober 2016 at 12:39

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik vind ouder zijn ook helemaal niets aan… mensen die zeggen dat ze dat heerlijk vinden moeten eerst mijn leeftijd krijgen, dan piepen ze wel anders, hahaha.
  Natuurlijk komt vaak de wijsheid met de jaren, je hebt natuurlijk meer levenservaring en dat komt vaak goed van pas.
  Ik doe zeker mee, ik heb nog nooit iets van Benefit gekocht. Leuke producten altijd!
  Maak er een fijne dag van met veel gezelligheid ! (en cadeautjes, hihi)

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:12

   Hihi jij snapt mij;) Konden we maar allemaal lekker jong blijven. 21 vond ik wel een mooie leeftijd;) Super lief, dankjewel!

 • Reply Jacqueline van de Noort 31 oktober 2016 at 13:11

  Omdat ik wel eens wil proberen net zo mooi te zijn als jij…

 • Reply www.irispraat.nl 31 oktober 2016 at 13:33

  Super leuk, ik doe mee! Ik volg je al op Bloglovin en net via Instagram πŸ™‚

 • Reply steefjesstylediary 31 oktober 2016 at 13:42

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Je blog is nog steeds super leuk ?? En je bent zo jong als dat je je voelt hoor!

 • Reply nicoleswereld 31 oktober 2016 at 14:38

  Happy birthday!

 • Reply Demi 31 oktober 2016 at 16:28

  Gefeliciteerd! ik doe heeeeel graag mee! ik volg je al op insta via Milatobeauty , op facebook heet ik Demi Akkermans. Nu maar hopen! liefs, Demi

 • Reply Nienke 31 oktober 2016 at 17:29

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke winactie, dit setje wil ik wel winnen! Ik volg je op Instagram πŸ™‚

 • Reply annagerriee 31 oktober 2016 at 17:49

  Gefeliciteerd! Ik had je Γ©cht nog lang niet in de dertig geschat hoor πŸ™‚

 • Reply kim 31 oktober 2016 at 19:17

  Gefeliciteeeerd! πŸ™‚ Op een gegeven moment is het niet zo leuk meer om ouder te worden he, haha. Maar goed, die rimpels laten wel zien dat je (fijn) hebt geleefd! Ik doe graag mee met de winactie! Op IG volg ik je sowieso al en op FB weet ik eigenlijk niet. Even kijken!

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:14

   Haha nee ik wilde eigenlijk gewoon 21 blijven maarja..

 • Reply Beauty45plus 31 oktober 2016 at 19:19

  Gefeliciteerd, ik hoop dat je een leuke gezellige dag hebt gehad. En ja over sommige dingen maak je je steeds minder druk dat is een voordeel van ouder worden πŸ™‚ Dat setje is wel heel erg leuk.

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:15

   Dankjewel!! Het was echt een leuke dag;) Ik zou eigenlijk van binnen inderdaad wel steeds wat ouder willen worden, maar van buiten niet hihi

 • Reply debbeautygoddessnl 31 oktober 2016 at 20:30

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je b-day! Ik zie ook vaak op tegen mijn verjaardag, maar als het dan eenmaal zover is en er wordt aan je gedacht dan vind ik het (stiekem) ook wel weer leuk en kan ik er toch van genieten;-) Het is een beetje een dubbel gevoel. Ik hoop dat jij er ook een beetje van kunt genieten.. Anyway: Ik hoop dat je een leuke dag hebt en lekker verwend bent! Ik doe, als Bene-fan, ook heel graag mee aan je winactie! Ik volgde je al via Instagram en nu ook via FB!

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:17

   Dat is ook zo, ik heb het ook echt leuk gehad met veel lieve leuke mensen om mij heen;) Toch blijf het ouder worden zelf niet leuk vinden hihi. Dankjewel!!

 • Reply Muchables 31 oktober 2016 at 20:49

  Gefeliciteeerd! Hopelijk heb je een fijne dag gehad! <3

 • Reply ikhouvanbeautynl 1 november 2016 at 06:41

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Ja, ouder worden gebeurt gewoon πŸ™ Ik zou soms ook de tijd wel stil willen zetten! Toch heeft iedere leeftijd ook zijn charmes πŸ˜‰ Geniet van je dag vandaag! Xxx P.s. Ik doe graag mee aan je winactie!

 • Reply Hennie 1 november 2016 at 09:05

  Alsnog gefeliciteerd! Jaartje ouder, jaartje wijzer, zullen we maar zeggen. πŸ™‚

  Ik doe graag mee aan deze winactie en zal alle stappen doorlopen. IG volgde ik je al, nu FB nog!

  • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:17

   Haha ja dat hoop ik wel wat wijzer te worden;) Dankjewel!

 • Reply hillybillybeauty 1 november 2016 at 12:07

  Alsnog gefeliciteerd! En die taart, de Hema Red Velvet, is lekker hΓ¨?! Ik doe graag mee πŸ™‚

 • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:09

  Dankjewel wat lief! En een goede verzorging zal inderdaad zeker wel uitmaken;)

 • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:11

  Heel erg lief van je! Dat waardeer ik echt!

 • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:13

  Haha gelukkig!

 • Reply melikebeauty 1 november 2016 at 14:18

  Haha ja die was echt heerlijk!! Dankjewel!

 • Reply Kirsty 1 november 2016 at 16:43

  Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag gehad. Toffe winactie ook, ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram.

 • Reply My Little Happiness / Lesley 1 november 2016 at 16:51

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Insta maar nog niet op FB zie ik. Dat heb ik even gedaan. Zou leuk zijn als ik hem win want mijn Rollerlash is nu echt op haha.

 • Reply Florentine 1 november 2016 at 19:33

  Whaa wat gaaf! Gefeliciteerd nog πŸ˜€
  Super leuke blog heb je, liefs Florentine

 • Reply jeapiebel 1 november 2016 at 20:21

  Wat een prachtige traktatie zeg. De kijk op ouder worden is voor iedereen heel anders. Ik kan me voorstellen dat je uiterlijk goede zorg nodig heeft. Dat ouder uitzien is zeker niet leuk. Helaas wij worden allemaal oud. πŸ˜‰ Maar je bent gewoon prachtig hoor Melike! Niet vergeten. Ik doe niet mee, omdat ik een flinke voorraad uit Thailand heb meegenomen.

 • Reply Rebecca Denise 1 november 2016 at 21:15

  Oh nooo, een dag te laat! Alsnog wil ik je van harte feliciteren!
  Ook wil ik graag mee doen aan de winactie πŸ™‚ Zou een leuk verjaardagscadeau zijn hihi

 • Reply Tamara TS 1 november 2016 at 22:51

  Nog van harte gefeliciteerd! Ik word over een paar weekjes ook al weer 34 en inderdaad, precies hetzelfde gevoel. Blij dat ik een jaartje ouder word, maar niet blij met de lijntjes die beetje bij beetje beginnen te verschijnen.
  Ik doe heel graag mee aan de winactie. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 • Reply josine 1 november 2016 at 23:29

  Hi Melike, alsnog gefeliciteerd! Of brengt dat ongeluk? Dan niet, haha lol!
  Oh ik heb dat ook. Ik vind jarig zijn totaal niet leuk, ouder worden zit ik niet op te wachten.
  Liefs, Josine

 • Reply Linda 2 november 2016 at 11:31

  Gefeliciteerd! Dit setje heb ik zelf ook en ik kan verklappen dat de mascara erg fijn is! Ik doe niet mee met de witactie maar super lief dat je dit setje weggeeft. En geniet van je dag, hopelijk krijg jij ook super leuke cadeaus. -x-

 • Reply The Fashion Mom 2 november 2016 at 21:30

  Ik vind het nog altijd zo erg dat ik je verjaardag vergeten ben lieve Melike! πŸ™

 • Reply Oui Nathalie 3 november 2016 at 07:45

  Ja , opbegeven moment word het minder leuk om jarig te zijn he! Ik snap het wel, heb het ook! Maar je bent en blijft een beauty! ??
  Happy birthday nog girl, een super mooi jaartje toegewenst waarbij je nog mooie doelen en meer lezers mag behalen! Je schrijft super leuk!

  Liefs Nathalie

 • Reply Sabrina 6 november 2016 at 20:03

  Ik ben een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad. En ik wil graag winnen πŸ™‚ ook op fb en Instagram volg ik je!

 • Reply Sofie 7 november 2016 at 17:31

  Nog een dikke proficiat met je verjaardag ! Lief dat je zo’n leuk setje weggeeft, ik doe graag mee aan de winactie !

 • Reply Nadia (@Nadia_Alhosni) 12 november 2016 at 23:13

  Alsnog: Gefeliciteerd! ??
  Leuke traktatie! Ik vind de Erase Paste van Benefit geweldig. Zeker zijn de andere producten ook top. Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *