Mijn wishlist voor november!

Eigenlijk maak ik bijna nooit echt een wishlist. De meeste items die ik wil, blijven in mijn hoofd en dan hoop ik dat ik ze snel weer vergeet. Ik heb namelijk een gat in mijn hand. De items die ik niet kan vergeten, koop ik dan vaak uiteindelijk. Zo weet ik meteen of ik ze echt graag wil, of dat het alleen een moment is. Het leek mij daarom leuk om jullie eens te laten zien wat ik dan in mijn hoofd heb.

Jurkjes

Deze jurkjes heb ik beiden bij de Zara gezien. Ik hou echt van gekleurde jurkjes die een beetje retro en romantisch zijn. Vooral met een leuke panty en hoge laarsjes!

Jassen

jas-zara

Ik heb op dit moment een fake fur jas obsessie. Ik weet niet waarom, want normaal gesproken doet dit mij te veel aan Russische vrouwen denken. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Russische vrouwen prachtig, maar de vrouwen die ik heb gezien hebben soms iets te veel bont en bling voor mij. Toch wil ik dit jaar dus ook stiekem wat meer bont en bling blijkbaar;).

Schoenen

Dit zijn de twee schoen opties waar ik helemaal geobsedeerd door ben en zeker niet kan betalen. De linker is van Kendal&Kylie en de rechter van Micheal Kors.

Beauty

Chanel heeft weer een nieuw lip product en Kenzo een nieuwe parfum. Beiden wil ik heel graag proberen;)

Ga ik dit allemaal kopen?

I wish! Dit is dus echt een wishlist waar veel dingen op staan die ik zeker niet kan gaan kopen. Wel vind ik het leuk om te laten zien ter inspiratie. Meestal heb ik dus vaak te veel mijn hoofd dat totaal niet bij mijn budget past. Wat ik dan uiteindelijk doe is juist dit soort items als voorbeeld gebruiken om wat goedkopere opties te vinden.

Heb jij iets op je wishlist dat je nu niet kan kopen?

Liefs,

Melike

 

 

22 thoughts on “Mijn wishlist voor november!

 • Reply Babs 2 november 2016 at 20:08

  Mooie wensen! Die jurkjes zijn ook helemaal mijn smaak! Laarzen wil ik ook en nog veel meer. Ik schrijf het meestal op en sommige dingen blijven zoals een canera e.d Qua huidverzorging of makeup wissel ik nog wel eens. Vind ik iets mooi komt er een nog mooiere collectie uit!
  Ik vind het gewoon een sport om dingen af te kunnen vinken. Heerlijk is dat altijd 😉

  • Reply melikebeauty 5 november 2016 at 22:21

   Hihi ja dat is echt fijn om dingen af te vinken;)

 • Reply zazazoobeauty 2 november 2016 at 20:12

  Oehh die jas en die schoenen, supermooi!

 • Reply debbeautygoddessnl 2 november 2016 at 20:57

  Die laarzen van Michael Kors.. daar moest ik ook van kwijlen 😉 ik zat laatst te kijken op Zalando en toen kwam ik ze tegen. Prachtig en helemaal mijn smaak, de andere laarsjes (ik ben dol op enkellaarsjes) vind ik ook erg mooi. Of ik iets op mijn wishlist heb dat ik niet kan kopen: nou een nieuwe camera en een laptop 😉 die zou ik graag willen hebben. Dus om mijn shop honger te stillen kocht ik deze week een Pupa mascara (met wat Halloween korting) , een stuk betaalbaarder en die wilde ik ook al heel lang hebben.

  • Reply melikebeauty 5 november 2016 at 22:21

   Ik zag dat je de laarsjes had gekocht, te leuk!! Ik moet nog even sparen;)

 • Reply steefjesstylediary 2 november 2016 at 21:25

  Die jurkjes zijn echt fantastisch! Vooral de gele ?? Ik hanteer hetzelfde systeem… ik heb de afgelopen 2 jaar zoveel gekocht dat ik nu inderdaad iets laat liggen en als ik het écht niet uit m’n hoofd kan krijgen koop ik het (mits het budget het toelaat ??) Al kan dat soms ook in je nadeel werken.. zo had ik laatst laarsjes bij Van Haren gezien, na 3 weken besloot ik ze uiteindelijk te kopen: uitverkocht ?? Hopelijk lukt het jou om toch nog een en ander van je wishlist te scoren!

  • Reply melikebeauty 5 november 2016 at 22:23

   Hahaha zo herkenbaar. Ik wacht dus nu ook vaak wat langer en inderdaad dan is het vaak uitverkocht bah. Ik heb bijvoorbeeld nu weer een jas op het oog bij de Costes. Ik mag hem pas eind van de maand kopen, maar hij is online al uitverkocht. Zo lastig haha

 • Reply The Fashion Mom 2 november 2016 at 21:26

  Dat gat in de hand ken ik als geen ander! Ik vind het geweldig dat je dan hoopt je wishlist dan maar snel te vergeten, haha 🙂 De jurkjes vind ik echt zo mooi! En de Kenzo parfum wil ik ook wel graag proberen. Nu we het toch over wishlists en Kenzo hebben, morgen is het de release van de Kenzo H&M collab. Ja, hier zou ik echt wel al mijn geld aan kunnen geven, haha 🙂

  • Reply melikebeauty 5 november 2016 at 22:24

   Hahaha ja hopelijk vergeet ik alles op deze lijst;) Mijn bankrekening moet er echt van huilen!

 • Reply marleen@burgertrutjes 3 november 2016 at 13:03

  Oehh die jas is echt super tofff! 🙂

 • Reply kim 3 november 2016 at 23:49

  Oeh Kenzo maakt zulke lekkere geurtjes, ik ben benieuwd! Ik zie jou trouwens al helemaal in dat gele jurkje lopen. Staat je vast prachtig!

 • Reply ciskalala 4 november 2016 at 10:07

  Oehhh allemaal leuke items! Fake Fur obsession GUILTY heb een veel te grote wishlist ??

 • Reply Sammie 4 november 2016 at 11:18

  Herkenbaar dat gat in de hand verhaal. 😀
  Die jas zal wel heerlijk zitten en lekker warm zijn!

 • Reply hillybillybeauty 5 november 2016 at 15:09

  Genoeg! haha. Zo wil ik graag nog nieuwe sendra’s of shabbies, een paar high end make-up producten en de Body Shop adventskalender. Maar ja, de kids moeten ook kleren en we willen ook nog wel wat in huis doen. Dus ik gok dat het meerendeel bij “willen” blijft. De jurkjes die je hebt gekozen zullen je prachtig staan gok ik!

  • Reply melikebeauty 5 november 2016 at 22:26

   Oh ja Shabbies zijn ook zo leuk! Dankjewel;)

 • Reply jeapiebel 5 november 2016 at 16:45

  Soms is het ook leuk om een wishlist te hebben. Ik heb op dit moment genoeg wishlists maar het zijn geen spullen. Al kan jezelf soms verwennen heel fijn zijn, al is het alleen in gedachte. Retro stijl is ook mijn ding. Ik hoop dat je alles kan kopen dat je wilt in deze lijst. 🙂

 • Reply Charèl 6 november 2016 at 09:22

  Die jas vind ik heeeel erg gaaf!

 • Reply annagerriee 6 november 2016 at 21:17

  Ik heb genoeg op mijn wishlist staan wat ik niet kan betalen.. helaas :’-) Ook weet ik altijd precies de duurste items of nieuwe collecties te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *