Review: Mac Nutcracker Sweet Red Lipstick Kit

Dit weekend bracht Mac een nieuwe collectie uit voor de feestdagen, met de naam Nutcracker. Ik zat hier eerlijk gezegd al een tijdje op te wachten. Zaterdag was het dan eindelijk verkrijgbaar en ik moest hier iets van hebben! Uiteindelijk heb ik voor dit bijna magische doosje gekozen met vier lipstickjes. Ik ben echt een sucker voor verpakkingen en dit zag er gewoon te leuk uit.

Nutcracker Collectie

20161106_135826.png

Alle producten van de Nutcracker collectie zijn geïnspireerd door het sprookje de notenkraker. Ik vind dit zelf heel erg leuk, want de producten zien er voor mij echt een beetje magisch en sprookjes achtig uit. Daarnaast heeft de collectie alles in setjes. Elk setje heeft een thema zoals lipstick of blushes. Ik had volgens mij heel veel geluk, want online is het setje al helemaal uitverkocht. Mocht je hem ook willen, ren dan dus snel even naar een mac winkel;)

Mac Nutcracker Sweet Red Lipstick Kit

Het zijn vier lipsticks in een heel leuk magisch uitziend doosje. De lipsticks zijn iets kleiner dan het normale formaat. Volgens de verkoopster zit er ongeveer een hoeveelheid van 2,5 fullsize lipsticks in. Hij bevat de kleuren: Lady Danger, Mac Red, Diva, en Rebel. Het doosje zelf is van plastic en voelt vrij stevig aan. Je kunt hem makkelijk gebruiken om ook andere producten in te bewaren;)

Dit is van links naar rechts Lady Danger en Diva

Dit is van links naar rechts Rebel en Mac Red

20161106_135104.jpg

Van links naar rechts: Lady Danger, Diva, Rebel en Mac Red

Mijn oordeel?

Ik ben zo blij met het setje dat ik er steeds naar wil blijven kijken. De verpakking en de lipsticks zijn zo mooi vormgegeven. Het geeft mij echt een beetje een sprookjes gevoel en daar heb ik echt een zwak voor. Als klein meisje was ik echt geobsedeerd door magie en sprookjes. Als iets mij daar echt aan doet denken, krijg ik daar echt een soort gelukkig nostalgisch gevoel van.

Verder is de werking ook super. Ik vind zelf het grootste voordeel aan Mac lipsticks dat ze behoorlijk lang blijven zitten. Tenminste dat is mijn ervaring. Daarnaast vind ik de kleurtjes stuk voor stuk prachtig. Diva en Rebel neigen meer naar paars terwijl Rebel en Mac Red weer meer richting rood/oranje gaan. Ik hou wat betreft lipstickkleuren het meest van rood en nu heb ik er weer vier mooie tinten bij.

Dit setje kost 38,00 euro. Ik vind dat zelf een goed prijs en ik had verwacht dat hij veel duurder zou zijn, aangezien een fullsize lipstick rond de 19 euro kost.

Kende jij deze collectie al?

Liefs,

Melike

0 thoughts on “Review: Mac Nutcracker Sweet Red Lipstick Kit

 • Reply Babs 7 november 2016 at 08:18

  Goed dat je hem nog kon kopen! Ik denk zeker dat ze snel zullen gaan qua verkoop! Heel mooi setje en mooie draagbare kleuren.Lady Danger ziet er mooi uit. Allemaal eigenlijk.
  Ik denk dat Mac lipsticks de Essie is van de lipsticks (behalve dan die lipsticks die je eraf moet boenen) als ze zo mooi blijven zitten.
  Mooie aankoop, ik begrijp dat je er heel blij mee bent! Love Magic too!

 • Reply zazazoobeauty 7 november 2016 at 09:35

  Ontzettend mooie verpakking! Ik snap wel dat je hiervoor viel haha. Mooie kleuren ook, staan je allemaal goed

 • Reply debbeautygoddessnl 7 november 2016 at 10:09

  Wat een mooi setje en wat een mazzel dat je hem nog te pakken kon krijgen! Ik kan me voorstellen dat je er als een blok voor gevallen bent.. en de kleuren zijn ‘so you’ alsof het setje gemaakt is voor jou.

 • Reply Mariska 7 november 2016 at 10:49

  Je hebt meteen ingeslagen! Vind het mooie lipstick, goede kleuren 😀 Vind de prijs van die set ook best wel netjes eigenlijk.

 • Reply Sandra - More Style Than Fashion 7 november 2016 at 11:13

  Wauw mooie collectie zeg! Mac red en Diva lijken mij wel wat 🙂

 • Reply nicoleswereld 7 november 2016 at 15:47

  Heel mooi!

 • Reply jeapiebel 7 november 2016 at 16:20

  Je hebt wel idd geluk dat je het gekocht hebt. Door het sprookje de notenkraker dat is leuk zeg. Setjes van € 38 is zeker erg netjes. De kleur staat je mooi. Geniet maar lekker van je magie en sprookjesgevoel. ?

 • Reply blogenbeauty 7 november 2016 at 18:36

  Wat een ontzettend leuk setje. Alleen al leuk om zo neer te zetten. Maar het zijn ook mooie draagbare kleuren. Moeilijk kiezen!

 • Reply Beauty45plus 7 november 2016 at 20:02

  Qua kleur heeft deze collectie een hoog hebgehalte en dacht ik ook van zal ik? Maar toch niet gedaan. De kleuren staan je stuk voor stuk goed.

 • Reply Kirsty 8 november 2016 at 17:52

  Toffe set! Ik heb zelf nog even zitten twijfelen hierover, alleen heb ik Rebel al, dus heb ik hem toch maar laten liggen.

 • Reply Rebecca Denise 8 november 2016 at 19:47

  Oh wat een ontzettend leuke set! Deze zou ik zelf ook wel willen hebben!
  Onwijs mooie kleuren <3

 • Reply The Fashion Mom 8 november 2016 at 19:57

  Ik hou ook van mooie verpakkingen, soms koop ik daar alleen al het product voor, haha 🙂 Dit is echt een mooi pakketje! Vind het allemaal mooie kleurtjes, maar Diva in mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *