Droogshampoo, kan jij er nog zonder? Review: Redken Pillow Proof Two Day Extender

Met dit koude weertje ben ik zo blij dat er droogshampoo bestaat. Vooral in de ochtend heb ik nu echt struggles. Ik föhn namelijk liever niet iedere dag mijn haar, omdat dat niet goed is. Aan de andere kant wil ik ook niet met nat haar naar buiten, aangezien ik dan ziek kan worden. Ook is ’s avonds mij haar wassen geen optie, aangezien het dan ’s ochtends een grote suikerspin lijkt. Dus droogshampoo is mijn bestie in de winter;).

Redken

Ik ontving onlangs een aantal producten van Redken. Onder andere deze droogshampoo dus. Ik denk dat dit een van de producten is waar ik nog het meest benieuwd naar was! Redken is een hoogwaardig kappersmerk, dat echt staat voor innovatie en werkende ingrediënten. Ik ken het al langer uiteraard, maar als je het niet kent zou ik zeker even kijken op: http://www.redken.nl/

Redken Pillow Proof Two Day Extender

Redken Pillow Proof Two Day Extender

De naam zegt het al, maar deze spray zou dus je haar weer opfrissen, waardoor je je haar minder vaak hoeft te wassen. Je sprayed hem op de wortels van je droge haar. Vervolgend kam je het door en ben je weer ready to go. Dit komt door de olie absorberende poeder substantie.

Mijn ervaring?

20161121_16105720161121_161240

(De before, after en dus ready to go look. Ik heb mijn haar hier twee dagen niet gewassen.)

Zoals ik al aangaf is droogshampoo momenteel onmisbaar voor mij in de ochtend. Wat ik wel bij sommige droogshampoo’s merk is dat het een witte waas achter kan laten. Bij sommigen lijkt het zelfs alsof je grijs aan het worden bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Of het product een witte waas achterlaat is dan ook het eerste waar ik op heb gelet. Tot mijn grote verbazing doet deze spray dit niet! Ik heb meerdere malen wat spray aangebracht en hij blijft gewoon transparant. Dit terwijl je haar er wel minder vet uitziet.

Verder blijft mijn haar met deze droogshampoo wel zacht aanvoelen en verliest het geen glans. Ook vind ik het zelf lekker fris ruiken.

Ik zou hem dus zeker aanraden, als je net als ik je haar toch iets minder vaak wilt wassen;).

De producten van Redken zijn zowel online als in meerdere kapperszaken verkrijgbaar. Even googelen dus!

Gebruik jij vaak droogshampoo?

Liefs,

Melike

 

10 thoughts on “Droogshampoo, kan jij er nog zonder? Review: Redken Pillow Proof Two Day Extender

 • Reply Heidi 21 november 2016 at 18:24

  Kijk me iets dat ideaal is , zeker met dat weer.

 • Reply Babs 21 november 2016 at 20:26

  Allereerst complimenten voor je mooie nieuwe website! Hij zag er al mooi uit maar nu is ie nog mooier geworden!
  Droogshampoo gebruik ik niet heel vaak, behalve als ik ergens naartoe ga en mijn haar zit zo plat op mijn hoofd. Het krijgt ook wat meer volume dan.
  Wat goed dat deze transparant is, ga ik onthouden! Anders word ik weer zo een grijs muisje 🙂

 • Reply The Fashion Mom 22 november 2016 at 10:38

  Wauw, mooie lay-out Melike! En ik kan niet meer zonder droogshampoo. Ik vind dit zo handig. Hierdoor kan ik mijn haar wassen iets langer uitstellen. Want met lang haar is dat een hele karwei, zal je zelf wel weten haha 🙂 Ik gebruik er een van Garnier. Al lijkt deze mij ook wel goed!

 • Reply Blog & Beauty 22 november 2016 at 10:58

  Ik gebruik ook droogshampoo, in de winter ook meer dan in de zomer. Ik heb ook de ervaring gehad met een witte waas over mijn haar, waardoor ik grijs leek. Nu gebruik ik alleen nog de droogshampoo van Batiste voor donker haar. Maar wie weet is dit product van Redken ook wel iets voor mij.

 • Reply Deb 22 november 2016 at 11:14

  Klinkt als een fijn product! Ik had een droog shampoo (speciaal voor brunettes) van Lee Stafford en deze is inmiddels op (alweer een tijdje) en ik mis ‘em echt af en toe. Ik gebruik droogshampoo namelijk als volumizer. Omdat ik heel droog haar heb hoef ik het weinig te wassen en heb ik eigenlijk nooit last van vet haar. Hier heb ik het niet voor nodig, maar gebruik ik het puur voor het creëren van volume want dat heeft mijn haar echt wel nodig en vooral in het najaar want dan gaat het nog slapper hangen 😉 .

 • Reply Nathalie 22 november 2016 at 11:45

  Klinkt als een super fijn product!

  Liefs, Nathalie

 • Reply Chelsey 22 november 2016 at 15:40

  Klinkt goed! Ik was ook altijd dol op droogshampoos, totdat ik erachter kwam dat mijn hoofdhuid té gevoelig is waardoor ik eczeem kreeg door droogshampoos 🙁 Stiekem mis ik ze wel heel erg haha!

 • Reply Rachel Kromdijk 22 november 2016 at 16:56

  Ziet er goed uit ik ben er ook echt gek op!

 • Reply Anna Gerrie 22 november 2016 at 17:20

  Mooie, nieuwe lay-out! Heel netjes en clean 🙂 Ik gebruik zelf met enige regelmaat droogshampoo, momenteel die van Batiste. Maar die laat inderdaad een witte waas achter. Top dat deze dat niet doet

 • Reply hillybillybeauty 22 november 2016 at 20:45

  Mooie layout heb je meis! Ik was mijn haar iedere dag, maar ondanks dat gebruik ik soms toch echt nog een droogshampoo, geeft net even wat extra volume.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *