Review: L’oreal Extravaganza Christmas Giftbox Femme Fatale

Als je mij op instagram volgt weet je dat ik helemaal in de feestdagen stemming ben. Ik kan niet stoppen met kerst items posten. Ook ben ik helemaal geobsedeerd door alle leuke kerstsetjes die er verkocht worden. Het liefst wil ik er wel 100! Inmiddels is mijn bankrekening in een soort depressieve staat, maar ik ben happy. Herkenbaar? Ik hoop voor sommigen van jullie wel, anders ga ik nog denken dat er iets mis is met mij.

Ik wil ik jullie even een feestdagen setje laten zien dat ik onlangs heb ontvangen ter review. Het is een van de extravaganza holiday setjes van L’oreal. Ik vind hem er zo mooi uit zien dat ik het bijna jammer vond om hem open te maken. Bij het kijken naar het doosje krijg ik meteen zin in een feestje met heel veel glitter en glamour;)

L’oreal Extravaganza Christmas Giftbox Femme Fatale

20161214_181841

Naast dat ik deze box er gewoon prachtig uit vind zien is de naam naar mijn idee ook geniaal. Een femme fatale dat wil ik altijd zijn, maar ben ik natuurlijk niet altijd;). Ik ben altijd heel gevoelig voor namen van producten. Als er een bepaalde naam op staat leg ik gelijk een link met mijn gevoel. In dit geval dus het gevoel van een femme fatale. Met andere woorden, een beetje reclame gevoelig en een sucker voor verpakkingen. Geen goede combinatie!

Wat zit er in de box?

Deze box bevat:

 • Een volume milion lashes mascara
 • Een Gold Obsession lipstick in de kleur Rouge Gold
 • Een Gold Super Liner

Is it worth it?

De eyeliner:

De eyeliner is donker met goud vermengd. Ik vind dit zelf wel een mooie combinatie. De zwarte versie van deze eyeliner is mijn ultieme favoriet, zoals ooit jullie in een andere review van mij hebben kunnen lezen. Ik heb veel geprobeerd van budget tot goedkoop, maar op deze van L’oreal kom ik eigenlijk altijd terug. Je kunt je daarom vast voorstellen dat ik heel blij was dat ik nu een iets andere versie kreeg van mijn vertrouwde eyeliner. Wat ik vooral een heel groot voordeel vind aan deze eyeliner, is dat hij makkelijk aan te brengen is. Hij heeft een zachte punt die toch stevig genoeg is om niet meteen uit te schieten. Het effect met het goud vind ik ook heel erg mooi. Toch weer even iets anders dan alleen zwart en het voelt net even iets feestelijker.

De lipstick

De lipstick is rood/oranje met gouden shimmers. De textuur is super zacht en hij glanst heel erg mooi. Ik draag al heel lang matte kleuren en toen ik deze aanbracht realiseerde ik mij dat ik toch wel wat shine had gemist. Als je van rode tinten houdt, zou ik deze zeker aanraden. Ik draag hem nu bijna iedere dag en dat betekent dat dit voor nu even mijn favoriet is.

De Mascara:

20161214_181755

 

20161214_181901

Ik heb  al heel lang geen mascara gebruikt van L’oreal. De reden daarvoor is dat ik ontzettend veel afwissel en simpelweg nog te veel heb liggen. Ook ga ik vaak voor de wat duurdere merken, zoals sommigen van jullie weten. Toen ik deze mascara aanbracht was het even een reminder voor mij dat L’oreal gewoon nog steeds hele goede mascara’s maakt. Ik vind het rubberen borsteltje met kleine tandjes super fijn om mee aan te brengen. Ook plakken mijn wimpers totaal niet aan elkaar en krijgen ze de volume en lengte die ik wil.

Met andere woorden ben ik ontzettend enthousiast over deze producten. Ik heb gewoon geen minpunten kunnen vinden en dat is best bijzonder. Dit setjes zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar. Naast dit setje zijn er ook nog een aantal andere mooie versies.

Liefs,

Melike

 

7 thoughts on “Review: L’oreal Extravaganza Christmas Giftbox Femme Fatale

 • Reply Blog & Beauty 15 december 2016 at 11:51

  Het is een mooi pakketje om te zien, maar het feit dat je geen negatief puntje benoemt zegt ook wel iets over de inhoud. Prachtige producten, snap dat de lipstick je favoriet is!

 • Reply Rebecca 15 december 2016 at 11:57

  De eyeliner vind ik echt heel erg mooi, zo één heb ik nog nooit gehad maar lijkt me erg mooi voor de kerst. Hele mooie box is dit!

 • Reply The Fashion Mom 15 december 2016 at 14:10

  Supermooi allemaal! Al heb ik een zwak voor de rode lipstick. En ik heb dat ook altijd met van die mooie verpakkingen, dan wil ik die gewoon niet openmaken hihi 😉

 • Reply Elke 16 december 2016 at 12:55

  Die is echt een prachtig setje! En die rode lipstick love it! <3

 • Reply Deb 19 december 2016 at 12:17

  Wat een ontzettend mooi setje! Deze zou ik wel onder de boom willen vinden 😉

 • Reply Babs 19 december 2016 at 18:59

  Vandaag ben ik met Tom naar Utrecht geweest en wat kerstcadeautjes gekocht. Een mok van de Hema en boterbier bij de Harry Potter winkel. En een muts bij de Action, hahaha. Gewoon even eruit (Ben nu bekaf)
  Al die mooie spullen in de stad en overal sale..auw. Zag een paar mooie Ecco pumps, maar nog €100 in de sale.. maar laten liggen. Wel lekker gesnackt, moet ook een keertje kunnen.
  Dit is zeker een mooi setje, de eyeliner vind ik prachtig! En inderdaad, L’Oreal heeft gewoon mooie make-up eigenlijk!

 • Reply Anna Gerrie 19 december 2016 at 20:38

  De verpakking ziet er echt prachtig uit ♡ Hah mijn rekening is ook flink geplunderd met al die mooie kerst make-up 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *