Review: Kruidvat Moments of Me, bad en douche producten

De producten van de Kruidvat Moments Of Me lijn hebben jullie al voorbij zien komen in mijn blog over het event. Heb je het gemist? Kijk dan een paar blogs terug! Het was een geweldige ervaring en ik had jullie nog een aparte blog belooft over de producten.

De Moments Of Me lijn heeft drie thema’s: Relax, Energy en Balance. De geuren zijn gebasseerd op de thema’s en dat vond ik meteen het meest speciale aan de lijn. Daarnaast kun je alle producten voor een heel klein prijsje bemachtigen, terwijl ze zoveel meer doen!

Balance

20161219_183029

De balance lijn zal je helpen om het gevoel van balans terug te krijgen. Je kent het vast wel, door alle drukte heen weet je even niet meer waar je moet beginnen en waar je moet stoppen. Tenminste, dat is vaak het moment dat ik uit balans raak. Het is heel grappig, want toen ik aan deze producten rook kreeg een beetje een blij gevoel. Achteraf is dat logisch, want hij ruikt naar zoete sinaasappel. Deze geur staat er bekend om dat het je een blij gevoel geeft.

De lijn bestaat uit vier producten: een badbruisbal, badzout, douche gel en badolie. Eigenlijk vind ik ze allemaal heel lekker om te gebruiken. Het is maar net waar je zin in hebt. Als ik echt zou moeten kiezen, dan is de badolie mijn favoriet. Ik heb een hele droge huid en met dit weer wordt dat alleen maar erger. Na een badje met de olie is dit weer een beetje hersteld.

Energie

20161219_182950

Deze producten zijn gemaakt om je een instant energie gevoel te geven. De geur is eucalyptus en dat is lekker fris. De frisheid geeft je meteen een gevoel van energie. Nu het kouder is vind ik deze geur iets minder fijn. Ondanks dat ik zeker een energie boost kan gebruiken, ben ik gewoon een enorme kou kleun. De frisse geur is iets te fris voor mij in deze tijd van het jaar. Echter zal hij naar mijn idee in de zomer juist perfect zijn. Het lijkt me heerlijk om dit dan te gebruiken na een warme dag.

De lijn bestaat uit drie producten: een showergel, badzout en bad olie. Ondanks dat ik frisheid iets minder wenselijk vind in de winter, moet ik zeggen dat het wel hele fijne producten zijn. Mijn favoriet hierbij is de douchegel. Wat ik ook leuk vind aan deze lijn is dat deze geur het meest unisex is. Mijn vriend vindt hem ook heerlijk, misschien wel lekkerder dan ik;).

Relax

20161219_183011

De naam zegt het al, maar deze lijn is dus bedoelt om je een moment van ontspanning te geven. Dat hij naar lavendel ruikt vind ik daarom ook meer dan logisch. Ik denk dat bijna iedereen wel weet dat deze geur ontspannend is. Een stresskip als ik heeft hier dan ook het meeste baat bij. Ik kan me soms zo druk maken om alles, dat ik niet meer weet hoe ik moet ontspannen. Lavendel helpt daarbij echt voor mij. Ik vind het heel bijzonder wat een geur met je kan doen.

Deze lijn bestaat uit: badzout, bad kristallen, bad olie douchgel en een bruisbal

Zoals je hebt kunnen zien is dit de meest uitgebreide lijn en wat ben ik daar blij om! Ik vind ze allemaal heerlijk. Mijn favoriet is de bruisbal. Terwijl je in bad ligt bruist hij nog even lekker door en je huid wordt super zacht!

Aanrader!

Zoals je hebt kunnen lezen zou ik deze producten dus zeker aanraden. Ons leven leven kan heel druk zijn en soms ik heb ik echt het gevoel alsof er steeds meer van ons wordt verwacht. Daarom is het heel belangrijk om ook af en toe een momentje voor jezelf te nemen. Ik vind het heel mooi dat Kruidvat producten heeft gemaakt die hier echt bij helpen en je er even aan helpen herinneren.

De prijzen voor deze producten variëren tussen de 1,89 euro en de 2,99 euro en zijn verkrijgbaar op http://www.kruidvat.nl of in de winkel. Ook leuk om als kerstcadeautje te geven denk ik;).

20161219_182925

Nemen jullie wel eens een momentje voor jullie zelf?

Liefs,

Melike

 

13 thoughts on “Review: Kruidvat Moments of Me, bad en douche producten

  • Reply Anna Gerrie 23 december 2016 at 11:27

    De bruisbal van de balance lijn ga ik zeker kopen! De overige lijnen spreken mij niet zo aan qua geur. Misschien ligt het aan deze tijd van het jaar 😉

  • Reply Kirsty 23 december 2016 at 16:29

    De producten klinken fijn! Ik had ze nog niet gezien in de winkel.

  • Reply Babs 23 december 2016 at 19:13

    Ja, ik ga een van de douche gels halen. De blije sowieso, want die geur trekt mij enorm aan. Eucalyptus vind ik ook lekker fris, en de ontspannende, heerlijk!
    Omdat ik ’s morgens altijd douche lijkt mij de Balance en Energie het meest geschikt. Ik heb nu de huislijn van de Etos, en die vind ik toch wat tegenvallen. niet de botanicals, die is heerlijk!
    Eens kijken of ik morgen nog in de stad kom, dan neem ik er een of twee mee, pak het leuk in en leg het onder de kerstboom!

  • Reply Jouvence 23 december 2016 at 21:29

    Lijken me heerlijke producten! Vind de verpakkingen er ook leuk uitzien. xx

  • Reply Rebecca 23 december 2016 at 21:33

    Oeh energie lijkt me juist heel lekker rond deze tijd van het jaar. Ik ben dol op eucalyptus in de winter!

  • Reply Mariëlle 24 december 2016 at 12:26

    Ik ben heel benieuwd, vind het zo leuk dat Kruidvat deze lijnen heeft!

  • Reply Deb 24 december 2016 at 17:04

    Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe geurlijnen. Ik denk dat de Balance lijn iets voor mij zal zijn want ik ben dol op citrusgeuren, daar kan ik echt van genieten en word ik heel blij van. De prijsjes zijn ook heel fijn en op die manier is het goed te doen om gelijk een hele geurlijn in huis te halen of kado te geven. Momentjes voor mezelf zijn spaarzaam. Vaak neem ik ze ’s avonds en dan lak ik lekker mijn nagels 😉 of ik ga lekker aan een blog schrijven. Maar een lekker warm bad daar zou ik nu ook geen nee tegen zeggen. Hopelijk komt het er deze Kerst van.
    Fijne Kerstdagen!! X

  • Reply Nicole 25 december 2016 at 10:45

    Ik vind de vormgeving er echt heel erg goed uitzien. Wat een prachtige producten zeg!

  • Reply jeapiebel 26 december 2016 at 09:13

    Met mooie producten van zo’n moment of me zal niemand overslaan denk ik. Ik neem vaak me-time in bad. Hele fijne feestdagen lieve Melike!

  • Reply The Fashion Mom 26 december 2016 at 14:43

    Die lavendel is sowieso mijn favoriet! Ik moet dringend eens bij Kruidvat langs gaan 🙂

  • Reply Laura - Essential Honesty 28 december 2016 at 20:17

    Balance is helemaal m’n ding! Was direct verkocht toen ik ‘m voor’t eerst kon besnuffelen tijdens een presentatie!

  • Reply Evelien 30 december 2016 at 00:39

    Deze lijnen klinken enorm goed, vooral de Balance lijn. Ik ben dol op zoete sinaasappel <3

  • Reply Vanessa 8 januari 2017 at 20:00

    Ik ben heel benieuwd naar de producten! Ik wilde graag de bruisballen kopen, maar helaas zijn ze niet verkrijgbaar in mijn Kruidvat filiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *