Etos Limited Edition Make-up Collectie voor de feestdagen!

Het is bijna zover! De kerst staat al bijna voor de deur en oud en nieuw duurt ook niet lang meer. Naast dat dit natuurlijk heel erg leuk is, brengen veel merken een speciale feestdagen collectie uit. Zo ook de Etos! Lastig voor je portemonnee, maar soms mag je jezelf toch best verwennen.

Ik ontving een aantal producten uit deze collectie ter review en ik kon niet wachten om ze te testen. Ik ben echt een ekster als het gaat om verpakkingen en de rosé gouden kleur van deze producten vind ik heel mooi. Het geeft mij echt een luxe gevoel, terwijl de producten toch behoorlijk voordelig zijn.

Sparkling Body Shimmer

sparkling body shimmer

Ik begin maar meteen met het product dat ik het mooist vind staan in mijn make-up stash. Het is een glinsterende poeder. Hij is heel subtiel, maar geeft toch net dat beetje extra. Ik vind het vooral mooi om hem heel lichtjes over mijn gezicht te verdelen. Uiteraard is dit niet voor iedere dag, maar ga je een avondje weg? Dan kun je hiermee helemaal uitpakken;).

Angel Wings Lipstick

Angel wings lipstick etos20161220_205002De naam van deze lipstick vind ik zo leuk! Het is een nude kleur die glanst. Ondanks dat ik nude kleuren altijd wel lastig vind, is deze kleur verassend mooi. Het gevaar bij nude kleuren vind ik altijd dat het je vaal kan maken. Doordat deze lipstick glanst en aan de roze kant is, gebeurt dit niet. Het is eigenlijk jammer dat dit een limited edition is, want ik denk dat dit zeker in het permanente assortiment zou moeten.

Forbidden Pink Lipstick

roze lipstick etos20161220_205101Deze kleur is oudroze. Hij glanst ook heel mooi en staat wat betreft de kleur naar mijn idee bijna iedereen. Het is echt een kleurtje dat subtiel is, maar ook opvalt. Hij zit er dus een beetje tussenin. De dekking van beide lipsticks is zoals je kunt zien op de swatches ook prima!

Waterproof Volume Mascara

20161220_204928Dit is een product dat ik lastig vind te beoordelen. Op de een of andere manier werkt waterproof mascara eigenlijk nooit bij mij. Ik heb dit ooit eerder in een blog uitgelegd. De reden dat ik geen waterproofmascara kan gebruiken, is de substantie. Mijn ogen produceren te veel talg waardoor juist waterproof mascara niet opdroogt. Dat gebeurde dus ook bij deze. Herken je dit niet? Dan is er waarschijnlijk niks aan de hand.

Eyeshadow Palette

20161220_20513920161220_20515620161220_205214Het oogschaduw palette bestaat uit zes kleuren. Zoals je op de swatch kunt zien zijn de kleuren mooi glanzend. Mijn eigen favoriet is aller lichtste kleur. Deze is namelijk ook prima te gebruiken als highlighter. Verder vind ik de samenstelling van dit palette heel goed. Je kunt er veel kanten mee op door de lichte en donkere kleuren die goed op elkaar afgestemd zijn. Hij dekt goed en blijft ook goed zitten.  Ik zal dit palette dan ook het meest gebruiken van alle producten denk ik.

Mijn look?

20161220_205258Ik kon het niet laten om hier even mijn feestjurkje bij aan te trekken!

Wat kost het?

Lipsticks: 4,99 euro (verkrijgbaar in 4 kleuren)

Waterproof Volume Mascara: 4,99 euro (ook zonder waterproof verkrijgbaar)

Eyeshadow Palette: 7,99 euro (verkrijgbaar in twee varianten)

Sparkling Body Powder: 6,99 euro

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs,

Melike

 

 

 

11 thoughts on “Etos Limited Edition Make-up Collectie voor de feestdagen!

 • Reply Blog & Beauty 21 december 2016 at 10:12

  Deze collectie heeft echt prachtige producten. En net als de verpakkingen en inhoud ben jij met je mooi look een beauty om naar te kijken.

 • Reply Yvonne 21 december 2016 at 18:50

  Ziet er prachtig uit, jij dus maar de make-up ook hoor 🙂

 • Reply The Fashion Mom 21 december 2016 at 21:54

  Wauw prachtige collectie! En ik heb ook een zwak voor de rosé gouden kleur, zo mooi! Hihi 🙂

 • Reply Mariëlle 22 december 2016 at 09:10

  Ik vind de producten echt ZO mooi, love it <3

 • Reply jeapiebel 22 december 2016 at 17:07

  Waterproof mascara die niet opdroogt daar kan ik niet over praten omdat ik daar geen ervaring mee heb. Ik heb een super droge huid en alles is zo opgedroogd bij me. 🙂 De collectie zie goed uit met mooie prijzen.

 • Reply Jouvence 22 december 2016 at 19:53

  Ik vind vooral de sparkling body powder erg mooi ♥ xx

 • Reply Deb 22 december 2016 at 20:52

  Wat een mooie foto’s heb je genomen!! Vooral de sparkling body powder is heel fotogeniek 😉

  On topic: fijne producten, leuke prijsjes ook. De lipstick springt er voor mij persoonlijk uit. De huls vind ik ook erg mooi. Ik heb zelf nog nooit een lipstick van ETOS gehad, maar wil ze nu zeker eens proberen!

 • Reply Babs 22 december 2016 at 21:45

  Mooie collectie en de foto van jou mooier. angel wings, wat een prachtige naam. de forbidden Pink is ook lovely..
  Je straalt gewoon, de Etos mag trots zijn met zo een mooie dame die hun producten zo goed showt!

 • Reply Evelien 22 december 2016 at 21:48

  Wat een prachtige producten, vooral de lipsticks en body powder vind ik mooi!

 • Reply Anna Gerrie 23 december 2016 at 11:29

  Ik vind deze lijn zo mooi vormgegeven! De sparkling poeder zou ik gewoon als eyecatcher neerzetten denk ik, haha

 • Reply Hennie 25 december 2016 at 10:14

  Ik had een ander palette en dat vond ik wat tegenvallen. Maar het body powder is een heel mooi en ook girlie dingetje. En daar houden we van!

  Fijne dagen Melike!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *