Beauty box? Review: Bluxbox Januari!

Toen ik nog geen blog had bestelde ik regelmatig een beauty box. De eerste keer dat ik ontdekte dat zoiets bestond, weet ik nog heel goed. Ik vond het echt geniaal! Veel leuker dan bijvoorbeeld een abonnement op een tijdschrift. De reden? Ik ben natuurlijk dol op nieuwe producten testen en ik kocht altijd veel te veel. Zo kon ik regelmatig een miskoop doen die mij toch wel veel te veel geld had gekost. Door iedere maand een beauty box te ontvangen werd het verlangen naar nieuwe producten testen gestild op een iets verantwoordere manier;).

Bluxbox

Onlangs werd ik benaderd door Bluxbox, of ik wellicht hun januari box wilde ontvangen ter review. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen aangezien mijn nieuwsgierigheid naar wat er in zou zitten weer heel groot was.

De naam Blux staat voor ‘Be Lux’. Het is een maandelijkse beauty box met producten in de categorie: make-up, huidverzorging, haarverzorging en parfum. Iedere maand zitten er 4 tot 6 producten in. Dit kunnen zowel miniaturen als fullsize producten zijn. De waarde van de box is altijd meer dan het bedrag dat je ervoor betaald. Voor het uitzoeken van de producten heeft Bluxbox een speciale samenwerking met Marie Van der Ven. Hij helpt bij het zorgvuldig samenstellen van elke box en geeft tips over hoe je kunt gebruiken. De box kost 14, 95 en is hier los of in abonnement vorm te bestellen: Bluxbox.nl

Wat zat er in?

Ik was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig wat er in zou zitten. Een beautybox vind ik altijd een beetje voelen als een leuke verrassing! Ik zal hieronder per product laten zien wat het is:

La Theorie Des Volcans Mask/ Scrub (fullsize, normale prijs 30,00 euro)

Dit is dus een scrub en een masker. Het is een Frans merk dat bekend is om haar innovatieve producten, geïnspireerd door de kracht van vulkanen. Het advies is om het product 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Je brengt het aan en maakt vervolgens cirkelvormige bewegingen over je huid. Daarna laat je het twee minuten inwerken en spoel je het weer af. 

Ooh! Oils Of Heaven Natural Moringa Anti-Oxidant Face Oil (15mnl, normale prijs tussen de 9 en 11,00 euro)

Het is een natuurlijke anti-aging gezichts olie. Het bevat veel anti-oxiadanten en vitamine A en C. Hierdoor is deze olie een hele fijne reiniger en moisturizer. Ook een soort twee in een product dus! Het advies is om 2-3 druppels in de ochtend en avond te gebruiken.

Cougar Beauty Mineral Eyeshadow (full size, normale prijs tussen de 10,00 en 11,00 euro)

Dit is een losse oogschaduw. Hij is van het Engelse merk Cougar Beauty en bestaat uit mineralen in de meest natuurlijke vorm. Hij voelt zacht aan en is hoog gepigmenteerd. Door de natuurlijke samenstelling is hij zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Hotmakeup Lipgloss (full size, normale prijs 7,95 euro)

Deze lipgloss is van het Deense merk Hotmakeup. Dit merk ontwikkeld make-up van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een Deens budget merk dus;). De lipgloss komt uit de ‘Nude Collection’. Hij heeft een subtiele kleur en voelt zacht aan op je lippen.

Huygens Shampoo (30 ml, normale prijs bij fullsize 17,90)

Huygens staat bekend om pure natuurlijke ingrediënten, hoge kwaliteit en werkzaamheid. De shampoo is op basis van suiker en is vrij van sulfaten. Doordat er geen sulfaten in zitten schuimt hij bijna niet. Dit zorgt ervoor dat je haar wel gereinigd wordt, maar dat het niet zijn gezonde natuurlijke vetten verliest.

Wat vond ik ervan?

Ik ga jullie niet uitgebreid vertellen hoe ik de producten heb ervaren. Ik vind dat namelijk minder belangrijk. Wat ik het belangrijkst vind bij het ontvangen van een beautybox is het verrassings element. Een box ontvangen vol producten waar je nog nooit eerder van hebt gehoord en die je ontzettend nieuwsgierig maken. Als je ze allemaal zelf had gekocht, had het je veel meer geld gekost en had je dus ook veel meer risico genomen.

In de Januari beauty box van Blux zaten maar liefst drie producten waarbij ik echt heel nieuwsgierig werd. Dit was het masker/scrub, de shampoo en de lipgloss. De tube van het masker ziet er direct al heel mooi en luxe uit. Ook vond ik het heel interressant dat het een 2in1 werking had. De shampoo spreekt bij mij bijna voor zich. Ik ben een enorme haarproducten junkie. En de lipgloss, omdat ik nog steeds altijd op zoek ben naar de perfecte nude kleur;)

Waarom de oogschaduw en de olie niet? Ik heb iets tegen losse oogschaduw. Ik kan er niet goed mee omgaan en ik knoei vaak meteen bij het aanbrengen. De olie klonk op zich wel goed, maar op de een of andere manier klinkt hij voor mij ook meteen een beetje te mooi om waar te zijn. Dat kan ik natuurlijk mis hebben;). Ik ben heel benieuwd!

Drie van de vijf producten vind ik al behoorlijk veel voor een box waar ik zelf totaal geen invloed op heb gehad. Daarom vind ik deze editie van de bluxbox zeker goed gedaan. Stiekem ben ik ook heel benieuwd wat ze er de volgende maand in gaan doen!

Bestel jij wel eens een beauty box?

Liefs,

Melike

 

 

10 thoughts on “Beauty box? Review: Bluxbox Januari!

 • Reply Iris 6 februari 2017 at 10:42

  Best een leuke box! Ik vind de shampoo en het masker/de scrub wel interessant. Ik heb zelf nooit een box gehad maar wie weet 🙂

 • Reply Jeapiebel 6 februari 2017 at 11:46

  De nieuwsgierigheid van nieuwe producten te mogen ontdekken dat lijkt mij ook super leuk. Ik heb zelf nog nooit zo’n blog besteld. Ik vind het wel altijd leuk om over te lezen wat een andere blog ervan vindt.

 • Reply Chantal | Beauty VS Dumasy 6 februari 2017 at 11:54

  Super leuke box! Ik wil er zelf ook ooit eens eentje gaan bestellen, ben erg nieuwschierig namelijk! liefs!

 • Reply Blog & Beauty 6 februari 2017 at 14:16

  Wat grappig, de dingen die jou het meest aanspreken uit deze BLUX Box zijn exact de dingen die ik ook het leukste vind. Maar dat zie je morgen wel!

 • Reply Deb 6 februari 2017 at 14:17

  Interessante inhoud, veel merken ken ik nog niet. Ik ben het meest benieuwd geworden naar de Ooh! Oils Of Heaven Natural Moringa Anti-Oxidant Face Oil omdat ik weet dat dit 100% natuurlijk is en ik de laatste tijd helemaal into olie-tjes ben. Ik zou heel eerlijk gezegd zelf niet snel een beauty boy abonnement nemen omdat er naast leuke en interessante producten altijd items in zitten die ik vanwege mijn huid niet kan gebruiken of gewoon niet interessant genoeg vind. En dat vind ik een beetje zonde. Het is wel leuk om zo’n box aan een vriendin cadeau te geven of zelf een keer cadeau te krijgen natuurlijk 😉

 • Reply Rebecca 6 februari 2017 at 16:33

  Oh wat een ontzettend leuke inhoud! Ooooit ga ik deze ook eens bestellen haha

 • Reply Nina 6 februari 2017 at 17:42

  De lipgloss is niet mijn ding, maar dat ligt aan het product zelf ipv de kleur. Heb niets met lipgloss. Ik vind het verrassingseffect bij dit soort boxen altijd zo leuk 🙂

 • Reply Yvonne 6 februari 2017 at 20:45

  Ja het verrassing effect is zeker leuk. Deze box ken ik niet maar ziet er goed uit.

 • Reply Yvonne 7 februari 2017 at 09:14

  Ik had ooit ook een abonnement op beautyboxen en heb verschillende soorten geprobeerd. Wat mij stoorde was dat ik veel dezelfde producten kreeg en zo ineens 10 blushes op voorraad had waar ik niks mee deed. Deze box vind ik wel leuk. Denk dat ik meer hou van verzorgingsproducten dan van make-up.

 • Reply The Fashion Mom 10 februari 2017 at 20:18

  Wat leuk zeg! Ik wist niet eens dat zoiets bestond hihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *