Review: Soap Recommends Wonder Balm Sos en The Leave On Beautifying Mask

Soms ben je ergens in een andere stad en loop je langs een winkel die meteen je aandacht trekt. Hij is dan toevallig niet open en je baalt ontzettend dat je niet even binnen kan kijken. Ik had dit met de SOAP treatment store. Ik ben er al lange tijd heel nieuwsgierig naar en onlangs mocht ik een aantal producten van ze testen. Heel erg leuk natuurlijk!

SOAP Treatmentstore

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen de SOAP treatmentstore kent. De naam zegt het al maar je kunt er talloze heerlijke beauty treatments laten doen. Daarnaast hebben ze een breed assortiment van fijne producten. Als ik naar de merken kijk die ze verkopen, gaat mijn ‘beauty junkie’ hartje meteen sneller kloppen. Ik hou ervan als een bedrijf zorgvuldig is, in wat ze aanbieden en wat ik heb gezien is precies dat! Ben je benieuwd wat ik daarmee bedoel? Je kunt de SOAP treatmentstore op verschillende locaties in Nederland vinden: locaties Nederland. Daarnaast is er ook een webshop: www.soaptreatmentstore.com

Soap Recommends

Soap reccomends is hun eigen lijn. De producten hebben over het algemeen een hele cleane uitstraling en zijn door henzelf met zorg ontwikkeld. Ik ontving hier twee producten van en ik was heel benieuwd!

Wonder Balm SOS

Dit is een multifunctionele balsem. Hij bevat 100% natuurlijke vego jellie, argan olie en jojoba olie. Dit maakt de balsem extreem voedend en hij is geschikt voor alle huidtypen.

Bijvoorbeeld te gebruiken voor:

 • Droge plekjes
 • Nagelriemen
 • Eeltplekjes
 • Droge handen en voeten
 • Onder je ogen
 • Op je lippen

Mijn ervaring?

De balsem ziet er dik en vettig uit. Toch is het heel makkelijk smeerbaar. Het heeft verder niet een hele specifieke geur. Hij is vrij neutraal. Ik vind dat altijd meteen een goed teken, aangezien ik zelf soms gevoelig kan reageren op parfum. Ik heb zelf extreem droge handen met eczeem. Door de eczeem barst mijn huid vaak en dit kan heel pijnlijk zijn. Een vettige balsem is dan ook iets dat ik altijd zoek voor mijn handen. Toch is het altijd wel de vraag, of ik geen irritaties ga krijgen. Ik heb namelijk wel eens een creme gehad die ook heel natuurlijk was, maar toch een jeukende reactie gaf. Dat is natuurlijk helemaal erg, als je al last hebt van eczeem.

Deze balsem gaf gelukkig helemaal geen jeukende reactie. Mijn handen worden er een stuk zachter van en de eczeem wordt ook minder, doordat mijn huid op deze manier goed gehydrateerd blijft. Direct na het aanbrengen voelt het wel een beetje plakkerig aan, maar dit trekt al snel weg.

Naast dat de balsem heel fijn is voor mijn handen is hij ook heel multifunctioneel. Met deze koude dagen heb ik ook enorm droge lippen. Met een klein beetje van de balsem worden mijn lippen meteen een stuk zachter. De balsem is voor mij eigenlijk het beste te omschrijven als een echte ‘handbag essential’. Ik bewaar deze balsem nu standaard in mijn handtas;).

Ik zou hem dus zeker aanraden!

The leave-on beautifiying mask

Soap treatment store

Dit is een leave on masker. Dat betekend dus dat je hem niet hoeft af te spoelen. Je kunt er bijvoorbeeld lekker mee gaan slapen! Hij bevat maar liefst 5% hyaluronzuur. Dit verbetert het vochtgehalte in je huid. Verder bevat het masker ook algen, vitamine E, shea boter, kamille en pathenol/vitamine B5.

Ook dit product is multifunctioneel. Het wordt wel een nacht masker genoemd, maar eigenlijk kun je er veel meer mee. Hij is bijvoorbeeld te ook te gebruiken als:

 • Dag-of nacht creme
 • Oog crème
 • Verzorging voor droge nagelriemen

Het advies is het product dagelijks of meerdere malen per week te gebruiken. Het is het eerste product van de Soap treatment store dat ook hun eigen ontwikkelde geur heeft genaamd ‘Heaven Scent’.

Mijn ervaring?

Het eerste wat mij opviel aan dit masker is de geur en de kleur. Het ruikt heel lekker fris en het is roze! Ik heb wel eens eerder verteld in een blog dat ik niet zoveel geduld heb met maskers. Een leave-on masker is dan ook mijn favoriete vorm. Je smeert het op en je gaat slapen! Makkelijker kan het eigenlijk niet, want je hoeft er niet eens extra tijd voor vrij te maken.

De substantie voelt rijk aan, maar ook lekker luchtig. Het voelt dus niet alsof je een dik masker op hebt gesmeerd voordat je gaat slapen. Het product trekt eigenlijk behoorlijk snel in. Je huid voelt meteen heerlijk zacht aan en na een nachtje slapen, wordt je met een lekker gehydrateerd huidje wakker. Ondanks dat dit product dus wel een geurtje heeft, zorgt dit bij mij niet voor irritaties. Doordat het product zo snel inwerkt, vind ik het heel logisch dat het ook gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een dagcrème. Er wordt wel bij gewaarschuwd dat je er iets met spf overheen moet gebruiken. Daarom gebruik ik het voor nu alleen als nachtmasker.

Naast Soap Recommends heeft de Soap treatment store ook nog talloze andere leuke producten. Dit is in ieder geval niet de laatste keer dat jullie hier iets over gaan horen op mijn blog! Ben je benieuwd? Kijk dan even op: Soap treatment store

Kende jij de Soap treatment store al?

Liefs,

Melike

 

6 thoughts on “Review: Soap Recommends Wonder Balm Sos en The Leave On Beautifying Mask

 • Reply Yvonne 8 februari 2017 at 19:39

  Wat leuk om te lezen ik heb werkelijk nog nooit van deze shop gehoord, je maakt me wel nieuwsgierig.

 • Reply Anna Gerrie 8 februari 2017 at 20:55

  Volgens mij verkopen ze dit bij een winkel in mijn buurt. Qua uitstraling spreekt dit merk mij wel erg aan in ieder geval 🙂

 • Reply Chantal | Beauty VS Dumasy 9 februari 2017 at 17:06

  SOAP treatmentstore.. Ik heb er al wel eens over gehoord, maar eerlijk gezegd nog nooit iets van ze geprobeerd. Ik ben nu wel heel erg nieuwschierig want de producten zien er goed uit. Dat masker lijkt me heerlijk, en wat leuk dat je dat ook kunt gebruiken voor als dag/nacht creme!

 • Reply jeapiebel 10 februari 2017 at 11:12

  Makkelijk smeerbaar daar hou ik van. Ik heb ook sinds kort ontdekt dat ik eczeem heb, niet fijn, het zal een zoektocht zijn voor een ander soort van huidverzorging producten. Fijn dat het wordt gewaarschuwd om spf er overheen te gebruiken.

 • Reply The Fashion Mom 10 februari 2017 at 20:21

  Nog nooit van dit merk gehoord, maar de roze kleur vind ik alvast top 🙂

 • Reply Deb 12 februari 2017 at 20:32

  Lijken me allebei hele fijne producten. Vooral naar het leave on masker ben ik benieuwd geworden. Gemak dient de mens en hoe makkelijker een product is in gebruik hoe sneller ik het zal gebruiken. Ik ken de Soap treatment store van naam maar ben er zelf nog nooit geweest. Ik zie dat ze ook in Utrecht zitten, ik zal er eens langs gaan wanneer ik weer in de buurt bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *