Lekkers voor valentijnsdag? Lees mee over mijn Sweet Valentine tips!

Deze Sweet Valentine blog gaat even niet over beauty, maar over lekkers!

Het is bijna Valentijnsdag en of je er nu wel of niet wat mee hebt, er is wel heel veel lekkers en leuks te koop rond deze tijd. Ik vier Valentijnsdag normaal gesproken ook niet heel uitgebreid, maar ik word altijd wel heel blij van alle leuke verpakkingen! Zoek je nog iets leuks om te geven of wellicht voor jezelf te kopen? Lees mee en kijk mee wat ik de afgelopen dagen binnen kreeg voor deze sweat Valentine’s blog;).

De lekkerste handgemaakte chocolaatjes op basis van Griekse receptuur van Chove!

Deze heerlijk chocolaatjes zijn van het merk Chove. De chocolaatjes zijn met de hand gemaakt door eigenaresse Laura Kokiadi. Laura is van Nederlandse en Griekse origine. Zelf is ze opgegroeid in Kreta en is naar Nederland gekomen toen ze ging studeren. Ze woont inmiddels 12,5 jaar in Nederland en heeft daardoor echt geleerd het beste van beide landen te combineren. Dat zie je ook terug in haar chocolaatjes. De Griekse keuken heeft veel lekkers te bieden en een van de dingen die wij in Nederland misschien is minder goed kennen is Glyka. Dit betekent letterlijk zoetigheden en is overal in Griekenland te koop. Met haar ambachtelijk gemaakte Griekse chocolaatjes probeert Laura ook dit lekkere stukje Griekenland naar ons toe te brengen. Ik ben inmiddels helemaal verliefd. Denk aan een vulling van baklava, koekjes, amandelen en nog veel meer!

Ik ontving de speciale Valentijns versie van de chocolaatjes en ze zijn zo lekker, dat het zelfs even mis ging. Ik had ze in de koelkast bewaard, omdat ik er nog leuke foto’s van wilde maken voor mijn blog. Echter keek ik een paar dagen geleden in het doosje en was hij bijna helemaal leeg gegeten! Mijn vriend was ze blijkbaar stiekem, al dagen aan het op eten en ik had niks door haha. Gelukkig was Laura zo lief dat ze mij nog een doosje stuurde en deze heb ik meteen verstopt tot ik deze blog klaar had;).

Wil je een doosje bestellen of meer weten? Kijk dan op: Chove.com 

Een perfect Valentijnsdag ontbijtje met My Muesli!

My Muesli begon in 2007 als eerste aanbieder van customized muesli. Het idee is ontstaan toen de eigenaren een reclame spotje hoorden van een bekend muesli merk. Ze vonden dit zo slecht, dat ze op het idee kwamen zelf muesli te gaan aanbieden. Ze vonden dat je zelf de keuze zou moeten hebben wat er in werd gedaan en ontdekten dat dit nog helemaal niet bestond! Nu heb je keuze uit meer dan 80 biologische ingrediënten, zodat je jouw perfecte muesli kunt samenstellen. Vind je kiezen lastig? Dan zijn er ook heerlijke samengestelde mixen die speciaal geselecteerd zijn door hun eigen voedingsdeskundigen.

 Ik ontving de speciale Valentijns muesli en deze bevat onder andere chocolade hartjes! Dat is dus precies wat ik bedoel met Valentijnsdag. Normaal gesproken zitten er natuurlijk nooit hartjes in mijn muesli en heel eerlijk gezegd zou ik dat wel willen haha. Ik wordt er gewoon meteen blij van als ik het in mijn bakje doe en zo begin je de dag dus meteen happy;). Verder bevat de mix ook gevriesdroogde aardbeien, frambozen, cranberries met witte chocola en nog veel meer lekkers. En dan ook nog eens biologisch.

Wil je ook ontbijten met chocolade hartjes of je eigen customized muesli maken?

Kijk dan op Mymuesli.com of bezoek de leuke winkel in Utrecht op het adres:

Lange Elisabethstraat 6
3511 JC Utrecht

Heerlijke biologische chocola van Australian Homemade!

Ik denk dat de meesten van jullie dit merk al wel kennen. Ik weet nog heel goed dat ik toen ik in Groningen woonde er regelmatig een ijsje ging halen. Het chocolade merk streeft altijd naar nieuwe ontwikkelingen en reist de hele wereld over voor de beste ingrediënten. En dit doen ze alleen om hun ‘australian lovers’ nog meer te pleasen. Met deze lekkere snapper speciaal voor Valentijn ben ik in ieder geval helemaal gepleased;)

Wil je ook even een kijkje nemen wat ze allemaal voor lekkers hebben? Kijk dan even op: Australianhomemade.com

Wat lijkt jouw het lekkerst?

 

Liefs,

Melike

7 thoughts on “Lekkers voor valentijnsdag? Lees mee over mijn Sweet Valentine tips!

 • Reply Anusha 9 februari 2017 at 08:26

  Nomm nomm! Wat een heerlijke blog! ?

 • Reply Marjon Op het Veld 9 februari 2017 at 15:40

  Ik vind helaas bijna alles wat van chocola is of waar chocola op zit te lekker….

 • Reply Chantal| Beauty VS Dumasy 9 februari 2017 at 17:03

  he bah. Ik vind alles waar chocolade op zit heerlijk. Heel gevaarlijk dus dit artikel voor mij! Mij lijkt alles dus echt heerlijk, maar ik moet wat meer op mezelf gaan letten dus ik moet dit helaas even laten staan! Maar oohhh die chocola!!! Het ziet er zo goed uit & ik snap wel dat je vriend het al aan het opeten was!

 • Reply jeapiebel 10 februari 2017 at 11:01

  Oh chocolade voor valentijn. Ik zal deze verleiding niet kunnen weerstaan.

 • Reply Kirsty 10 februari 2017 at 15:45

  Wij vieren Valentijn meestal ook niet echt, ik vind het dan leuker om spontaan cadeautjes te doen, maar ik snap wat je bedoelt met de verpakkingen. Dat je vriend al de chocolade van Chove aan het opeten was, geeft wel aan dat het heel lekker is haha!

 • Reply The Fashion Mom 10 februari 2017 at 20:23

  Hihi zo grappig dat je vriend de chocolaatjes stiekem aan het opeten was! Die muesli ziet er ook lekker uit mmmh 🙂

 • Reply Deb 12 februari 2017 at 20:40

  Sweets for my sweet, sugar for my honey is het liedje dat me spontaan te binnen schoot na het lezen van jouw artikel (call me crazy ;-)).
  Ik ben het meest benieuwd geworden naar de chocolaatjes van Chove, wat leuk dat de eigenaresse van dit merk een Griekse is. In Griekenland weten ze wel wat lekker eten is. Een vulling van baklava klinkt heerlijk (vrijdag nog gegeten 😉 oops!) . Ik zou de chocolaatjes zeker eens willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *