Multimasking? Ik testte het voor je uit met de maskers van Madara!

De laatste tijd heb ik heel vaak gelezen over multimasking. Misschien ken je het al of heb je het ook al wel eens geprobeerd. Voor mij was het in ieder geval helemaal nieuw en ik was heel benieuwd!

Multimasking?

Wat multimasking inhoud is dat je meerdere masker gebruikt achter elkaar of in een keer. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een droge huid heb momenteel, maar dat je ook iets wil doen tegen fijne lijntjes. Of je hebt juist een hele vette huid, die toch ook heel vochtarm is. Vaak zijn maskers alleen maar gericht op een specifiek probleem, waardoor je niet alles in een keer kunt ondervangen. Best logisch dus dat de oplossing multimasking kan zijn.

Multimasking met Madara

 

Het is geen geheim meer voor jullie waarschijnlijk dat ik enorm fan ben van het merk Madara. Jullie hebben het al meerdere malen voorbij zien komen op mijn blog en dit zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Wat ik zo bijzonder vind aan dit merk is dat geen enkel product mij tot nu teleurgesteld heeft. Het is daarom echt een merk geworden waar ik op vertrouw en elke keer als ik weer iets nieuws van ze mag testen ben ik ontzettend blij. Madara is een merk dat zich volledig richt op natuurlijke en biologische ingrediënten. De meeste ingrediënten die ze gebruiken komen uit Letland dat zelfs vandaag de dag nog voor 60% uit bos bestaat. Heel bijzonder als je het mij vraagt!

Onlangs bracht het merk weer een heel fijn nieuw masker uit. Dit is SOS Hydrate, wat dus betekend dat het een ongelofelijk rijk masker is dat je huid heerlijk hydrateert. Madara heeft in de afgelopen tijd nu meerdere maskers uitgebracht die elk een eigen unieke werking hebben, dus waarom niet combineren!

Er zijn meerdere opties die Madara adviseert om te Multi Masken:

  • Energy Boost: Dit is voor fijne lijntjes en een doffe huid. Benodigdheden: PEEL, DETOX en SOS-HYDRATION
  • Total recovery: Dit is voor een vermoeide, vale, rijpe, vochtarme en gestreste huid. Benodigdheden: PEEL, SOS-HYDRATION en DAILY DEFENCE
  • Super detox: Dit is voor verstopte poriën en een vettige acne gevoelige huid.
  • Balancing act: Dit is voor een gecombineerde huid en de t-zone. Benodigdheden: SCRUB, DETOX en SOS-HYDRATION

Welke maskers heb ik gebruikt?

 

Ik heb zelf drie maskers gebruikt:

  • Peel: Dit masker is de meest intensieve uit de serie. Hij zorgt voor een intensieve AHA peeling, wat inhoud dat hij je huid een peeling geeft zonder dat het een scrub is. Bij het aanbrengen zie je dat hij meer weg heeft van een gel. Doordat hij zo intens is, kan het verschillen per huidtype hoe lang je hem moet laten inwerken. Bij mij is dit maximaal 5 minuten, omdat mijn huid dan ontzettend gaat tintelen. Wat hij doet is je huid grondig reinigen en peelen door middel van enzymen. Hij bevat vitamine c en vlierbloesen en zorgt voor een intens stralende huid.
  • Detox: Het is een klei masker gemaakt van klei dat maar liefst 4000 jaar oud is. Dit is afkomstig uit een meer in Letland dat zich midden in de bossen bevind. Het masker bevat naast klei ook algen, waterkers en mineralen. De substantie gaat huidirritaties en zwelling tegen en zorgt ervoor dat je huid zich weer heelt. Ook geeft het veel hydratatie en geeft het je gezonde gloed weer terug.
  • SOS-Hydration: De naam zegt het natuurlijk als, dit masker is volledig gericht op hydratatie. Hij bevat natuurlijke suikers, noordelijke pioenroos, lijnzaad en netels. De ingrediënten zorgen ervoor dat je huid barrière versterkt wordt, tekenen van stress verminderd worden en hydrateert tot in de diepere lagen van je huid.

Leuk dat het lente is, maar mijn huid vindt dat nog niet!

Met de drie maskers die ik zelf had heb ik gekozen voor de optie Energie boost. Dit leek mij het meest toepasselijk voor mijn huid. Ik heb namelijk geen last van onzuiverheden of puistjes. In ruil daarvoor heb ik juist een enorm droge huid die er snel heel vaal uitziet. Vooral met een weersverandering merk ik altijd dat mijn huid heel erg moet wennen. Ik ben natuurlijk heel erg blij dat de lente is aangebroken, maar mijn huid is daardoor wel een beetje van slag. Ik weet niet of iemand dit herkent?

Ik hoop in ieder geval door mijn huid af en toe even een extra boost te geven dat hij snel weer een beetje normaal aanvoelt. Hij is vooral heel droog en doet me momenteel soms denken aan een lap leer;) Het perfecte moment om te Multi masken dacht ik zo!

Energy boost

Je begint met het aanbrengen van het peel masker. Dit laat je 5-10 minuten inwerken. Nadat je dit hebt afgespoelt, meng je de sos-hydrate en de detox met elkaar en laat je dit nog eens 10 minuten inwerken.

Naast dat ik heel benieuwd was, vond ik het stiekem ook wel heel erg leuk dat ik twee maskers moest mengen. Het voelde echt een beetje als een experiment daardoor. Ook viel het mij heel erg mee hoeveel tijd dit Multi-masking projectje in beslag nam. Ik was namelijk na 15 minuten al helemaal klaar!

Na het mengsel van de sos-hydrate en de detox te hebben verwijderd bracht ik nog even wat verzorgende dagcrème aan. Mijn huid voelde ongelofelijk zacht en lekker aan. Even geen leren lap gevoel;). Ook staalde mijn huid weer enorm. Het zag er echt uit aslof mijn huid even een enorme boost had gehad en dat zou ik iedereen aanraden!

Wil je alle maskertjes even bekijken? Dat kan hier : Madaracosmetics.nl

Liefs,

Melike

One thought on “Multimasking? Ik testte het voor je uit met de maskers van Madara!

  • Reply Mariska 11 april 2017 at 18:53

    Dat klinkt fijn! Ik vind 1 maskertje tegelijk wel genoeg 😛 maar het is aan de andere kant ook wel best logisch dat je verschillende gebieden met andere producten aanpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *