Wat kun je doen tegen een vermoeid gezicht in de ochtend? Review: Kenzo Kenzoki SOS ROLL ON MASK

Ken je die ochtenden waarop je in de spiegel kijkt en je er gewoon niet uitgeslapen uitziet? Ik wel en ik kan dan echt een beetje balen. Heel eerlijk gezegd slaap ik soms niet acht uur per nacht;) Ik weet dat dat niet slim is, maar ik ben gewoon niet zo goed in op tijd naar bed gaan. Ik wil vaak zoveel doen op een dag en soms vind ik het dan jammer om heel vroeg te gaan slapen. Ik hoop dat ik hier ooit beter in word!

Gelukkig zijn er wel producten die kunnen helpen om je gezicht in ieder geval een wat frissere uitstraling te geven. Ik wil jullie in deze blog een van mijn hulpjes van dit moment laten zien, aangezien er vast meer vrouwen zijn als ik. Busy lady’s die soms iets te weinig slapen. Ben jij ook zo een? Lees dan even mee;)

Kenzo Kenzoki SOS ROLL ON MASK

Het merk Kenzo kende ik eigenlijk alleen van kleding en parfum totdat ik dit masker ter review kreeg. Ik heb zelfs even meteen onderzocht of het wel hetzelfde merk was. Maar het klopte echt. Kenzo maakt dus ook huidverzorging. Dat maakte mij in ieder geval meteen heel nieuwsgierig!

Dit masker is al het ware een een roll on mask, zoals de naam al aangeeft. Er zit een metalen rollertje in waarmee je het masker aanbrengt. Je kunt door de roller te draaien, het maker aan en uit zetten. Dit is fijn aangezien het product alleen vrij komt als hij op de ‘aan’ stand staat..

De roller voelt lekker koud aan en je kunt hem zelfs in de koelkast bewaren voor een extra opfrissend gevoel en resultaat.

Wat doet het masker?

  • Verwijdert tekenen van vermoeidheid
  • Hij verlicht je gezicht en oogcontouren
  • Hij maakt je gelaatstrekken soepeler
  • Hij maakt je gezichtskleur zuiverder

Wat zijn de werkzame stoffen?

Het meest bijzondere aan dit product is dat het masker gember essence bevat, dat Kenzo speciaal laat verbouwen in China. Het water van een gemberplant bevat een combinatie van zout mineralen en essentiële elementen. Dit water wordt samen met andere werkzame bestanddelen samengevoegd tot een essence. Dit ingrediënt zorgt voor een revitaliserend en hydraterend effect op de huid.

Wat verder heel belangrijk is aan de bestanddelen in dit masker is een cocktail van zink, koper en magnesium. Dit is een mineralen trio dat bekend er om bekend staat de huid een boost te geven, waardoor je er minder vermoeid uit ziet.

Hoe gebruik je het?

Het is wel een masker, maar zeker niet een waar je op hoeft te wachten. Daarom is hij ook zo ideaal voor de ochtend. De structuur is heel licht waardoor je hem niet ziet op je huid en hij ook vrij snel in trekt. Je zou er dus zelfs voor kunnen kiezen om hem niet af te wassen, maar de hele dag te laten zitten. Je mag het masker op je hele gezicht aanbrengen en dus zelfs rondom je ogen!

Waarom is dit mijn little helper?

Ik denk dat mijn uitleg bijna niet meer nodig is als je de hele blog hebt gelezen;) Ik vind dit masker ideaal! Allereerst frist hij mijn huid echt op in de ochtend. Mijn huid voelt al binnen een paar minuten na gebruik lekker zacht aan en ik zie er een stuk stralender uit. Dat is ook meteen een gevaar, want het effect dat dit masker geeft is daarom ook een beetje verslavend. Verder is er een pluspunt dat er voor mij absoluut uitspringt. Het grootste pluspunt vind ik wel dat hij rondom je ogen gebruikt mag worden. Dat is natuurlijk probleem gebied nummer 1. Vermoeidheid is meestal juist rondom je ogen het meest zichtbaar en ik baal er altijd enorm van dat veel maskers juist daar niet gebruikt mogen worden.

Ik breng het masker zelf meestal meteen aan nadat ik mij gezicht heb gewassen. Tijdens het aankleden laat ik hem dan inwerken en ik spoel hem daarna wel weer af. De reden daarvoor is simpelweg, omdat ik daarna uiteraard foundation aanbreng. Ik heb gemerkt dat als ik het masker op laat en dan foundation aanbreng, dit niet heel handig is. Het gaat gedurende de dag een beetje rullen. Als ik een dagje thuis blijf zonder make-up laat ik hem wel gewoon zitten.

Verder moet ik nog even een iets minder belangrijk detail aangeven. Hij ruikt namelijk ook heel lekker, waardoor je er juist in de ochtend nog een frisser gevoel van krijgt. Absoluut een aanradertje dus! Het makser is exclusief te koop bij Ici Paris XL en mocht je hem nog even verder willen bekijken dan kan dat hier: Kenzoki SOS ROLL ON MASK

Liefs,

Melike

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *