Tips voor een droge huid? Review: Paula’s Choice Omega+ Complex Serum

Een enorm droge huid is iets waar ik altijd mee zal moeten leven. Ik heb dit van kinds af aan en daardoor heb ik altijd een lichte obsessie gehad met huidverzorging. Ik wil altijd nieuwe dingen proberen en uiteindelijk ben ik waarschijnlijk onbewust altijd op zoek naar een wondermiddeltje die het voor altijd oplost. Jammergenoeg bestaat dit niet, je huidtype is iets dat genetisch bepaald is en dat zal niet zomaar veranderen. Toch blijft het leuk om op zoek te zijn naar goede producten. Ik heb in mijn ervaring namelijk wel gemerkt dat er een heel groot verschil kan zitten tussen producten.

Paula’s Choice

Dit serum is van een merk dat je al eens vaker op mijn blog voorbij hebt zien komen en dat is niet voor niets. Paula’s Choice is sinds het eerste product dat ik ervan heb getest een merk geworden waar ik op vertrouw. Het heeft mij namelijk tot nu toe nog nooit teleurgesteld. Telkens als ik een nieuw product van ze mag testen ben ik weer ontzettend nieuwsgeirig of het weer een goed effect op mijn huid zal hebben. Zo ook dit keer;)

Het product dat ik dit keer heb getest is een serum dat vooral gericht is op het hydrateren van je huid. Hij is speciaal gemaakt voor een droge, doffe vochtarme huid. Hij bevat een geconcentreerde mix van essentiële vetzuren en ceramiden. Het zou een waardevolle aanvulling zijn voor een droge huid die tekenen van vermoeidheid vertoont. Een beetje mijn huid dus;) Ook verzacht het je fijne lijntjes.

Een van de belangrijkste ingrediënten is dus Omega en dit is een vetzuur, deze serum bevat een robuuste vorm van Omega 3, 6 en 9 olie. Dit in combinatie met huid identieke ceramiden zorgt ervoor dat je huid zichtbaar verbeterd.

Ingrediënten:

Water (Aqua), Glycerin (skin-replenishing ingredient), Diheptyl Succinate (emollient), Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters (texture enhancer), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil (flax seed; non-fragrant omega 3, 6, and 9 plant oil), Linoleic Acid, Linolenic Acid (skin-restoring omega 9 fatty acids), Passiflora Edulis Seed Oil (non-fragrant omega 6 plant oil) Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil (non-fragrant omega 3 plant oil), Ceramide EOP, Ceramide EOS, Ceramide NP, Ceramide NS, Caprooyl Sphingosine (skin-replenishing and restoring ingredients), Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables (skin smoothing fatty acid), Caprooyl Phytosphingosine, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Ceramide AP (skin-replenishing and restoring ingredients), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (antioxidant emollient), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (texture enhancer), Prunus Domestica Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil/omega 9), Lauryl Laurate (skin-softening), Glyceryl Behenate (texture enhancer), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring ingredient), Sodium Phytate (chelating agent), Trehalose (hydration), Isohexadecane (texture enhancer), Sodium Stearoyl Lactylate (emulsifier), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (film-forming agent), Xanthan Gum (texture enhancer), Cetyl Alcohol (hydration), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Agar, Glyceryl Stearate, Ceteareth-25 (texture enhancers), Cetearyl Alcohol (hydration), Behenic Acid (opacifying agent), Glyceryl Rosinate (emollient), Citric Acid (pH adjuster), Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin (preservatives).

Wat is het gebruik advies?

In de avond en in de ochtend 1-2 pompjes aanbrengen op de gereinigde huid.

Mijn ervaring?

Je kunt je vast voorstellen dat ik het soms echt even niet meer weet, aangezien ik zoveel producten test voor mijn blog. Aan de andere kant helpt dit ook om een verschil te kunnen ontdekken. In mijn ervaring kunnen producten namelijk echt heel verschillend zijn. Mijn favoriete producten momenteel zijn serums en ik zou eigenlijk iedereen aanraden hier in te investeren. Serums zijn meestal toch een stuk geconcentreerder en effectiever dan alleen een crème.

Dit serum is daar weer niet anders in. Ik kan zeggen dat hij werkt. Ik heb hem al enige tijd in huis en eigenlijk iedere keer dat ik hem gebruik, geeft hij mij een soort reminder. Een reminder voor het feit dat mijn huid echt prettiger aanvoelt na gebruik. Vooral als mijn huid wat droger en trekkeriger is verzacht het serum dit meteen met als resultaat een zachtere en stralendere huid. Het is geen wondermiddel, maar dat bestaat ook niet;) Het doet gewoon wat het belooft en dat is een gehydrateerdere huid die zichtbaar stralender lijkt.

De substantie zelf is lekker dun en ziet er een beetje melkachtig uit. Hij is goed smeerbaar en je hebt er echt maar 1 of twee pompjes van nodig. Een van de meest belangrijkste kenmerken is dat hij snel intrekt en zelfs zonder een crème er overheen aan te brengen is je huid al een stuk zachter en veel minder droog.

En dat het product doet wat het belooft is denk ik wel het meest belangrijke om te melden over deze serum. Ik kan er nog een hele lange tekst over schrijven, maar eigenlijk denk ik dat het in dit geval niet nodig is. Het is gewoon een aanrader voor een hele droge huid en als je dit hebt zou ik het zeker eens bekijken!.

Je kunt het product kopen op de webshop van Paula’s Choice en momenteel is er toevallig tot wel 20% korting op alles! Wil je hem meteen even bekijken, klik dan hier: Resist Omega Serum.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *