De lekkerste scrub voor de zomer? Review: Jo Malone Geranium & Walnut Bodyscrub

Meestal kan ik enorm klagen over de zomer die we hier in Nederland hebben, maar dit jaar ben ik een beetje in de war! Ik vind dat we het dit jaar namelijk behoorlijk goed hebben;) En dit betekend dat ik eigenlijk totaal niet weet hoe ik hier mee om moet gaan. Wat ik bedoel is, dat ik het zo leuk vind en eigenlijk de hele tijd in de zon wil liggen;). Ik vind mezelf namelijk altijd mooier met een kleurtje. In de winter is mijn huid vaak dof en bleek, waardoor ik bijna een beetje ziek lijk. Met een kleurtje is het net of ik ineens tien keer stralender wordt. Ik weet niet of iemand dit herkend?

Anyway, als je net als ik zo blij wordt van een kleurtje wil je natuurlijk niet dat deze snel weer verdwijnt. Een van de dingen waar ik echt bij sfeer om dit te voorkomen is regelmatig scrubben.  Onlangs kreeg ik een heerlijke optie binnen ter review van het merk Jo Malone. Je kent het vast van de parfums die tegenwoordig bij meerdere parfumerie zaken verkrijgbaar zijn.

Ik heb zelf nog geen parfum van ze gehad, dus het merk was voor mij nog vrij nieuw. Toch ben ik er al langere tijd nieuwsgierig naar, want heel eerlijk gezegd zag ik het zo vaak voorbij komen op Instagram dat ik bijna het gevoel kreeg dat ik het wel moest testen;). Als je net zo’n verpakking junkie bent als ik, snap je vast wat ik bedoel!

Jo Malone Geranium & Walnut Bodyscrub

Dit is dus een body scrub die naar walnoot en geraniums ruikt. De geur is zo ontwikkeld dat hij in principe bij alle andere geuren van het merk past. Hij bevat hele kleine stukjes walnoot waarmee je huid meteen wordt gepolijst.

De stukjes zijn zo klein dat hij je huid zacht scrubbed en dus geschikt is voor regelmatig gebruik. De geur van geraniums is fris en de walnoot geur juist weer iets warmer. Samen vormen ze daarom de perfecte geur balans.

Is it worth it?

Een pot Jo Malone bodyscrub kost 42,00 euro voor 200 gram. Je weet vast inmiddels dat ik van luxe producten hou en dus niet snel over een prijs nadenk. Toch kreeg ik een ander gevoel bij het idee om zoveel te betalen voor een body scrub.

Echter was ik na het ruiken van deze scrub eigenlijk helemaal om. Het is namelijk echt een geur die ik de hele dag wel wil ruiken en dit in de douche gebruiken voelt een beetje als een cadeautje.

Daar heeft het merk naar mijn idee wel heel erg goed over nagedacht. De verpakking zag er namelijk al uit als een cadeautje en het product is daar toch echtwel perfect op afgestemd. Door de weeks ga ik vaak even heel snel douchen in de ochtend, maar ik het weekend neem ik mijn tijd. En dit product ademt gewoon me time.

Daarnaast wordt mijn huid er super zacht en glad van en is het naar mijn idee echt een perfect product voor de zomer. Ik heb niet altijd zin om mijn huid te scrubben na het zonnen, maar met dit product is het gewoonweg heerlijk.

Het enige dat ik nu nog mis, is een parfum in dezelfde geur.. Wil je de producten van dit merk ook even bekijken? Dat kan hier jomalone.eu

Liefs,

Melike

One thought on “De lekkerste scrub voor de zomer? Review: Jo Malone Geranium & Walnut Bodyscrub

  • Reply Marieke 18 juli 2017 at 07:37

    Dit klinkt echt heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de geur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *