Een glowy skin revolutie? Review: Soap reccommends Beam Cream

De matte revolutie is nog steeds gaande. Tenminste als je het aan mij vraagt. Veel merken brengen telkens nieuwe matterende huid en make-up producten uit. Ik vind sommige producten heel erg mooi, vooral als het gaat om liptinten. Echter als het om mijn huid gaat, heb ik nooit een voorkeur voor mat gehad en dat zal ik waarschijnlijk ook niet krijgen. Misschien komt het doordat ik nog van de J-Low generatie ben? Ik weet het niet;)

Ik ben in ieder geval blij dat er weer steeds meer shine begint te komen in de producten die ik de afgelopen tijd zie. Met shine bedoel ik geen ultra glanzende highlighters, maar simpelweg producten die je frisse mooie en natuurlijke glow geven. een healthy glow, die je eigenlijk iedere dag wel zou willen.

Take the treatment home..

Ik heb enige tijd geleden een event bij mogen wonen van Soap Treatment Store. Dit stond in het teken van hun nieuwe thuis treatment. De nieuwe thuis treatment was geheel gericht op het geven van een mooie gezonde glow en zoals je al gelezen hebt, wordt ik daar heel blij van! Ik kon niet wachten om de producten die ik mee mocht thuis zelf uit te testen;)

De bedoeling is dat je naast dat je verschillende treatments in The Soap Treatment store zelf nu ook zelf thuis kan genieten van een echte huid treatment. Ik heb hier al een blog over geschreven. Als je die gemist hebt kun je hem hier nog even nalezen: https://melikebeauty.com/2017/07/10/gezonde-glow-krijgen-treatment-thuis-event-soap-treatment-store-take-the-treatment-home

Beam cream everyday!

Het leek me leuk om even een follow up artikel te schrijven over producten die ik uit mocht testen. Vooral, omdat er een product bij zat die ik tot nu toe nog steeds elke dag gebruik. Het is echt een favoriet geworden en een die ik zeker weer zou aanschaffen. En geloof me dat zeg ik niet snel;).

Toen ik op het event over beam cream hoorde was ik al ontzettend benieuwd. Ik hou van vernieuwende producten en dit was er eentje waarbij ik niet kon wachten om hem te testen. Het is een zachte cream die je gezicht heel veel glans geeft. Hij is bedoelt als opvolger van bijvoorbeeld de bekende bb creams. Ik hou van een glow, zoals je hebt kunnen lezen. Toch hou ik niet zo van hele opvallende highlighters. Waardoor dit product perfect is voor mij. Hij is niet per definitie bedoelt als een highlighter, maar zo gebruik ik hem eigenlijk wel. Hij geeft als je hem over je gehele gezicht aanbrengt een hele mooie gezonde gloed. Echter vind het nog mooier om de gloed plaatselijk te maken, zodat hij iets meer opvalt op de juiste plekken.

Ik breng hem iedere ochtend na mijn foundation aan op mijn jukbeenderen en soms het puntje van mijn neus. Het effect vind ik echt geweldig en daardoor ook heel verslavend. Ik krijg namelijk echt een mooie gloed op mijn jukbeenderen, waardoor ik er meteen een stuk frisser uit zie. Over mijn gehele gezicht gebruik ik hem ook wel eens, maar dat is vaak als ik verder geen foundation gebruik. Dit werkt super als je een dagje no make-up doet, maar toch ook niet helemaal niks wil doen. Een beetje hulp mag toch wel!

Helaas is de glow erg subtiel om op een foto te zien, maar ik zou het ook zeker aanraden hem even te testen in een van de Soap Treatment Stores. Ik vind het echt een must have en ik denk dat ik niet de enige zal zijn;).

Dus heb je stiekem ook nog innerlijke J-Low goals? Dan is dit je next best friend;)

Je kunt de producten van Soap Treatment Store online bestellen via soaptreatmentstore.com en hier kun je ook meteen kijken waar er een store in de buurt is.

Liefs,

Melike

 

 

 

One thought on “Een glowy skin revolutie? Review: Soap reccommends Beam Cream

  • Reply Rebecca 10 september 2017 at 20:40

    Oeh wat een mooie producten zijn dit! Ben er erg benieuwd naar geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *