Fall is coming..make the most out of it;) Mooie lipkleurtjes van Smashbox, die je een instant warmer gevoel geven!

Ik was er nog niet klaar voor, maar de herfst is toch echt begonnen. Ineens regent het bijna iedere dag! When did this happen? Maar goed ik zal het accepteren;) Er is eigenlijk altijd maar een voordeel dat ik zie in kouder en natter weer en dat zijn herfst en winter items. Als ik een seizoen zou mogen kiezen waarin ik het meest shop is het toch wel de herfst. Ik hou van de kleurtjes die er dan hangen.

Ook ben ik altijd blij met het feit dat fellere make-up weer meer gezien mag worden. In donkerdere dagen heb ik nu eenmaal meer behoefte aan kleur. Niet in mijn hele gezicht, maar bijvoorbeeld mijn lippen of ogen extra accentueren vind ik altijd mooier in koudere weersomstandigheden.

Zoals jullie nu inmiddels natuurlijk weten hou ik echt van de kleur rood. Dit zou volgens veel fashion bladen de kleur zijn voor dit seizoen en met dat nieuws kun je mij natuurlijk niet blijer maken. Niet omdat het dan een trend is, maar meer omdat er dan natuurlijk veel meer te koop is in de kleur. Ook als het gaat om mijn lippen is en blijft dit mijn favo kleur en of ze het een trend noemen of niet, naar mijn idee is het gewoon een van de kassieke kleuren.

Smashbox always on liquid lipstick

Dit is een matte vloeibare lipstick. Hij is speciaal ontwikkeld voor een houdbaarheid van 8 uur en hij zou je lippen niet uitdrogen. De kleur die ik heb geprobeerd is de kleur: Thrill Seeker

Smashbox be legendary lipstick

De Be Legendary lipstick lijn bevat zowel matte als glanzende lipsticks. Ik heb zelf een matte getest. De formule is zacht voor je lippen en bevat vitamine C en E, om je huid extra te beschermen. Je kunt de lipstick naast je lippen ook als blush gebruiken. De kleur die ik heb geprobeerd is de kleur: Bing matte

Beautiful reds;)

Beide producten zijn mat en toch niet op een vervelende uitdrogende manier. De lipstick is mijn favoriet als ik echt zou moeten kiezen. Dat heeft puur met de substantie te maken.

Ik hou meer van lipsticks dan van liquid lip producten die geheel opdrogen. Ook is de lipstick iets meer dagelijks draagbaar dan de liquid variant. Daartegen is juist de liquid liptint weer prachtig voor een nachtje uit.

Hij is heel opvallend en blijft ook echt de hele nacht goed zitten. De lipstick moet af en toe wel even bijgewerkt worden. Het is dus maar net wat je zoekt;).

(Van boven naar beneden: Bing matte en Thrill seaker)

De kleuren zijn allebei behoorlijk opvallend en zoals ik al zei hou ik daarvan, vooral in de koudere dagen. Je wordt nu eenmaal wat bleker, door het gebrek aan zonlicht en juist dan kan zo’n kleurtje je gezicht een behoorlijke boost geven. En rood is gewoon een klassieker die naar mijn idee altijd kan. Ik kan er nooit genoeg van krijgen en deze tinten zijn echt een toevoeging;) Aanraders dus voor alle fellow red lovers!

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *