De ultieme handtas essential van Chanel! Review: Chanel La Crème Main

Soms zijn er van die producten waar je zo blij van wordt dat je ze altijd bij je wil dragen. En ik denk dat dit nieuwe product van Chanel daar een van is, tenminste voor mij wel. Natuurlijk ben ik bevooroordeeld, want ik ben een beetje geobsedeerd door het merk. Dat is geen geheim;). Ik heb je hier in andere blogs al veel over verteld. Ik vind alles wat Chanel maakt altijd heel speciaal en in combinatie met de vrouw die erachter zit is dit gewoon mijn ultieme merk.

Ja ik ben dus echt een Chanel meisje en dat zal ik ook blijven. Van mijn favoriete mascara tot mijn favoriete parfum tot mijn hoop nog een tas te kunnen bemachtigen. Ik heb tegenwoordig een vintage Chanel jasje en wanneer ik hem draag voel ik me echt powerfull. Dat is wat Chanel ook voor mij uitstraalt. De kracht van een vrouw, Coco oftwel Gabrielle Chanel.

La Crème Main

Onlangs ontving ik een mysterieus pakketje van het merk. Het was de eerste keer dat ik niet wist wat er in zou zitten en ik voelde me zo vereerd dat het merk mij iets wilde sturen. De inhoud was nog leuker dan ik had verwacht. Het was de nieuwe handcrème en dat komt natuurlijk als geroepen, aangezien het weer een stuk kouder aan het worden is. En uiteraard is vormgeving van deze handcrème ongelofelijk mooi, dat had ook niet anders gekund;).

De vorm van de handcrème is speciaal bedoelt om perfect in je hand vast te kunnen houden. Hij ziet er misschien simpel uit, maar er is juist jaren aan vooraf gegaan om dit omhulsel ergonomisch zo goed mogelijk te maken. Zo hoef je er maar een keer zachtjes is te knijpen en valt hij na gebruik meteen weer perfect in zijn vorm. De vorm is geïnspireerd op een watersteen. De bedoeling was een elegante en praktische handcrème te ontwikkelen en dit is dus het resultaat;).

De formule is eerst getest door zo’n 1000 vrouwen. Deze hadden de ervaring dat hij snel weg smolt in de huid en ook meteen introk. Verder vond een groot deel dat haar handen een stuk zachter verzorgder aanvoelden en ook hun nagels voelden sterker aan.

Het belangrijkste ingrediënt is meiroos was, dat Chanel zelfs laat verbouwen in de Pegoma velden in Grasse. De was wordt verkregen wanneer de de bloemen worden gedestileerd en zo ontstaat er een kostbaar en rijke balsem. Deze balsem geeft de huid meer zachtheid en beschermt tegen slechte invloeden van buitenaf. Naast de balsem bevat de crème ook Iris Pallida bloem extract. Deze bloem groeit in hetzelfde gebied en geeft een verhelderend effect. Verder bevat het ook glycerine, hyaluronzuur en Shea boter.

De crème mag zo vaak als nodig gebruikt worden. Aangeraden wordt om vooral in de winter zo veel mogelijk te smeren om droogheid te vooromen en hem in de zomer juist als nacht treatment te gebruiken. Ook bereidt de crème je handen perfect voor op een manicure.

 

Happy handbag;)

Wat ik misschien nog wel het leukst vind aan dit product is, dat ik gewoon echt blij wordt als ik het in mijn handtas zie liggen. Ik hou van mooie dingen en ik vind dit echt een mooi product. Zowel wat betreft de werking als de vormgeving. Een klein beetje Chanel draag ik eigenlijk altijd. Ik heb bijvoorbeeld altijd standaard mijn Chanel zonnebril en een lipstick bij me. Ik wordt daar gewoon blij van en nu heb ik nog een item dat altijd mee kan;).

Daarnaast is de crème zelf ook nog eens heel fijn. Het is een hele zachte luchtige substantie die snel opdroogt. Je handen voelen na gebruik heerlijk zacht aan. Ook ruikt de crème heerlijk en blijft deze geur bizar lang hangen. De eerste keer dat ik de crème gebruikte bleef ik eerlijk gezegd echt even een paar keer ruiken en was ik bestwel verbaasd dat mijn handen nog steeds lekker roken na een langere tijd.

Als je dus net als ik een klein beetje of een beetje veel weg hebt van een Chanel addict is dit echt een musthave;). Het product is exclusief verkrijgbaar via de officiële website van Chanel en hij kost 49,00 euro. Als je hem ook meteen even wil bekijken, kan dat hier: Chanel.com.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *