Hollywood haar in een handomdraai? Zou dit met een ovale krultang lukken? Review: DIVA Professional krultang Feel The Heat Oval Wave Wand

Altijd zie ik mooie plaatjes van vrouwen met grof golvend haar vol volume. Ik noem dit altijd het hollywood haar kapsel. Misschien snap je wel wat ik bedoel. Ik heb al vaak geprobeerd met meerdere stylingtools dit na te doen. Op de een of andere manier lukt mij dit nooit helemaal en kost het me heel veel tijd. Afgelopen weekend was ik uitgenodigd op een bloggers event van de webshop www.johnbeerens.com. Mijn ultieme haar producten guru John Beerens zou er ook zijn! Voordat ik zou komen moest ik ook aangeven in welke stylingtool ik geinteresseerd was. Het was namelijk georganiseerd in het kader van Diva stylingtools.

Dus ik ging online op zoek naar tutorials van dit merk. Het meest voor de hand liggende zou een stijltang zijn voor mij, aangezien mijn haar krult. Maar ik dacht ik ga toch iets anders zoeken. Toen kwam ik op een filmpje met een soort ovale krultang waarmee je in een paar minuten het hollywoodkapsel werd gemaakt. Ik was helemaal verkocht en gaf deze door.

Je zult je misschien afvragen wat Diva stylingtools zijn. Diva is een merk uit Engeland en groeit enorm. Ze hebben krultangen, stijltangen en fohns. Er word gezegd dat de stijltang zelfs de ‘nieuwe’ chi tang is. Hij zou dus beter zijn! Het bijzondere aan de tangen is dat ze geinfuseerd zijn met macademia olie, arganolie en keratine.  Dit zit in het titanium en zou je haar tegelijk ook verzorgen. Interessant dus!

Eenmaal op het event aangekomen was ik wel zenuwachtig of ik wel de juiste keuze had gemaakt. Ik had namelijk ook echt een stijtang nodig en baalde eigenlijk wel ik dat weer voor zoiets apparts was gegaan. Maar ik zou mezelf niet zijn als niet iets heel anders had gekozen dan de standaard. Toen ik de tool kreeg mocht ik meteen in de salon aan de slag. Ik riep nog dat ik best zenuwachtig was om de tool te gebruiken, omdat ik zo hoopte dat hij zou doen wat ik had gezien. Dit kwam achteraf vast een beetje gek over. Zenuwachtig voor een stylingtool? Als het om haarproducten gaat ben ik ook een beetje gek, ik geef het eerlijk toe.

Mijn zenuwen werden uiteindelijk positief beloond. Ik was zo blij met het resultaat. Ik kan nu echt in een handomdraai het kapsel maken dat ik wil! Dus deze stylingtool is mijn grootste aanrader van dit moment. Ik zal je uitleggen hoe het werkt:

  • Pak een pluk haar en wind deze vanaf bovenin de pluk om de tool. Wat heel handig is is dat de tool een tip heeft die niet heet wordt. Je kunt met je hand en een klein puntje haar daar op rusten. Als je dit lastig vindt zit er ook een handschoentje bij tegen verbranding.
  • Wacht ongeveer 10 tellen en laat het los. Je kunt de pluk vervolgens nog even opvouwen en vastpinnen. Dit zou ik aanraden als je heel glad haar hebt, zodat het effect langer blijft zitten.

Dit was mijn before en after het event:

Wil je liever zien hoe het werkt? Ik heb een heel klein tutorial filmpje gemaakt op instagram. Zoek mij op melikebeauty (vergeet me niet te volgen;).

Wat ik ook heel erg fijn vind aan de tool is dat de plukken haar helemaal niet zo dun hoeven te zijn. Hierdoor ben je dus supersnel klaar. De tool heeft ook vier verschillende hitte standen en er is een instructie bij welk type haar welke temperatuur kan gebruiken. De tool is te bestellen op de webshop www.johnbeerens.com voor 99,95. Wat trouwens ook leuk is om te weten dat de tools van diva kwa prijs echt van laag naar hoog gaan. Dus als je bijvoorbeeld toch een stijltang nodig hebt zou ik zeker even gaan kijken.

Wil je de tool meteen bestellen of meer informatie? Klik dan hier: DIVA Professional krultang Feel The Heat Oval Wave Wand

Hieronder nog even een sfeerimpressie van het event zelf.

Liefs Melike

 

 

 

0 thoughts on “Hollywood haar in een handomdraai? Zou dit met een ovale krultang lukken? Review: DIVA Professional krultang Feel The Heat Oval Wave Wand

  • Reply Jolet 15 maart 2016 at 20:09

    Ik vind het resultaat echt mooi geworden! Ik ben ook zo benieuwd naar mijn mini stijltang, ik ga hem zo snel mogelijk uitproberen!

    • Reply melike194 15 maart 2016 at 22:13

      Dankjewel Jolet! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw stijltang, als hij goed werkt wil ik die misschien ook wel. Ben heel benieuwd naar je review;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *