De heilige drie eenheid van mascara's? Review: Benefit They're Real, YSL Baby Doll en Chanel Le Volume.

Heb je ook wel eens een mascara gekocht in de hoop dat dit dan echt de beste is? De keren dat ik teleurgesteld ben kan ik niet eens meer tellen. En toch trap ik er iedere keer in. Mijn wimpers mogen altijd langer, dikker en voller. Als ik weer een reclame of een artikel zie over een geweldige mascara sta ik zo snel het kan in de rij om hem af te rekenen. Nu heb ik voor mezelf besloten dat er drie mascara’s zijn die ik regelmatig gebruik. Dit zijn de mascara’s die na al mijn miskopen toch altijd weer terug komen.

Waarom het er drie zijn? Ik vind namelijk dat voor verschillende looks verschillende mascara’s nodig zijn. Ik heb ze voor jullie verdeeld in mijn eigen look top drie.

De ik wil wel make-up op maar ik wil niet te veel moeite doen look:

image

Voor deze look ga ik altijd voor de YSL Baby Doll. Het fijne aan deze mascara vind ik dat hij je wimpers wel goed omhult, maar ze niet te dik maakt. Zo blijven ze mooi uit elkaar en worden ze wel een stuk langer. Ik doe deze vaak op als ik verder geen oog make-up op doe en echt voor een natural look wil gaan. Doordat je wimpers lang en wijd uitgespreid worden krijg je ook een beetje een doll eye effect. Vooral als je het boven en onderop je wimpers doet. Hij kost 25,57 euro als je hem online koopt op www.parfumwinkel.nl. Bij de douglas en de ici paris is hij 31,51 euro.

De ik wil een mooie overdag make-up look met een tikkeltje glamour look:

image

Voor deze look kies ik voor de Benefit They’re Real. Ik vind deze mascara zo fijn voor deze look, omdat hij subtiel is met net even een tikkeltje drama. Hij maakt je wimpers voller maar niet te vol, langer maar niet te lang en dikker maar niet te dik. Een tikkeltje glamour voor overdag dus. Echt een mooie everyday look mascara voor als je net dat beetje meer wil. Hij is verkrijgbaar bij de Douglas voor 26,00 euro.

De ik wil een fabulous glamour look mascara:

image

Deze mascara is mijn absolute favoriet als ik een avondje uit ga. Hij doet echt wat hij moet doen voor volle, dikke, lange wimpers. De eerste keer dat ik deze mascara gebruikte stond ik echt versteld over hoe goed hij was. Vaak gebeurt het namelijk als ik een intensere mascara koop dat mijn wimpers te dik worden omhult waardoor ze aan elkaar gaan plakken. Dat doet deze totaal niet terwijl hij wel echt een intense look geeft. Je hebt deze in een gewone black versie, maar je hebt ook een ultra black versie. De ultra black is net nog iets intenser dan de gewone black. Ik wissel ze beide af. Deze kost 32,95 bij de douglas en ici paris.

Chanel Le Volume

image

 

Liefs Melike

 

 

 

0 thoughts on “De heilige drie eenheid van mascara's? Review: Benefit They're Real, YSL Baby Doll en Chanel Le Volume.

 • Reply ditiskim 17 maart 2016 at 15:47

  Mooi rijtje dit en na alle verhalen wil ik ooit die van Chanel nog eens proberen! Al ben ik bang dat ik voor die prijs teleurgesteld word… Benefit They’re Real pakte namelijk ook niet zo best uit bij mij. Liefs, Kim

  • Reply melikebeauty 17 maart 2016 at 17:07

   Dankjewel! Ik snap het wel, ik denk ook echt dat het bij iedereen weer anders uit kan pakken. En het is indd toch veel geld. Ze hebben best vaak acties op mascara’s bij ici paris 40%korting. Ik zou dat even in de gaten houden

 • Reply delphinedebrouwer 19 maart 2016 at 08:51

  Mijn duurste mascara ooit wat Lancôme – Hypnose en wat een teleurstelling was dat! De They’re real is al eventjes mijn twijfelgevalletje en ik zou het denk ik durven proberen als ik het geld zou kunnen missen 😀

  • Reply melikebeauty 19 maart 2016 at 10:11

   Ik snap je helemaal Delhine, met moeite koop je dan een keer dure mascara en dan is hij niet goed. Echt frustrerend is dat! Ik hoop dat als je indd de They’re Real kunt kopen, je er wel blij mij zult zijn. Je weet het nooit zeker jammergenoeg. Ze hebben er soms wel mini’s van, dat zou ik even in de gaten houden!

 • Reply Mariska 19 maart 2016 at 13:28

  Ze zijn allemaal wel aan de prijzige kant maar erg mooi! Hoop er eens een toe te kunnen voegen aan m’n collectie 😀

  • Reply melikebeauty 19 maart 2016 at 13:32

   Dat is wel waar Mariska het is best een investering, hoop indd dat je er eens een kan toevoegen;)

 • Reply elisabethsmusthaves 21 maart 2016 at 13:40

  Hele fijne mascara’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *