Make up files: Review Anastasia Brow Definer. Is dit de makkelijke oplossing die ik zocht?

Het liefst zou ik volle dikke wenkbrauwen willen waar ik niets meer aan zou hoeven te doen. Als ik vrouwen zie die dit hebben ben ik stiekem altijd een beetje jaloers. Op een positieve manier, want ik vind dat mooie wenkbrauwen je gezicht echt kunnen afmaken!

Mijn wenkbrauwen zijn altijd een probleem voor mij geweest. Ik kan namelijk zelf niet goed epileren en de haartjes staan erg uit elkaar. Ook leiden sommige haartjes een eigen leven en krullen deze vrolijk alle kanten op. Daarom is het voor mij heel belangrijk een goed wenkbrauw product te gebruiken. Ik gebruik normaal gesproken de brow wiz van anastasia, maar deze zaterdag zag ik dat er een nieuwere versie was. Namelijk de brow definer. Ik kon het niet laten om deze te gaan testen dus ik nam hem mee.

Het verschil tussen de brow wiz en de brow definer zit in de punt. De brow wiz heeft een gewone dunne punt in een ronde vorm. Ik vind deze altijd heel fijn omdat ik hier lijnen mee kan maken en vervolgens goed kan inkleuren. Echter vind ik het inkleuren altijd wel lastig, omdat het al gauw een streepjes effect geeft. De brow definer heeft een brede driehoek vorm, heel anders dus. Met de punt zou je nog steeds kunnen omlijnen en met de platte brede kant makkelijker inkleuren. Dit klonk als de oplossing voor mijn streepjes probleem. Je zult je misschien wel afvragen waarom ik niet gewoon inkleur met poeder of gel. De reden daarvoor is dat ik merk dat dit vaak moeilijk is met doseren, waardoor ik mijn wenkbrauwen te dik inkleur. Ik vind dat iets te onnatuurlijk bij mezelf lijken.

 

imageDus vol goede hoop ben ik thuis gaan testen. Ik heb ooit een instructie gezien op pinterest hoe je het makkelijkst je wenkbrauwen kunt shapen. Dit gaat als volgt:

 • Kam je wenkbrauwen omhoog
 • Ga mee met je wenkbrauwen en teken een strak dun lijntje om de vorm
 • Kleur vervolgens zachtjes de binnenkant in
 • Kam ze nogmaals omhoog met een transparante wenkbrauwgel (dit zorgt ervoor dat de haartjes op hun plek blijven en dat de potlood streep meteen vervaagd)

De brow definer is nog wel wennen voor mij. Met de dunne punt van de brow wiz kon ik namelijk meer controle houden. Bij de dikke driehoek punt van de brow definer moet ik toch iets meer oppassen dat ik niet verkeerd uitschiet. Wel is het veel makkelijker met inkleuren en ben ik af van het streepjes probleem. Doordat ik veel breder kan inkleuren ben ik ook veel sneller klaar. Mijn conclusie is dan ook dat dit een geslaagd product is. Het is een soort twee in een, je kunt er goed mee onlijnen en goed mee inkleuren. Ik mis mijn brow wiz nog wel een beetje, maar ik denk dat dit komt doordat dit mijn oude vertrouwde optie is. De browdefiner is te koop bij www.douglas.nl voor 29,95. Ik gebruik zelf de medium brown.

 

 

0 thoughts on “Make up files: Review Anastasia Brow Definer. Is dit de makkelijke oplossing die ik zocht?

 • Reply Mariska 12 maart 2016 at 19:53

  Ze zijn allebei heel fijn! Trouwens ook een stuk goedkoper via BeautyBay! Scheelt bijna de helft.

 • Reply melike194 12 maart 2016 at 19:55

  Bedankt Mariska! Goede tip dat wist ik niet!

 • Reply Babs 23 maart 2016 at 00:58

  Ik heb ook heel wat wenkbrauwproducten geprobeerd. Ook ik wil het zo natuurlijk mogelijk houden wat niet altijd lukt. Te hard aangezet, te donker, de vorm klopt niet… het blijft een zoektocht…

  • Reply melikebeauty 23 maart 2016 at 07:27

   Het is echt lastig inderdaad, ik snap wat je bedoelt. Zo natuurlijk mogelijk is inderdaad echt het mooiste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *