Je zou er het hele jaar door een zachte lente gloed mee creëren. Review: Benefit Dandelion Brightening Finishing Powder

Nu het lente is krijg ik natuurlijk kriebels om lichtere kleuren te dragen. Mijn kledingkast ziet er ineens voor mij uit als een sombere bedoeling. Ook is mijn huid nog heel bleek door het gebrek aan zon. Ik heb echt behoefte aan een stralendere frissere lente look. De Dandelion Blush van Benefit is een van de producten die mijn lente kriebels niet konden weerstaan.

Het product zou geschikt zijn voor een lichte huid en hij is multifunctioneel. Je kunt hem namelijk aanbrengen over je hele gezicht. Lichtjes natuurlijk. Dit zou een mooie gloed geven. Ook kun je hem gebruiken als een subtiele blush en als highlighter. En als bonus zou hij ook lekker ruiken.

image

Ik heb hem zelf ook op deze drie manieren getest:

-Als natural glow:

Ik heb dit zelf gedaan met een wat grotere zachte brush. Wat mij als eerste opviel was dat hij inderdaad echt lekker ruikt. Een hele subtiele bloemengeur. Tijdens het aanbrengen krijg je echt het gevoel alsof je jezelf even aan het verwennen bent. Het resultaat vond ik ook heel mooi. De poeder heeft niet veel glinster en is heel subtiel qua kleur. Dit verwacht je niet meteen als je het doosje opent. Het ziet er namelijk wel heel roze uit. Mijn gezicht zag er echt een beetje stralender uit.

-Als highlighter:

Dit heb ik aangebracht met het kwastje dat erbij zat. Deze is trouwens ook heel erg zacht en fijn om mee te werken. Ik denk dat het bij een highlighter altijd heel persoonlijk is wat je mooi vind. Ik ben zelf van heel subtiel en dan werkt deze heel goed.

-Als blush:

Dit heb ik ook gedaan met het bijgevoegde kwastje. Ik vind dat als je hem echt als blush wil gebruiken je wel echt een lichtere huid moet hebben. Ik ben zelf heel licht en ik heb hem toch wel behoorlijk moeten aanzetten om het een beetje te kunnen zien. Dit vind ik ook ook een geslaagde optie. Je krijgt er een heel lief roze blosje van.

Zoals jullie al merken ben ik heel tevreden met dit product. Het heeft mij eigenlijk zelfs een beetje vertederd. Hij is echt lief roze en ruikt heerlijk. Ik zou hem zeker aanraden. Wel zou ik adviseren om hem goed in de winkel te testen. Hij is dus niet voor alle kleuren huid geschikt. Ik zou hem niet meteen uitsluiten als je niet zo’n lichte huid hebt. Ik heb hem namelijk ook toegepast gezien op iets donkerdere tinten en dan kan hij ook heel mooi zijn.

Hij kost 33,00 euro en is te koop bij de Douglas.

 

 

0 thoughts on “Je zou er het hele jaar door een zachte lente gloed mee creëren. Review: Benefit Dandelion Brightening Finishing Powder

 • Reply Babs 6 april 2016 at 21:16

  Mooi, zo een zachte kleur (die ook nog eens lekker ruikt) , ik wil zelf zo min mogelijk shimmers op mijn gezicht, dus een fijn product!

  • Reply melikebeauty 6 april 2016 at 21:33

   Precies, die shimmers doen het echt niet goed in de zo’n hihi. Hij is inderdaad mooi mat!

 • Reply Ambi 7 april 2016 at 07:34

  This is such a pretty color ! looks very nice on you 🙂 You have such a nice blog !! Would you like to follow each other on bloglovin 🙂
  http://www.ambiinwonderland.com

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:12

   Oh thank you! Sure I looked at your blog, it’s nice too;)

 • Reply jeapiebel 7 april 2016 at 07:45

  Ik kan ook niet wachten tot ik weer vrolijke kleuren kleding draag in de zon. Jammer dat het deze week nog niet echt lentegevoel. Volgende week belooft het wat beter te worden. Subtiele bloemengeur daar houd ik van. Staat echt mooi bij jou. Ik zal waarschijnlijk inderdaad een donkere tint nodig hebben. 😉

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:15

   Oh dankjewel! Er zijn meer kleuren dus misschien moet je het even testen;) Ja dat was echt jammer deze week! Volgende week ziet er inderdaad veel beter uit! Fingers crossed hihi!

 • Reply debbeautygoddessnl 7 april 2016 at 07:48

  De blushes van Benefit zijn top!En wat een lieve kleur is dit. Perfect voor het voorjaar. Ik herken het helemaal wat je zegt over je garderobe, hihi. Laatst flink wat geshopped om er wat meer kleur in aan te brengen. Hopelijk wordt het snel beter weer.

  Vooral op de close-up foto’s is Dandelion heel duidelijk op je wang te zien. Heel mooi!
  Ik moet deze blush nog testen. Ik heb laatst een palette gekocht met 5 Benefit blushes waaronder deze en je hebt me nu wel heel nieuwsgierig gemaakt. Ben benieuwd hoe ie op mijn licht getinte huid zal uitpakken.

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:16

   Oeh ik moet ook echt nog wel wat bijshoppen hihi. Wat leuk ik wist niet dat er ook een pallete was! Ik ben ook heel benieuwd. Hij is wel heel licht maar volgens mij kan het misschien wel als een finishing powder.

 • Reply elisabethsmusthaves 7 april 2016 at 11:24

  Prachtige blush mijn fav van Benefit is Rockateur

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:17

   Die ken ik nog niet. Ik ga hem de volgende keer even testen, want ik begin echt een beetje verslaafd te worden aan de blushes merk ik.

 • Reply Kirsty 7 april 2016 at 12:23

  Ik heb deze zelf ook en vind hem ontzettend mooi! <3 Mijn huid is behoorlijk licht en daarom gebruik ik hem altijd als blush 🙂

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:18

   Wat leuk dat je hem ook hebt, dan snap je inderdaad precies wat ik bedoel!

 • Reply Claudia 7 april 2016 at 13:05

  Ik ben ook zo toe aan een beetje vitamine zon hihi. Ik vind de kleur echt heel mooi en natuurlijk. De kleur staat je erg mooi.

  • Reply melikebeauty 7 april 2016 at 22:18

   Dankje hihi! Kan niet wachten tot het weer mooier weer wordt inderdaad!

 • Reply Miss 8 april 2016 at 11:06

  De kleur is erg mooi en heel natuurlijk! Staat je goed meid!

 • Reply irisgraaf 9 april 2016 at 10:37

  Wat een lief, zacht kleurtje! Ik zou hem zeker ook dragen, hij geeft een mooie natural look. Ook is mijn huid erg licht dus ik moet veel blushes laten liggen jammer genoeg.

  • Reply melikebeauty 9 april 2016 at 15:08

   Ik kan ook niet alle blushes hebben. Als je ook een hele lichte huid hebt zou ik deze zeker testen;)

 • Reply Jennifer 12 april 2016 at 18:09

  Wat leuk dat de blush naar bloemen ruikt. De kleur staat je ook goed.

  • Reply melikebeauty 12 april 2016 at 20:44

   Oh dankjewel! Hij ruikt indd echt heerlijk;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *