Review: Lancome Grandiôse Mascara. Leg alles aan de kant en lees waar je deze week alle mascara's met 40% korting kunt scoren!

Wat een feest is het als ik ontdek dat ik weer mascara’s kan shoppen met 40% korting. Normaal gesproken houd ik het bij mijn vertrouwde mascara’s en riskeer ik liever geen nieuwe, aangezien dit vaak niet goed uitpakt. Maar als het met zoveel korting kan krijg ik gelijk kriebels om iets anders te proberen. Ik heb het over de kortingsactie van Ici Paris. Ze hebben tot 17 april 40% korting op alle mascara’s. Dit doen ze wel vaker in het jaar dus ik zou het zeker altijd in gaten houden!  Als je normaal gesproken niet zoveel budget hebt voor die ene Chanel of Dior dan is dit echt je kans!

Ik ben zelf altijd nog het meest enthousiast over mijn Chanel mascara. Toch heb ik mezelf overgehaald om echt even iets anders te proberen. Ik heb zelf na een aantal opties getest te hebben voor deze Lancome gekozen. Wat mij als eerste aantrok was hoe mooi hij er uit zag. Ik vind hem echt prachtig. Het borsteltje zelf is ook heel apart. Hij heeft een gedraaide vorm. Je moet hem ook echt met een draaibeweging eruit halen. Ik heb de zwarte kleur gekocht. Echter is hij ook in hele andere kleuren verkrijgbaar zoals groen en paars. Ik vind dit wel heel leuk, maar ik zou hem dan zeker veel minder gaan gebruiken.

Ik was erg benieuwd of vooral de vorm van het borsteltje handig zou zijn. Bij het aanbrengen merkte ik meteen dat hier echt goed over nagedacht is. Je komt door de vorm veel gemakkelijker bij de kleine haartjes in je ooghoeken en aan de buitenkant. Het borsteltje zelf is vrij klein en ik merkte ook dat dit ook prettiger was. Je kunt zo veel preciezer werken.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk wel het resultaat. Mijn wimpers werden echt mooi vol en plakten niet aan elkaar. Ook kregen ze veel meer lengte. Dus ik ben zeker heel enthousiast en blij verrast. En natuurlijk ook een beetje opgelucht. Geen zoveelste mascara miskoop dus. Deze kost normaal gesproken 33,21 euro en ik heb er nu 19,93 euro voor betaald. Ik kan mij ook voorstellen dat je dit wellicht nog steeds heel prijzig vind. Ik heb zelf bewust een duurdere gekocht, omdat ik deze normaal nooit zomaar zou kopen. Maar je kunt natuurlijk ook een goedkopere optie nemen en dus nog veel minder betalen.

Zoals je merkt ben ik echt heel enthousiast over deze actie en ik moest hem wel met jullie delen. Ik weet dat ik een beetje een reclame bord lijk nu voor de Ici Paris, maar zeg nou zelf dit is toch super gaaf?

Liefs,

Melike

28 thoughts on “Review: Lancome Grandiôse Mascara. Leg alles aan de kant en lees waar je deze week alle mascara's met 40% korting kunt scoren!

 • Reply Kirsty 11 april 2016 at 18:46

  Wat fijn dat hij je zo goed bevalt! Ik vind het zelf best tricky om dure mascara’s te kopen en koop meestal budgetmascara’s maar ik kan mij voorstellen dat het met een korting wel verleidelijker wordt 🙂

  • Reply melikebeauty 11 april 2016 at 22:14

   Het is ook tricky inderdaad! Ik kan ij voorstellen dat je het risico met een hogere prijs misschien minder snel neemt.

 • Reply Yvonne 11 april 2016 at 19:24

  Ik ben altijd zo blij als deze actie weer voorbij komt. Ik sla sowieso mijn favoriete mascara en en heb er ook 1 out of the box gekocht, want ja 40% korting he 🙂

  • Reply melikebeauty 11 april 2016 at 22:14

   Haha wat leuk, ik doe precies hetzelfde! Echt fijn is dat inderdaad met deze actie!

 • Reply The Fashion Mom 11 april 2016 at 20:03

  Wauw, je wimpers zijn echt lang! Droom al lang van een Chanel mascara of lipstick, maar zo jammer dat het zo duur is 🙁 Weet niet of deze actie hier ook in België is..

  xxx

  • Reply melikebeauty 11 april 2016 at 22:19

   Oh dankje! Hij geeft inderdaad echt veel lengte! Ik hoop het wel voor je, ik weet eigenlijk ook niet of dit ook voor Belgie geldt!

 • Reply Babs 11 april 2016 at 20:33

  Wat een bijzondere vorm. Ik heb ook een mini mascara en die pakt ook zo mooi alle haartjes. Verdorie.. ik zit ruim over mijn te besteden budget, dus ik moet gewoon wachten tot de volgende kortingsactie.
  Welke Chanel mascara vindt jij fijn? Ik zou ook gaan voor een wat duurdere mascara, want anders koop ik die nooit en dan kan het wel voor een keertje 🙂

  • Reply melikebeauty 11 april 2016 at 22:21

   Oh ik snap je helemaal. Echt stom dat ze dit zo midden in de maand doen, anders zouden er veel meer van kunnen profiteren. Ik kon het eigenlijk ook niet kwijt, maar ik kon het ook niet weerstaan. Nu weer wat rustiger aan doen deze maand. Ik ben zelf echt tot nu toe het meest fan van Chanel Le Volume.

 • Reply Babs 11 april 2016 at 23:04

  Bedankt, ik zal deze onthouden!

 • Reply debbeautygoddessnl 12 april 2016 at 09:16

  Het is inderdaad een goed moment om die ene dure mascara die je voor de normale prijs waarschijnlijk nooit zou kopen, maar wel heel graag wilt uitproberen, te scoren. Zelf ben ik wel even voorzien qua mascara’s. Dus ik kom niet in de verleiding (en maar goed ook hihi). ICI ParisXL heeft ook dit soort acties met lipsticks en ik kocht vorig jaar een YSL lipstick met 40% korting bij ICI ParisXL die ik anders waarschijnlijk nooit had gekocht. Mooi effect heeft deze mascara en fijn dat je er tevreden over bent Lancome vind ik ook een prachtig merk.

 • Reply Rebecca Denise 12 april 2016 at 10:01

  Ik ben nog steeds enorm benieuwd naar deze mascara! Hoor er zo veel goeie dingen over en wil deze nu toch wel eens uitproberen.

  • Reply melikebeauty 12 april 2016 at 20:37

   Zou ik zeker doen, ik was bestwel onder de indruk:)

 • Reply Miss 12 april 2016 at 12:44

  Ik lees hierover zoveel goede dingen lijkt me echt enorm goed!

 • Reply Jennifer 12 april 2016 at 17:51

  Het borsteltje vondt ik al apart uit zien en vroeg me ook af of het fijn werkt. En inderdaad normaal zou ik zelf ook geen hele dure mascara kopen, maar met 40 procent korting klinkt het aantrekkelijke.

  • Reply melikebeauty 12 april 2016 at 20:38

   Haha ja precies dan kan het wel een keertje toch!

 • Reply Jolet 12 april 2016 at 18:33

  Dat klinkt heel goed! En korting is inderdaad nooit verkeerd..

 • Reply melikebeauty 12 april 2016 at 20:38

  haha nee precies!

 • Reply Kim 12 april 2016 at 21:11

  Ik heb deze mascara toevallig ook nog in m’n review bakje liggen! Superfijn om te lezen dar ‘ie je bevalt 🙂 en thanks voor de tip van die korting! 🙂 Liefs

 • Reply ditiskim 12 april 2016 at 21:17

  Deze heb ik pas van mn vriend gehad:) hij zit nog in mn review bakje, haha. Fijn dat ie je bevalt en thanks voor de tip:) liefs

  • Reply melikebeauty 12 april 2016 at 21:33

   Oh hihi wat toevallig! Ik ben heel benieuwd naar jouw review! Altijd goed om een andere mening te lezen!

 • Reply Mariska 13 april 2016 at 08:56

  Een goede actie mag gedeeld worden hoor! Ik vind mascara altijd zo tricky.

  • Reply melikebeauty 13 april 2016 at 21:06

   Ja toch dat dacht ik ook! Ik vind het ook heel lastig;)

 • Reply Simplynspecial 13 april 2016 at 18:58

  Producten met korting kopen blijft leuk 🙂 Ik ben vooral een budget-meisje haha, dus zoveel geld zou ik niet snel neerleggen voor een mascara. Goed dat hij je bevalt :)!!

  • Reply melikebeauty 13 april 2016 at 21:16

   Haha snap ik hoor ik ben zelf nog altijd een beetje een sucker voor luxe producten. Ik zou wat meer budget moeten testen!

 • Reply Claudia 16 april 2016 at 09:14

  Ik ben al jaren fan van de mascara’s van Lancome en in een eerder blog van mij heb ik ook een review geschreven over de Grandiose. Echt een super fijn product die mijn wimpers verlengen en nu met 40% korting is echt top. Je wimpers zijn mooi! X

  • Reply melikebeauty 16 april 2016 at 14:24

   Wat grappig dat had ik helemaal niet gezien. Ik ben heel benieuwd naar jouw blog erover nu! Dankjewel!

 • Reply Beauty Treasures 27 april 2016 at 20:19

  Naar deze mascara ben ik al een tijdje benieuwd. Ik gebruik momenteel de Sisley So Intense mascara

  • Reply melikebeauty 27 april 2016 at 21:45

   Die van Sisley had ik ook bijna gekocht! Daar ben ik heel benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *