Lucardi Nouveau Vintage collectie! Mijn ideale moederdag cadeau!

Het is bijna Moederdag en ik vind het altijd heel lastig om te bedenken wat ik mijn moeder ga geven. Vaak geef ik haar dan toch maar een bos bloemen en een cadeau bon, zodat ze zelf iets kan kiezen. Dit is natuurlijk niet heel origineel. Gelukkig is ze er altijd wel heel blij mee.

Ik werd dit jaar verrast door het mooie sierradenmerk Lucardi met iets heel leuks. Ze hebben namelijk een prachtige Moederdag collectie. De Nouveau Vintage collectie. Ook hebben ze een mooie pagina ingericht speciaal voor Moederdag: Lucardi Moederdag Pagina. Hier vind je nog meer leuke ideeën en cadeautjes voor je moeder. Ik mocht de Nouveau Vintage collectie onder de aandacht brengen in ruil voor een prachtig cadeautje voor mijn moeder! Natuurlijk heb ik eerst kritisch gekeken naar de collectie of dit wel iets voor haar was. Ik heb haar er zelfs een fotootje van gestuurd om het haar te vragen en ze vond het prachtig!

Ik had eerlijk gezegd ook wel verwacht dat ze deze reactie zou geven. Mijn moeder is een vrouw die van klassieke schoonheid houdt. Ik ben opgegroeid met Sissi films en andere prinsessen films. We konden er samen eindeloos naar kijken. Toen ik heel klein was geloofde ik daardoor ook echt dat ik ooit een prinses zou kunnen worden. Verder is mijn moeder dol op nieuws over koningshuizen. In haar sieraden smaak is dit ook te merken. Ze houdt van klassieke juwelen. Toen ze het setje zag op de foto was het eerste wat ze zij: ‘Zoiets wilde ik altijd al hebben!’. Wie kan er nou niet blij worden van zo’n reactie.

Ik ben heel blij dat ik haar onder andere dit prachtige setje ga geven, want ze heeft dat echt verdiend.

Natuurlijk heb ik het setje ook zelf even getest. Ik vind hem zelf ook heel mooi en klassiek met een tikkeltje vintage.

Als je net als ik een moeder hebt met een klassieke smaak zou ik de Nouveau Vintage collectie dan ook zeker aanraden. Ik heb zelf voor de kleur milky pink gekozen. Een mooie licht roze kleur.

De collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen ook leuk gecombineerd worden. De collectie bestaat uit oorbellen, ringen en kettingen. Ze zijn zowel los als in een set te verkrijgen. Ze zijn goldplated met zirkonia steentjes.

De prijs van deze sieraden is op dit moment ook heel erg fijn. Daar zou ik het in ieder geval niet voor laten! Wil je meteen kijken of er ook iets bij zit voor jouw moeder, dan heb ik hier nog een direct linkje voor je Lucardi Nouveau Vintage

Wil je liever naar de winkel, dan heb ik hier nog een linkje voor het zoeken van de winkel die het dichtst bij je in de buurt is Lucardi Winkel Zoeken

Liefs,

Melike

 

0 thoughts on “Lucardi Nouveau Vintage collectie! Mijn ideale moederdag cadeau!

 • Reply Jill Martin 27 april 2016 at 19:21

  Prachtig! Kan niet anders dat je mama dit mooi zal vinden! xxx

  • Reply melikebeauty 27 april 2016 at 21:45

   Oh dankjewel! Ja haha ze kan niet wachten!

 • Reply Yasemin 27 april 2016 at 21:49

  Wow wat leuk!! Echt een prachtige set voor moederdag inderdaad! Ik ga ook even kijken. Leuke fotos trouwens. xx

 • Reply My Little Happiness 28 april 2016 at 00:14

  Vind het ook prachtige items, niet alleen voor mijn moeder maar ook voor mezelf hihi! Van welke materialen is het gemaakt?

  • Reply melikebeauty 28 april 2016 at 18:12

   Wat leuk zo denk ik er dus ook over hihi. Ik heb het nog even voor je nagevraagd, want ik kon het ook niet vinden op de site. Het is van staal dat is omhuld door een laagje goud en chemicaliën. Een goede budget vervanging voor goud;)

 • Reply jeapiebel 28 april 2016 at 06:42

  Sisi die film zou ik weleens willen zien. Klassieke schoonheid dat past zeker bij dit sieradenset. Echt fijn dat je je moeder hier mee mag verrassen. De kleur milky pink is zeker prachtig.

 • Reply Babs 28 april 2016 at 08:09

  Ik vind ze echt prachtig, klassiek, vintage… ik hou daar wel van.
  Melike…check eens het artikel over de winnaars van de aapjes?

  • Reply melikebeauty 28 april 2016 at 10:05

   Ik vind ze ook echt mooi! Oh ik ga meteen even kijken!

 • Reply debbeautygoddessnl 28 april 2016 at 09:19

  Wat een prachtige sieraden set! De poederroze kleur die je voor de stenen hebt uitgekozen vind ik heel chique en geven de sieraden echt een vintage look. Ik vind het ook een heel lief kadootje. Ik ben benieuwd wat je moeder ervan vindt!

 • Reply An-Sofie 28 april 2016 at 09:36

  Wat een mooie set! Ik zou het zo zelf dragen 😀

 • Reply Mariska 28 april 2016 at 17:04

  Wauw, een erg mooi klassiek setjes inderdaad! Mijn moeder is tegen sieraden dus helaas is dit dan niet de ideale cadeautip voor haar, maar voor andere moeders en dames heel mooi!

 • Reply Yvonne 28 april 2016 at 19:14

  Je moeder zal hier zeker blij mee zijn, echt prachtig!

 • Reply Marushi 28 april 2016 at 19:32

  Ik vind dit echt een super mooie set! -x-

 • Reply DownTownSofie 28 april 2016 at 20:44

  All you need is less, leuke quote!
  En wat een super mooie kleuren, dat zacht roze met het goud. Staat super mooi! :O

  • Reply melikebeauty 28 april 2016 at 20:59

   Dankjewel!! Ja leuk he, echt een reminder voor mezelf;)

 • Reply Kirsty 29 april 2016 at 13:56

  Wat een prachtige set zeg! Ik zou dit zelf ook wel graag dragen, lief dat je hem aan je moeder gaat geven!

 • Reply Miss 29 april 2016 at 14:46

  Wat een prachtige set is dit! Je moeder zal hier erg blij mee zijn! 🙂

 • Reply Claudia 30 april 2016 at 09:02

  Wat een prachtig setje heb je uitgekozen. Die kleur is ook zo mooi. Wat zal je mama hier blij mee zijn zeg! Lief hoor. X

 • Reply elisabethsmusthaves 1 mei 2016 at 10:07

  Heel leuk om te lezen ;). Milky pink is ook mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *