Review: Pimp Amsterdam No Fairytale Gold Serum, Salt No Pepper Spray en Spic & Span Mask

Ok, het is niet echt te merken! Het moet toch echt zomer gaan worden! In de zomer heeft mijn haar altijd veel meer verzorging nodig dan in de winter. Mijn haar wordt droger en pluiziger dan ooit. Ik ben dan ook altijd op zoek naar goede verzorgende producten. Het risico is namelijk vaak dat ik aan het eind van de zomer een enorm stuk van mijn haar af moet laten knippen. De zon brengt duidelijk veel schade toe aan mijn aan haar. Naar de kapper gaan om mijn haar te knippen voelt dan ook echt alsof ik naar de tandarts moet. Ik weet niet of iemand dit herkend?

Ik heb daarom in samenwerking met PIMP Amsterdam een aantal producten getest. De naam PIMP komt misschien in de eerste instantie een beetje apart over. Echter vind ik de naam van dit merk ontzettend leuk bedacht. PIMP staat namelijk voor Pretty Is My Problem. Daarnaast is het voornamelijk gericht op het gebruik van natuurlijke ingrediënten en niet getest op dieren.

No Fairytale Goldserum:

Deze serum is vrij van parabenen en sulfaten. Hij bevat een hoge dosis organische extracten. Het recept is geheim en zou eeuwenoud zijn. De geur is vanille. Het is bedoeld om je haar gladder te maken. Wat mij als eerste opviel aan deze serum was de geur. Ik vind hem echt heerlijk ruiken. Mijn haar is zoals ik eerder aangaf altijd enorm pluizig en droog. Het is krullend en dat helpt niet. Hoe warmer het wordt, hoe erger het wordt. Ik heb de serum in mijn haar gesmeerd na het douchen. Een heel klein nootje is genoeg. Daarna heb ik het natuurlijk laten opdrogen. Ik ben heel blij met het resultaat. Mijn haar is een stuk gladder en zachter met dit serum en ik kan het dragen zonder er een ander styling product aan toe te moeten voegen. Daarnaast ruikt het de hele dag heerlijk. Hieronder een foto van het resultaat:

 

Salt No Pepper Spray:

De salt no pepper spray is een salt spray. Hij is ook vrij van parabenen. Met deze spray maak je een nonchalante beach look. Sommigen van jullie zullen al wel eens een salt spray hebben geprobeerd. Mijn ervaring is dat het veel kan verschillen per spray of het werkt. Deze spray belooft veel volume en flexibiliteit en hij werkt het beste op droog of lichtelijk vochtig haar. Ik heb hem zelf op droog haar getest. Ik moet zeggen dat ik echt verbaasd was over het resultaat. Ik kreeg er namelijk echt een enorme bos krullen van. Mijn haar is wel krullend, maar ook heel dun. Met deze spray leek het ineens alsof ik twee keer zoveel haar had. Ik vind dat zelf nooit verkeerd! Hoe meer haar hoe beter;) Ik denk dat als het dit effect geeft op mijn haar, het zeker ook goed moet werken op stijl haar. Het doet namelijk echt wat met je haar op het gebied van volume en golven! Hieronder het resultaat:

 

Spic & Span Mask:

Dit masker is gericht op het haar te herstellen. Het bevat aromatherapeutische oliën uit vanillebonen, soja en jojoba olie. Je kunt het 2-3 minuten in laten werken voor gewoon gebruik. Daarnaast kun je het ook 5-10 minuten in laten werken met je haar gewikkeld in een warme handdoek, als je haar echt iets extra’s kan gebruiken. Ik denk dat ik dit gedurende de zomer zeker af en toe gaan doen. Voor nu heb ik het alleen met 2-3 minuten inwerken getest. Mijn haar voelde na het uitspoelen heerlijk zacht aan en was goed doorkambaar. Ik ben zeker tevreden met het resultaat, omdat je meteen voelt dat het wat doet met je haar. Wat ik zelf nog het leukste vind aan dit masker is dat je de vanille echt kun zien in de substantie. Er zitten kleine zwarte puntjes in van de vanille en het ruikt ook heel sterk naar vanille. Er is duidelijk pure vanille gebruikt in plaats van alleen een toevoeging in vorm van een parfum.

 

Mijn conclusie is dan ook dat ik heel enthousiast ben over dit merk. De drie producten die ik heb gebruikt zijn allemaal heel goed bevallen. Wat ik ook heel erg leuk vind is dat ze ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. Alle producten van Pimp Amsterdam kosten 19,95 en zijn verkrijgbaar bij www.johnbeerens.com.

Nog even over PIMP Amsterdam zelf:

Ik vind het verhaal achter dit merk zo leuk dat het hier voor jullie heb neergezet. Dit komt dus van de website van PIMP zelf:

PIMP Amsterdam Roel

WHAT YOU WEAR STARTS WITH YOUR HAIR

Wulpse blikken. Elkaar in het voorbijgaan even aanraken. Maar vooral laten zien wie er de baas is. Jarenlang draaiden ze om elkaar heen, zonder ook maar één woord te wisselen. Tot Mr. Pimp zijn stoute sneakers aantrok om Mrs. Pimp voor eens en altijd de zijne te maken. Tijdens de eerste date al blijkt er heel wat meer dan een klik te zijn…

Mr. en Mrs. Pimp houden, naast dat ene, allebei van reizen, mode en vooral vernieuwing. Plekken als het bruisende Miami, rauwe Napels, sophisticated Capri en vooral ook het vrije Amsterdam, zijn de inspiratiebronnen voor het lifestylemerk PIMP Amsterdam. Born in Amsterdam, made in the USA. Mr. Pimp zorgt voor de kennis en kwaliteit, Mrs. Pimp -in samenwerking met topstylisten en -designers- voor de innovatie en inspiratie.Een lijn van trendy en hoogwaardige haarverzorgingsproducten is het liefdeskindje. Wil je meer lezen? Klik dan hier: Pimpamsterdam

Liefs,

Melike

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Review: Pimp Amsterdam No Fairytale Gold Serum, Salt No Pepper Spray en Spic & Span Mask

  • Reply ikhouvanbeautynl 25 mei 2016 at 07:43

    Ik vind de naam echt geniaal! De producten klinken echt fijn. Word nieuwsgierig naar het serum… Ik heb ook snel droog haar.

  • Reply Babs 25 mei 2016 at 08:13

    Pimp, die naam zal ik niet snel vergeten…superleuk gevonden! Vanille staat ook in mijn rijtje lievelingsgeuren, heerlijk!
    Ik zie het verschil goed, ik spoot laatst wat salt spray in mijn haar (ander merk) en er gebeurde gewoon helemaal niets…
    Thanks voor de review, prima producten dus!

    • Reply melikebeauty 25 mei 2016 at 19:07

      Haha ja he die naam is echt geweldig. Het is naar mijn idee ook heel verschillend per salt spray;) Maar er zijn dus gelukkig ook sprays die wel werken!

  • Reply jeapiebel 25 mei 2016 at 10:13

    Haar knippen voetl bij mij niet echt als naar tandarts, wel van pluizig en droog haar word ik ook niet echt blij van. Een enorme bos krullen en het lijkt alsof je twee keer zoveel haar hebt. Dit kan interessant worden. Je klinkt enthousiast, maar zo te lezen is het ook terecht. 🙂

    • Reply melikebeauty 25 mei 2016 at 19:08

      Hihi ja mijn haar had echt ongelofelijk veel volume;)

  • Reply The Fashion Mom 25 mei 2016 at 10:40

    Die naam is wel leuk, haha 🙂 Wauw, je haar ziet er superglanzend uit op die foto met je rode topje! xxx

  • Reply Vinesma 25 mei 2016 at 11:01

    De naam is zo cool !! 🙂 \’Pretty is my Problem\’, zo leuk bedacht 😀 Je hebt m\’n interesse wederom gewekt, was net toevallig weer op zoek naar een nieuwe serum. Superblogje ❤

    • Reply melikebeauty 25 mei 2016 at 19:08

      Oh dankje wat lief!! Serum is inderdaad echt onmisbaar;)

  • Reply Kirsty 25 mei 2016 at 15:41

    De naam van het merk vind ik alleen al tof. Fijn dat de producten je ook goed bevallen!

  • Reply Yvonne 25 mei 2016 at 18:45

    Salt no Pepper hoe leuk is die naam! Wie weet komen deze producten ook nog een keer in de winkel in de stad.

  • Reply Jolet 26 mei 2016 at 09:27

    Dat ziet er goed uit!

  • Reply Irma 26 mei 2016 at 10:02

    Dit klinkt bijzonder veelbelovend hé! 🙂

  • Reply Rachel Kromdijk 26 mei 2016 at 12:50

    ah wauw dat is veelbelovend zeg! en leuke naam liefs

  • Reply Marieke 27 mei 2016 at 19:07

    Wat een leuke producten! En een geniale naam, ja dit spreekt mij erg aan! Hier hou ik van 🙂

  • Reply debbeautygoddessnl 29 mei 2016 at 20:01

    hihi wat een leuke naam, heel catchy! Het heeft gelijk mijn aandacht. Ik kende het merk nog niet, maar aangezien wij min of meer hetzelfde haartype hebben (denk ik) verwacht ik dat mijn haar ook heel blij zal worden van deze producten. Vooral de Salt No Pepper Spray lijkt me interessant. Ik heb zelf nog nooit een salt spray gebruikt, maar meer krullen en een bos haar spreken mij zeker aan!

  • Reply Claudia 31 mei 2016 at 08:14

    Wat een geweldige naam. Daar houd ik van! Het heeft gelijk mijn aandacht. Leuk ook dat het merk uit Nederland komt. Je haar glanst helemaal na het serum. Prachtig. Daar ben ik wel benieuwd naar. Ziet er super uit allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *