Review: Dior Addict It-Line

Normaal gesproken gebruik ik alleen natuurlijke tinten in mijn dagelijkse make-up. Vooral matte nudes vind ik altijd heel mooi. Een zwarte eyeliner ontbreekt ook bijna nooit. Een kleurtje gebruiken gaat daardoor ver buiten mijn make-up comfort zone. Toch had ik bedacht dat ik hier maar eens verandering in moest brengen. Toen ik laatst aan het snuffelen was voor wat nieuwe make-up, stuitte mijn oog op de limited zomer collectie van Dior. Sommigen van jullie hebben mijn review over de Nude Air Glow Powder al gelezen. Naast deze prachtige poeder heb ik nog een leuk item gekocht. Namelijk een gekleurde eyeliner.

De kleur die ik heb gekozen is groen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat toen ik thuis kwam met deze eyeliner, ik toch wel heel erg twijfelde. Ik had hem namelijk behalve op mijn hand, helemaal niet getest. De kans was heel groot dat hij binnen de kortste keren zou verdwijnen in mijn lade met andere make-up miskopen. Ik baalde meteen dat ik niet gewoon de zwarte versie had gekocht. Of helemaal geen nieuwe eyeliner. Ik had namelijk geen nieuwe nodig!

Terugbrengen was geen optie meer, dus dan toch maar testen. Wat mij als eerste opviel was dat het kwastje heel dun was. Ik vind dit zelf altijd heel prettig. Zo kun je veel beter de gewenste dikte bepalen. Aan de andere kant vind ik dit wel altijd iets moeilijker werken. Je moet namelijk voor deze eyeliner zeker wel wat ervaring hebben. Ik moest zelf ook even oefenen voordat hij goed zat. Verder is het kleurpigment heel goed. In een lijn is de kleur meteen perfect zichtbaar. Ook blijft hij de hele dag goed zitten.

Uiteindelijk moest ik echt even afwachten hoe vaak ik naar deze eyeliner zou grijpen. Mijn eerste indruk was namelijk wel heel positief, maar de kleur blijft iets dat ik normaal niet draag. Toch heb ik hem nu al een paar keer gedragen en begin ik hem steeds mooier te vinden. Vooral als het zonnig is vind ik het heel mooi. Dan vind ik het over het algemeen altijd veel mooier om lichtere kleuren te dragen. Deze groene liner voegt daar echt iets aan toe. Ik denk dat het steeds mooier gaat staan als ik wat bruiner ben door de zon.

Dus mijn conclusie is dat dit toch geen miskoop was. Dat is wel een opluchting! Hebben jullie ook wel eens een kleur gekocht die jullie normaal niet dragen? Hoe pakte dit voor jullie uit?

Liefs,

Melike

0 thoughts on “Review: Dior Addict It-Line

 • Reply Babs 22 mei 2016 at 18:51

  Wat ben je toch een knapperd en het staat heel lieflijk, vind ik! Geen harde zwarte lijn maar een beetje dromerig kleurtje. Dit is absoluut geen miskoop. Staat hartstikke mooi!
  Wat een superfijn kwastje, dat zou wat voor mij zijn. Als ik dan uit zou schieten hoef ik niet zoveel weg te halen, netjes!
  Ik heb een keer een goudkleurige oogschaduw gekocht en ik vind hem zo mooi! Niet iets om dagelijks mee rond te lopen maar ik bewaar hem lekker totdat er een goed moment voor is, dus geen miskoop 🙂

  • Reply melikebeauty 24 mei 2016 at 21:30

   Oh dankje zo lief!! Oh denk dat goud je ook heel mooi zou staan! Het kwastje is inderdaad echt super fijn!

 • Reply Jill Martin 22 mei 2016 at 19:24

  Heel mooi! Lekker zomers 🙂 xxx

 • Reply debbeautygoddessnl 22 mei 2016 at 21:10

  Wat een prachtig kleurtje! Ik vind dat dit soort tinten heel mooi staan bij bruine ogen. Het geeft zo\’n mooi contrast en dat maakt dat het opvalt. En daar is helemaal niks mis mee! Ik gebruik af en toe (ik moet er wel voor in de stemming zijn) een turquoise eyeliner (ook naar het werk; en krijg daar toch ook wel complimentjes over) en combineer dat dan met sieraden/kleding zodat het wel ergens in terugkomt. Dan is het naar mijn idee meer in balans 😉

 • Reply jeapiebel 23 mei 2016 at 08:45

  Je laat je altijd leiden door mooie en interessante producten. Al heb je dit niet nodig. 😉 Groene eyeliner, ik zal zelf niet snel kopen, maar na deze review misschien wel. Ik vind dat hij erg mooi bij jou staat. Het geeft toch net iets anders en frissere look. Hopelijk dat het jouw blij bevalt in de lange termijn. Afwisselend met zwart is ideaal.

 • Reply kim 23 mei 2016 at 10:15

  Oooh wat mooi! Ik vind hem je prachtig staan 🙂 lekker zomers inderdaad!

 • Reply Kirsty 23 mei 2016 at 11:13

  Hij staat je mooi en het lijkt mij ook wel een fijne eyeliner om mee te werken! Ik zou deze kleur zelf denk ik vooral op de onderste waterrand dragen.

 • Reply Miss 23 mei 2016 at 15:26

  Gelukkig was het geen miskoop en vind je deze steeds mooier en mooier! Want deze is inderdaad wel erg mooi!

 • Reply Yvonne 23 mei 2016 at 15:56

  Ik heb laatst een roze gekocht dan wel een potlood geen liquid, en ik draag het niet elke dag maar ben er echt heel blij mee.

  • Reply melikebeauty 24 mei 2016 at 21:31

   Oh wat grappig. Ik had zelf nog getwijfeld tussen paars en groen. Ik ben nu wel heel benieuwd naar jouw roze!

 • Reply Claudia 23 mei 2016 at 20:24

  Ik vind het een prachtig kleurtje en staat je heel erg mooi! Lekker zomers en een x wat anders.

 • Reply rachelkromdijk 24 mei 2016 at 13:29

  ah heel mooi kleurtje, staat je erg goed! fijne week nog verder en geniet ervan

 • Reply ikhouvanbeautynl 24 mei 2016 at 21:59

  Het staat je echt supermooi! Leuk dat je een beetje out of the box bent gegaan juist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *